İlk kazamı bugün yapmuş bulunmaktayım.
Reklamlar
-
26 Haziran 2013, 22:22
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi kaza yaptım.Olay hastane caddesinde gerçekleşti.Sürekli dur kalk yapmak zorunda kalıyorduk önümdeki araç hızlandı bende hızlandım.Ani fren yapınca bende frene asıldım fakat motoru kurtaramadım kaymaya başladım.O sırada duramayacağını hissedince ön frene asıldım ve milim kala durdurmayı başardım fakat genede çok yavaş bi dokunma oldu.Dengemi kaybettim ve motordan aşşagı düştüm ayağım altında kalmasın diye uğraşırken kafamı arabanın bagaj kapağına vurdum.Allahtan kafamda kask vardı da kask korudu.Motora baktım herhangi bir çizik kırık yoktu fakat ayağa kalktığımda ne göreyim.Arabanın bagajı yamulmuş kafamdaki kask orayı yamultmayı başarmış.Çok şaşırdım.Trafiği işin içine sokmadık.Çünkü ehliyetimi temmuzda alıcaktım.Velasır kelam adamla anlaşıp yolumuza baktık.Diyeceğim o ki kafanızda kaskınız olsun hayatımı kurtardı.
Reklamlar
-
26 Haziran 2013, 22:27
geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin..
-
26 Haziran 2013, 22:29
c3nk adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin..
teşekkür ederim evet aynen öyle.Motorda ve bende bişi yok ama araba için aynı şeyi söyleyemiyeceğim bu arada kask 100 tl fiyatında bir kask ve kaskta bi çizik gene yok ama o arabanın bagajı nasıl oldu yamuldu anlam veremedim.Kaskımın sağlamlığı konusunda şüphem vardı artık oda kalmadı
-
26 Haziran 2013, 22:53
-
26 Haziran 2013, 22:53
FermanogLu adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
teşekkür ederim.
-
26 Haziran 2013, 22:57
geçmiş olsun hocam motosiklet benim ayağımın üzerine düşmüştü bileğim 3 ay ağrımıştı :D o an can havliyle soktum ayağımı motora birşey olmasın diye yanlış bi davranış da :D yaptık bi kere
-
26 Haziran 2013, 22:58
Geçmiş olsun takip mesafesini koruyalım.
-
26 Haziran 2013, 23:11
Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah kimseye kaza bela göstermesin. Kimseye bişey olmamış buna şükür..
-
26 Haziran 2013, 23:32
Geçmiş olsun.
Bu kazadan ilk çıkarılacak ders kask ın faydası.
İkincisi takip mesafesi.
Güzel. Ehliyet, koruma, sigorta konularında bir şeyler yok mu?
Ayrıca cana gelecek mala gelsin.
-
26 Haziran 2013, 23:40
Motoru 15 metre ötedeki garaja sokarken bile kaskımı takarım... Kaskın önemi....
-
27 Haziran 2013, 00:07
geçmiş olsun kardeşim
adanayı bilirim trafiği çok kalabalık ve karışık biryer ama dikkat
-
27 Haziran 2013, 00:10
-
27 Haziran 2013, 00:12
Geçmiş olsun...
Ehliyetsiz trafiğe çıkmanın ne kadar sakıncalı olduğunu tecrübe etmezsiniz umarım.
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
27 Haziran 2013, 00:14
Dostum geçmiş olsun lütfen trafiğe çıkma ehliyetini alana kadar.
-
27 Haziran 2013, 00:33
teşekkürler abiler arkadaşlar.Evet kask çok önemli.Ehliyete normalde aralık ayında yazılmıstım ama sürücü kursu saolsun sürekli ileri aylara ata ata anca temmuza karar verirldi.Yoksa şimdiye çoktan ehliyetimin olması gerekti.
-
27 Haziran 2013, 00:35
-
27 Haziran 2013, 00:40
Phoenixs adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun hocam
motosiklet benim ayağımın üzerine düşmüştü bileğim 3 ay ağrımıştı :D o an can havliyle soktum ayağımı motora birşey olmasın diye
yanlış bi davranış da :D yaptık bi kere
hocam aman bidaha yapma ben motorsiklete allahtan yan koruma taktırmışım onun sayesinde motora bişe olmadı bi çizik dahi yok + olarak ayağımın motorun altında kalmasına da engel oldu. ekipman çok önemli bunuda anlamış oluyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
evet haklısınız.O karmaşada aklımdan herşey geçti.Sağ tarafa kırsam karşıdan araba geliyordu dedim kaldırım boşsa oraya çıkayım dedim ama orada doluydu.En son olarak en zarar görmüyecek köşe olarak arabanın sağ tamponu gözüme kestirdim.O kısmada çok süratli girmedik şükür ama dengemi kaybedip kendim düşünce çok gülünç oldu tabi kafamı o esnada arabanın bagajına vurmuşum ama ben inanın hiç bişi hissetmedim.
-
27 Haziran 2013, 00:43
Geçmiş olsun, takip mesafesini ayarlarken cömert olmakta fayda var.
Ayrıca koruma demirin olsaydı ayağın motorun altında kalacak korkusu olmazdı, önemli bir aksesuar
-
27 Haziran 2013, 00:45
hayat2teker adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, takip mesafesini ayarlarken cömert olmakta fayda var.
Ayrıca koruma demirin olsaydı ayağın motorun altında kalacak korkusu olmazdı, önemli bir aksesuar
katılıyorum.Allahtan taktırmışım o olmasa ayak kırılırdı Allah muhafaza
-
27 Haziran 2013, 00:57
Geçmiş olsun dostum hata yapmadan tecrübe kazanilmaz bundanda bi ders cikarirsin umarim ehliyetini alman dileğiyle.
bir cok kasksiz motor kullanan arkadaslarimiza ders olmustur.
Tekerin düz bassin..
Neden bir milim bile ilerleyemediğimi şimdi daha iyi anlıyorum. Çünkü çoğu zaman hep geri dönmek istedim.
Aşk yüz kilometrede kaç litre yakıyor?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)