Hocam hayırlı olsun , senin iyi geliyor valla ya ben siparis Swift 150 ettim bir haftayı bulur belki geçer dediler.Ama bana zaman gecmıyor. Kazasız belasız kullanman dılegıyle. Birde koruma demırı model model degısmıyor dımı hocam
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan.
ama mesajının birinde kurye motoru gibi görünmemesi için ne yaparım demişsin ya işte diğer mesajında söylediğin far koruma demiri mi ne onu yaptırırsan işte tam kurye görüntünn olur. bir motosiklete yapılabilecek en büyük haksızlık farlara ve stoplara ferforje gibi koruma demiri yaptırmak. bırak düşürürsen farın kırılsın zaten kaç paralık şey ki . ben olsam takmazdım her yerine kafes gibi demir.
Ön fardaki nasıl durur bilmiyorum ben sadece daha iri görünür diye yaptırdım eğer dandik durursa söker geçerim hiç sorun değil
Arkada büyük çanta için mutlaka demir gerekiyor orijinali dayamaz dendi, ben de motorun denginde büyük bir topcase de eklettirdiğim için demir de eklendi malum.
---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 15:12 ----------
Yok sadece ikinci el düşünerek bir karar vermedim. Ya ben scooter maxi de olsa sevemiyorum :/ Depoyu kavramalıyım ve vitesli olmalı. 2 sene Suzuki Scooter'a bindim çok sorunsuz ve rahattı ama nihayetinde tarz meselesi. Çok yakın bir arkadaşımın çiziksiz 2012 Kymco Xiting 250'si vardı daha 7 binde. 7 milyara verecekti düşünmedim bile. Ama eminim konforlu çok şekil çok pratik ve rahattır tercihinize saygı duyarım
---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:15 ----------
Ben Yenimahelle merkezde oturuyorum ama lafın gelişi komşu dedim ama gene de yakınız zaten yürüme mesafesi. Belediyeye çok yakınım. Hiç toplantıya toplaşmaya birşeye gelmedim Kendi kendime takıldım desem yeridir. Ninja zamanları bi gelecektim ama olmadı kısmet sonra satmak zorunda kaldım zaten makineyi. Bakalım
Aptallık En Büyük Günahtır !
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazalardan korusun. Yukarda da yazılmış gerçi ama bende bu cbf lere takılan far korumalarına acayip gıcık oluyorum. çok abartılmıştan da ötede motor koruma demiri ayrı tabi..
Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle iyi günlerde kullanın inş.
Teşekkürler bugün 35-40 km kadar turladım trafikte, doğru bir seçim yaptığımı anladım, altımda güven verir şekilde duruyor motosiklet.
Yalnız barkın bayoğlu'nun dediği nasıl da doğru, bu motosiklete binene resmen zulmediyorlar önüne kıran mı dersin, dat dat korna çalan mı, kendi hatalı olduğu halde çemkiren mi?
İnsanların gerçekten iç sıkıntısı var. Kurye de olsa pizzacı da olsa öğrenci de olsa veya benim gibi keyfinden de olsa bu motosiklete veya diğer commuterlere binen insanların da trafikte varolma hakları var.
Umarım yarın mont eldiven vb gelince onları giyip çıkınca daha makul tepkiler alırım )
Pek sanmıyorum ama inş. umduğunuz gibi olur
Cup motosikletle veya scooterle gezerken bile insanlar daha saygılı trafikte. Bu commuterlere insanımızın bir garezi var
Karşıdaki insan kılığında öküz olduktan sonra cup comuter racing farketmiyor arkadaş eğitim şart
Normalde Trafiğin seyir hızı ile seyretmeye çalışırım lakin bahsettiğiniz insancıkların yüzünden şehiriçi hız limitimi yükseltmiş durumdayım,
Zira cart diye önüne kıranlar,
yahut kendince seninle kapışmaya çalışanlar,
kalkışlarda gaza abanmalar falan,
hayır insanların ne derdi var anlamak gerçekten çok güç
şuan akan trafikten bir 10-20k daha hızlı ilerliyorum daha rahatım,
ama commuter tarzı ile bu olay biraz zor oluyor sürekli yüksek devirde gitmek gerekiyor.
buda biraz daha fazla yakıt sarfiyatı anlamına geliyor,
lakin benim canımdan önemli mi?
Tabikide hayır..
Rodaj bitsin ben de o şekilde davranacağım zira 50-60 ile trafik çoğu ana arterde giderken bir zülum...
Motor yakıyor.. Kazasız belasız.. Mavi olsa fena olmazmış :D
Çanta kaç litre ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)