Abi sen niye oynarsın ki motorla
Reklamlar
-
27 Haziran 2013, 18:46
motosikelti müstakil evin bahçesinde tutmakta ayrı dert. her sabah kedi patisi izi temizlemekten bıktım artık. bazen çamurlu oluyor zor çıkıyor bu motosikletler her türlü canlının ilgi odağı maalesef
Reklamlar
-
27 Haziran 2013, 19:35
Otogarda dükkan var bizim peronların önüne biyere koyuyorum tam dükkandan görülücek şekilde . Bavulunu koyanmı dersin üzerine oturanmı çocuğunu oturtup oynatanmı. Kaç kişiyi kovaladım sayamadım :D Bide geliyo ağzında sigara sağına soluna bakıyo hemen gazı bi çeviriyo nolucaksa sanki. Ha bide daha motor yeni 20-30 km de . Biri gelmiş benim seleyi küllük olarak kullanmış görmedim yaparken ah bi görseydim Allah biliyor neler yapıcağımı.
Bende anlam veremedim neden yaptıklarının cevabını bilen varsa yazsın bi zahmet :D
-
27 Haziran 2013, 23:07
oknglr adlı üyeden alıntı
Otogarda dükkan var bizim peronların önüne biyere koyuyorum tam dükkandan görülücek şekilde . Bavulunu koyanmı dersin üzerine oturanmı çocuğunu oturtup oynatanmı. Kaç kişiyi kovaladım sayamadım :D Bide geliyo ağzında sigara sağına soluna bakıyo hemen gazı bi çeviriyo nolucaksa sanki. Ha bide daha motor yeni 20-30 km de . Biri gelmiş benim seleyi küllük olarak kullanmış görmedim yaparken ah bi görseydim Allah biliyor neler yapıcağımı.
Bende anlam veremedim neden yaptıklarının cevabını bilen varsa yazsın bi zahmet :D
Ben biliyorum cevabıda ban yerim
-
28 Haziran 2013, 11:21
estelik adlı üyeden alıntı
motosikelti müstakil evin bahçesinde tutmakta ayrı dert. her sabah kedi patisi izi temizlemekten bıktım artık. bazen çamurlu oluyor zor çıkıyor
bu motosikletler her türlü canlının ilgi odağı maalesef
kedilerin gözünü seveyim. ben razıyım ona
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
-
28 Haziran 2013, 11:27
oknglr adlı üyeden alıntı
Brandala motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
Gecen cup gördüm üstünde apaci amortisörleri kesmis hic yok alt yere degecek
Hay dedim modifiyenede sanada
-
28 Haziran 2013, 11:41
estelik adlı üyeden alıntı
motosikelti müstakil evin bahçesinde tutmakta ayrı dert. her sabah kedi patisi izi temizlemekten bıktım artık. bazen çamurlu oluyor zor çıkıyor
bu motosikletler her türlü canlının ilgi odağı maalesef
Yukarıda yazdıklarıma bunuda ekliyim benimkide bahçede üstünü örtüyorum alttan giriyo namussuz :D Örtüyü kaldırıyorum hiç oralı olmuyo yatmaya devam ediyo :D Tamam yatında işemeyin lan bari insan yattığı yere işermi yada kedi neyse :D
-
28 Haziran 2013, 14:13
-
29 Haziran 2013, 03:40
Ben de yolda giderken park etmiş güzel bir motor gördüğümde durur bakarım seleye falan dokunurum bunlar tamam zarar vermez motora ama motorun selesine oturmak falan nedir ya resmen terbiyesizlik başkasının malına nasıl böyle davranırsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)