Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Allah Korudu

REKLAM ALANI
    furko2424 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    arkadaslar gezmeye cikmistik bugun bi calisma alanindan gectik.yollar asfalt degildi ve cok kamyon vardi.ben tozun icine girmiyim diye kamyonu sollamaya calistim kamyon onume kirdi diger taraftan sollamaya calistim yine onume kirdi.korna caldim,bagirdim cevap vermedi.gecemeyecegimi anladim pesine takildim kamyonun tekerinden elim kadar tas firladi tam alnima geldi.allahtan kask vardi bisey olmadi.kaski cikardim tas degen yeri baya soyulmustu.kaskim olmasaydi halim ne olurdu.bu arada kamyoncular cok serefsizmis.onun yuzunden canimdan oluyordum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Ve böylece kamyonları çok yakından takip etmemen gerektiğini öğrenmiş oldun.
    ero__, langırt ve estelik bunu beğendiler.

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    aramizda 3 motor uzunlugunda yer vardi ama demekki daha fazla olacakmis

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Kamyonla oyun olurmu loooo.Arabalar bile bizi GÖRMEMEZLİKTEN geliyo sen kalkmış kamyonla oynuyon.Öyle durumda sollama yerine çek kenara bekle arkadaşım.Geçmiş olsun.
    langırt bunu beğendi.

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kamyonla oyun olurmu loooo.Arabalar bile bizi GÖRMEMEZLİKTEN geliyo sen kalkmış kamyonla oynuyon.Öyle durumda sollama yerine çek kenara bekle arkadaşım.Geçmiş olsun.

sagol abi.zaten her taraf toz duman onumu goremiyom bide kamyon yol vermeyince iyice kafam atti.neyse daha 4000 km deyim.zamanla tecrube kazanacam

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    öncelikle geçmiş olsun kaskın önemi işte bırakın düşünce kafayı korumayı kask olmadımı göze kaçan bir sinek bile kazaya yol açıyor...

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Dümdüz asfaltta bile sollayamadığımız kamyonlardan, ötesinden berisinden birşeyler fırlama ihtimaline karşı uzak durmak lazımken, sen öyle bir ortamda vals yapmaya kalkmışsın Adam yol vermiyorsa bırak defolsun gitsin.

Geçmiş olsun.

Trafikte savaşma, kaybedersin
    estelik bunu beğendi.

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Asfalt yok,her yer toz,bir kere sollamaya çalışmışsın ve olmamış.Sonuç allah korudu.Bir daha yap bakalım kim koruyacak seni.
    Lütfen daha dikkatli ol kendini riske atmadan hareket et.

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun kaskın önemi işte bırakın düşünce kafayı korumayı kask olmadımı göze kaçan bir sinek bile kazaya yol açıyor...
    sagol abi.kask gercekten candir.bugun bunu anladim.kask olmasa kafam kanayacakti.motordan dusecektim.belkide daha kotu seyler olacakti.pek kask takan biri degildim ama bundan sonra tovbe.bi daha en kisa mesafeye bile kaskimla gidecegim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dümdüz asfaltta bile sollayamadığımız kamyonlardan, ötesinden berisinden birşeyler fırlama ihtimaline karşı uzak durmak lazımken, sen öyle bir ortamda vals yapmaya kalkmışsın Adam yol vermiyorsa bırak defolsun gitsin.

Geçmiş olsun.

Trafikte savaşma, kaybedersin
    sagol abi.ben malesef nasihatle anlamiyorum bazi seyleri.illa deneme yanilma yoluyla ogreniyorum.bu bana iyi bir ders olsu

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    gecmis olsun! Uzun yol tecrübelerim bana sollamak ve pesinden gitmek tehlikeli olan durumlarda 5 dakika ihtiyac molasi vermenin en sagliklisi oldugunu söylüyor.

Burda yine hiz sinirlarina da deginmek istiyorum, nasil olurda motosiklet icin sinir 90 olur'da kamyonlarin 85? 5 km/h hiz farki ile nasil sollayacagiz bunu? otobüste ayni zamanda tehlikeli olabiliyor, arkasi sira giden ve türbulansa girenler bilir. onlarin da hiz siniri 90 - bu nasil bir mantiktir arkadas..
    langırt bunu beğendi.

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı forzaBJK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecmis olsun! Uzun yol tecrübelerim bana sollamak ve pesinden gitmek tehlikeli olan durumlarda 5 dakika ihtiyac molasi vermenin en sagliklisi oldugunu söylüyor.

Burda yine hiz sinirlarina da deginmek istiyorum, nasil olurda motosiklet icin sinir 90 olur'da kamyonlarin 85? 5 km/h hiz farki ile nasil sollayacagiz bunu? otobüste ayni zamanda tehlikeli olabiliyor, arkasi sira giden ve türbulansa girenler bilir. onlarin da hiz siniri 90 - bu nasil bir mantiktir arkadas..
    sagol abi.gercekten trafikte motosikletlere karsi tuhaf bir muamele var.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)