Selamun aleyküm mt. Arkadaşlar ilk motorum kanuni storm 150 maxi scooterdı. Canıma okudu yakıt konusunda ve arızaları konusunda... Tamamen parçaları yenileyip alıcıya masraf açmasın diye elimden çıkardım. Şimdi sıfır bir yuki gezgin aldım . 100 cc ve yakıt konusunda tam istediğim gibi . 100 kmde 1.7 litre yakıyor. Hız tutkunu olmadığım için bu konuda rahatsız olmuyorum açıkçası.. Şuan 260 kmde. Rodaj olmasa daha iyi olacakta ... hız olarak 50 yi geçmiyorum. Ve biraz gezmek istiyorum yani gidiş geliş toplam 200 kmye yakın bir yol. Forumda okuduğum kadarıyla rodaj için uzun yola sağlıksız gözüyle bakılıyor. Acaba karayolunda seyir ederken hep aynı hızda gidileceği için mi sağlıksız gözüyle bakılıyor? Eğer öyleyse benim gideceğim yol dağ yolu. Pek kimse olmaz yol fıstık gibi asfalt ama bayırlar ve yokuş aşağı yollar var rodaj için problem yaratır mı sizce? İlk 50 kmsi dümdüz yol.. Umarım problem yaratmaz yoksa böyle rodaj bitmez :D uzun yol yapmadan rodajı nasıl bitirebilirim ki şimdiden vereceğiniz altın bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın tekeriniz düz bassın.