Evlat olsa bağrına basılmaz bunlar 3 lüğü sarar diyor adamlarda her yol var motosikletçi olmaktan başka
Evlat olsa bağrına basılmaz bunlar 3 lüğü sarar diyor adamlarda her yol var motosikletçi olmaktan başka
Game Ower yazısına bittim....
Sahi bunlar neyle besleniyorlar ki?...
bakın bunlarda rap grupları http://www.izlesene.com/video/gaziantep-rap-time-biz-4-kisiyiz-gardas/3356625 :(
cg nin kralını antep yapar o adana mersin hatay dakiler cg yi antepten öğrendi bunu unutma
---------- Post added at 15:22 ---------- Previous post was at 15:11 ----------
insanların parası buna yetiyor modifiye ediyolar siz hemen alay ediyosunuz yok apachi yok serseri hepimiz motorcuyuz mobileti olanda motorcu hayabusası goldwingi olanda birlik olacağımıza siz burda kötülüyosunuz dışlıyosunuz tamam kask takmayınca onlara kızıyorum ama napalım onlarda öyle belki daha cok imkanları olsa otobanda yarış yapmazlar bakın onlardan bazı ustalar manisada draglara gidiolar imkan buldular her yerde böyle bir imkan yaratsak pistte yarışırlar ve türkiyede motosiklet kültürü daha çok gelişir... tamam eleştirebilirsiniz ama yok apaci serseri falan demeyin...
Yok siz olayı yanlış yorumluyosunuz biz motorlara değil , ( hepsine saygımız var tabi ) (elektrikliler haric ) o motorun üzerine yatmalar,aynasız kullanmalar, kasksız atletle t-shirt le , kullanmalar bunlarla dalga geçip kızıp hatta yeri geldiğinde küfür ediyoruz. Tamam illegal yarış yapıyosun ulan bari kaskını tak 2bin o motora veriyosan ıvır zıvıra para buluyosun yok leddir stickerdır , 300-400 e de hiç yoktan iyidir dedirtecek ekipman alırsın. ÜStteki arkadaş yazmış böyle bir motosiklet kültürü olamaz olsada aklı ba şında insan kabullenemez zaten.
"trafik tanımayız ve "üçlü muhabbeti , çıkarıldıktan sonra , güzel gelebilir insanlara .
Barkın abi ortalığı boş bırakmasaydı bu tipsizler üremeyecekti
Böyle gençleri görünce halime şükrediyorum...
herkes yolunu bulmuş bi şekilde ömrünü tüketiyor bari kask mont felan alıp taksalar canlarına yazık Allah sonlarını hayır etsin
Rutin olarak ne içiyorlar merak ediyorum. Buradan arkadaşların torbacılarına seslenelim. Belki onlar da pes ederler.
Küfüre günah diyolar ama yine söyledim bişeyler.Apaçilikten başka bişey değil.Mersinde kask montla dolaşırken bunlar uzaylı görmüş gibi bakıyorlardı.Birileri gerekeni yapmalı bunlara..
Tamamen bütçe meselesi kimileri için yaramayan şey kimileri için ulaşılmaz. Anadoluda motorsiklet keyif özgürlük aracı olarak değil genelde bağ evine ,tarlaya gitmek için alınıyor. Dolayısı ile trafik az ve çoğu sürebildiği için git gel işlerinde çocuklara veriliyor. Motorla tanışma bu şekilde oluyor. Motorlarda ucuz çoğunun köylü tip dediği motor.Alırken kaliteye görüntüye değil fiyata bakılıyor. Cocuklarda farklı olsun diye led ışıktır boyadır yazıdır ellerinden geleni yapıyorlar. Bir kaçı bir araya geldimide al sana çete Bunu kimse hor görmesin. 600RR lar filan anadoluda hergün görebileceğiniz motorlar değil. Eğitim yok uygulamada gösteren yok güvenlik nedir bilen yok. YBR ye bile hayran kalıyorlar.
Yasal durumunu merak edenlerede; benim yaşadığım yerde motorsiklet kazalarından 10 kişi öldü geçen yıl. Biri öldüğü zaman polis belediyeden bir ilan verdiriyor plakası olmayana/ehliyeti olmayanlara cezai işlem uygulanacak diye duyuruyorlar bir kaç gün sıkıyorlar yakalamaya calışıyorlar. Sonra gene herşey serbest yakalama filan yok...
---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
Polisinde açıklaması şu şekilde "Çocuklarda şu mantık var polis arabayla gelirken tarlaya sürerim nasılsa gelemez diyip kaçarken asılıyorlar gaza.. Poliste düşecekler kaza yapacaklar diye peşlerinden gidemiyor."
ne guzel muzık yapmıslar haha :D lan hıc sevmedıgım tıp hıc sevmedıgım muzık ama gaza getırıo adamı :d:D
İyimiş la
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Ben Kayseri'de okudum. Motorumla ufak bi kapadokya turu yaptım. O esnada Avanos'ta motorize trafik polisine denk geldim. Adamalar kask takmıyordu! Bana da bu ne la adam kask takmış gibi şaşırmış bi vaziyette bana bakıyordu. İlginç...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Adamlar motorlarıyla aşk yaşıyor resmen,şarkı bile bestelemişler.. Şarkı biraz kulak tecavüz eden cinsten ama olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)