İyi günler kolay gelsin.Benim a2 sınıfı ehliyetim var b sınıfı ehliyet almak istiyorum 2 kasımdaki sınava girecem sınava sadece motor dersinden mi giricem yoksa ilkyardım,trafik,motor dersinden mi bilgi verirseniz sevinirim
İyi günler kolay gelsin.Benim a2 sınıfı ehliyetim var b sınıfı ehliyet almak istiyorum 2 kasımdaki sınava girecem sınava sadece motor dersinden mi giricem yoksa ilkyardım,trafik,motor dersinden mi bilgi verirseniz sevinirim
Alem Duruşuma,Kızlar Vuruşuma Hasta
ya hani kanun cıkmıstı sadece direksiyon sınavına giriliecekti bi sorun derim sürücü kursuna
valla bende B vardı A2 alırken sadece Motordan sınava girdim diye hatırlıyorum
Önce B aldım, sonra A2 için sadece motordan sınava girdim(2012). Şimdi yeni bir düzenleme yapıldı mı bilmiyorum. Kursa sormakta fayda var.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
01.06.2013 sonra ehliyet kurslarına kayıt yaptıranlar için yazılı sınav yok, öncesinde kaydolanlar için var.
Uygulanır mı bilmiyorum ama direksiyon sınavı da 30 dk yapılacakmış.
Saygılar.
Az önce kursa gittim. A2ye yazıldım bana bidahaki b ehliyeti için bu sınavlara girmeyeceğimi ve bu sınavın 60 soru olucağını söylediler. Ben 45 diye biliyordum
Sadece direksiyon sınavına gireceksiniz. Bende a2 den B'ye yükseltiyorum sistemde adıma sınav gözükmemiş. kurstan aldığım bilgi bu.
Bilgilendirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim artık herhangi bir ehliyeti olan sadece direksiyondan sınava giriyormuş.Direksiyon sınavında ise uygulama olarak park etme falan gibi şeyler soruluyormus.Tek bir yanlısta ise sınavda başarısız sayılıyormusuz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)