Ben : Sen?
Sen : Necdet96 , Motosiklet.net üyesi , Acemi bir motor tutkunu ! Emret Komutanım!
Ben : Öldün Sen Motorcu! Annenizin gözü yaşlı hüngür hüngür ağlıyor kadın! Komşularınızın kolları arasında. Kolanyayla ovalıyorlar kollarını. 'Evladım!' diye ağlıyor, 'Evimin Direği' diye ağlıyor! Babanızda ağlıyor ama içten içten ağlıyor çekilmiş köşesine! Adamın ağzında bir cümle "Keşke almasaydım o motoru oğluma!" Aldılar seni, gönderdiler morga parçalanmış yerlerini silerler artık ailen.! Sonra çıkar süslü püslü bir karı anlatır işte; "Necdet96" Motosiklet.net üyesi! Aşırı hız ve kask takmayan genç Yamaha YBR 125 ESD ile karşıdan gelen otomobile çarptı ve acımazsı can verdi" 45 Saniyeliğine! 45 Saniyeliğine anılırsın sadece ! Bak diyorsun "Motor Almayan Hazırım" Neye hazırsın? ekipman almadan ölmeye hazırsın! Burası bir bilgi paylaşım platformu , milletin dediklerini dikkate alacaksın. Onların üzülmesin diye dikkate alıyor gibi yapacaksın!
Hızlı gitmiyeceksiniz! Virajlarda yatmayacaksınız! Tek teker yapmayacaksınız! Hatta benzini bitti diye benzin çekip birbirinize yardım edeceksiniz! Sizin cesetlerinizi ve senin gibi cenazeleri artık görmek istemiyorum!
Anlaşıldımı NECDET96? !
:D :D :D
Filmim etkisinde kalmışım :D