Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu motorlardan hangisi ile başlamalıyım?

REKLAM ALANI
    lord2132 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600FA
    Eğer ki yeni başlayacaksan kardeşim Cbr250 almanı tavsiye ederim. 125 ve 250 başlangıç için ideal makineler fakat 125lik motorla 1 ay sonra sıkılırsın. Honda Cbr 250 seni gerçekten başlangıçta tatmin edebilecek ve ninjaya göre sürüşü daha rahat ve ikinci el piyasası olan bir motosiklet. Şehiriçinde seni rahat ettirir. Ayrıca benzin olayında da sıkıntı yaşamazsın motor 3-4 litre arası yakıyor. Altın elbiseli adam da 3 motoru da kıyaslamıştı. Ama sport değil de street tarzı düşünürsen suzuki inazuma düşünmeden al derim seçenekler benimle birlikte 4'e çıkmış olsun. Ninjanın yeni kasası henüz ülkemize gelmedi ayrıca uçuk fiyatları ve yetersiz servis hizmetlerinden çoğu kawa kullanıcısı şikayetçi. CBR 250 yada Suzuki İnazuma bir düşün derim. İzlemediysen alttaki iki videoyu da izle. Motosiklet özgüven işi biraz da kendine güvendikten eğitimini aldıktan sonra korkma Allahın izniyle tedbirini alıp gözünü dört açmaya dikkat et yeter

http://www.youtube.com/watch?v=o2RNBkYkTN8
    http://www.youtube.com/watch?v=Fkrnax74lUw

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alttaki videoyu izlememiştim sağol paylaştığın için. Ninja çok yakıyo ve parçaları pahalı deniliyo. Suzikide pek tarzım değil. Bu yüzden en uygunu cbr250 gibi duruyo
    bingabiloglu bunu beğendi.

fearless06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 A
    Cbr250 ninjaya göre ekonomik yani cbr 250 daha uygun gibi. Başka bir alternatif olarak hyosung gt 250 r da düşünebilirsin.tabi hyo kawa ya da honda nın yanın biraz sönük kalıyo fakat tercih meselesi.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    GT250R'nin oturuş pozisyonu yarış motoru gibi, acemiye pek uymaz bence... Inazuma'yı da düşünebilirsin.

Motosikleti
    fizy 125 , Forza 250
    http://www.youtube.com/watch?v=FI9ImTQpMpk

Bu video dan sonra ninja alınmaz :D

Gt arkadaşımda vardı oturuş pozisyonu vs yeni başlamaya pek uygun gibi değil. Honda hem rahat hem ekonomik en makulu o duruyo

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Alıntı furkan001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gt arkadaşımda vardı oturuş pozisyonu vs yeni başlamaya pek uygun gibi değil. Honda hem rahat hem ekonomik en makulu o duruyo
    Kardeş geçen kı yorumumda da sölediğim gibi. 250 cc Honda CBR ile bala pişman olmazsın. Ekonomiklik olsun Tork olsun gaye başarılı 5 gün oldu motoru alalı 1600 km yaptım sen düşün
    Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!

cx571... Bi şey sorucam sana. 125 ile 250 nin kullanım zorluğu açısından bi farkı var mı yoksa aynı mı ikisi de

berheck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda today
    arkadaşım benim düşüncem 125 lik bir motorla vitesli katagorisine alışman daha sonra 250 lilik bir motora geç derim

Bu da mantıklı aslında 5-6 ay 125 ile takılıp öğrenirim onu satar 250 alırım zaten aralarında 3 bin tl gibi bi fark var. Peki piyasası nasıl cbr 125in?

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Bence 125 le hic ugrasma 250 cbr cok daha matikli sonucta motot kullanmisligin var scooter da bide adam gibi bi yerden egitimini aldinmi hic bir sikinti olmaz ha tamam bi 125 cc gibi deil atak makine fakat egitiminle kullanirsin ama ven egitim almicam direk baslivam desen o zaman 125 derdim
    bingabiloglu bunu beğendi.

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Kesinlikle Cbr250 ile başla. 125 vakit kaybı olur.

Ben Cbr 250 kullanıyorum. Daha önce Cbr 125 de kullandım.

Şehir içinde bile doğru düzgün sollama yapamama deneyimini edindikten sonra Cbr250 peşine düşmektense direkt almak daha mantıklı ;)
    94CanRR bunu beğendi.
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

Doğru söylüyosunuz. Ninjayı zaten aklımdan çıkardm en iyisi 250 ile başlamak

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Cbr 250 yi alıpta Allah kahretsin niye aldım şu motoru diyen daha hiç duymadım alan kişi uzun süre keyifle kullanıyor. Benim cbr 250 m de 1 hafta sonra bende deneyimlerimi aktarırım sana . Bende 150 lik mondial scooterı sattım . 250 lik olarak cbr yi seçtim .

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)