Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yok arkadaş

REKLAM ALANI

Motosikleti
    hyosung gt 650 naked
    10 000 tl nın ve altı ıcın guzel motor bulmak ne kadar zordur (250 cc nın ustu) bakmadıgım model gırmedıgım sıte kalmadı desem yerıdır nerdeyse. naked tourıng sport tabırı caız ıse mılletın neden 300 cc nın ustune boru gıbı olur dedıgını daha ıyı anlıoyrum
    151rsfa bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    600cc ve üstümü arıyorsun hocam anlamadım :S

Gok2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SWİFT 150
    Hocam güzel , uzun sure kulanabılecegın yüksek cc ' li motorlar ıcın kesenın agzını bıraz daha acmak gerekıyor.Hele sımdı mevsımı oldugu ıcın , Biraz beklersen yaz sonu , kışa yakın fıyatlar baya düşer sizde daha iyi bilirsiniz aceleniz yok ise beklemenızı onerırırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    Benim en çok hoşuma giden ve şuan bi sitede 8 bine satılan motor 98 model ama birazda zevk meselesi gerçekten masrafsız ise alınabilicek bi motor benim çok hoşuma gitti sizce ?

Motosikleti
    hyosung gt 650 naked
    250 cc nın uzerı fark etmez ama zor kardesım

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------

sagol goktug ama bıraz mevzu acıl olmadı bı cbf veya scooter kısa dogrumu alsak napsak

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı langırt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 cc nın uzerı fark etmez ama zor kardesım

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------

sagol goktug ama bıraz mevzu acıl olmadı bı cbf veya scooter kısa dogrumu alsak napsak
    er5 var cbf500 var..

Motosikleti
    hyosung gt 650 naked
    ase kardes ben bu motorun ıdare edecek kadar guzel olduguna ınanmıyorum 1998 model 40 bınde zzzzz ss masraflıdır zaten bıde 98 model olacak ohh tuzundanda koy aslı astarını gececek (sahsı fıkrım kımsenın motoruna camur atmıyorum)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    er5 var cbf500 var..
    cbf 500 olmazda enjeksıyonlu olmadıgı ıcın ama er 5 hıc bakmadım bıraz eskı oldugu ıcın ama bı arastırmayı hak edıyo sonucta kawasakı tesekkurler bu arada kardesım

Gok2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SWİFT 150
    Benimde fıkrım oyle sen sımdı al bı cbf temızınden , 2.el piyasası olan bir şey , kısa dogruda yuksek cc bir şey ayarladınmı tamamdır

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    250 cc üstü, enjeksiyonlu ve eski sayılmayacak bir motor istiyorsanız en düşük 600cc var, temiz bir 600cc içinse bütçenizi en az 2 3 bin lira kadar yükseltmeniz lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    Bu arada arkadaşlar ben eski racingleri çok seviyorum şu sradlar kawasakiler tombul olanlar :D bunlar eden alınmaz madde halinde açıklarsanız bilgilendirirseniz çok memnun olacam

Motosikleti
    hyosung gt 650 naked
    [QUOTE=Gok2;3077045]Benimde fıkrım oyle sen sımdı al bı cbf temızınden , 2.el piyasası olan bir şey , kısa dogruda yuksek cc bir şey ayarladınmı tamamdır
    kardesım
    cbf 150 ıle yoluma devam edıcem veya abımın ve dayı oglunun motorlarıyla 3 ay ıdare edıp kısa dogru benzın kokan sevgılıme kavusucagım

alper_sahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 200
    bizim kocaelide 2006 model er6n satıldı 8.500 liraya adam 10bin 500 yazdı pazarlık pazarlık kaptılar motoru nasıl diyim kafadan 13-14bin lirası vardı 20binde sıfır makine böyle kovala motordan bıkan olur acil paraya ihtiyacı olur çok çok uygun fiyata kaparsın makineyi.
    langırt bunu beğendi.

Motosikleti
    hyosung gt 650 naked
    sagol kardesim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)