Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bell kask kullanan.

REKLAM ALANI
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bell m4r türkiyede göremedim carbon modeli var ki zaten 1000 tl nin üstünde fiyatları var m4r ve diğer serilerin. Doğal olarakgüzel olucaktır ama benim asıl merak ettiğim m1 serisi..
    Hocam çok takılma bence kararsız kalmışsın kafanda emin olmama durumu var ancak alternatiflerini buraya yaz istiyorsan ki söyledin agv ve shark diye o sölediğin fiyattaki agv ve shark gerçekten m1in yanında kötü kalıyor,hem dış kabuk olarak hem de dış boa ve renk alternatifi olarak bana göre.Kalıp konusunda da sıkıntı yaşıyorsan ara o siteyi cm iste mezureyle ölç kafanı anlaşırsınız adamlarla zaten.Üstte eski paylaşımlardan birisini yapıştırmış arkadaş,bende onun görüşündeyim hatta onun görüşünden daha iyi oldugu fikrindeyim gerçekten kaliteli kask,ben hemen hemen her kask konusuna tavsiye ediyorum Bell kasklarını,para-çokomel eğrisine baktıgında nadir hakkını veren kasklardan biri.Karbon kasklarda var o fiyatlara marushin rs1-rs2 ve nitro karbon kasklar eminim kabukları çok daha kalitelidir ancak iç kalite sürüş deneyimi olarak hiç bir fikrim yok ve olmadığı içinde almadım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Ben de M4R beğenmiştim, mymotosiklet.com da vardı ama istediğim beden kalmamış, yeni gelen modeli M6'ları önerdiler. Çok modeli var, bir türlü karar veremedim hangisi diye. Carbonların fiyatları uçuk tabii biraz ama değer gibi, ne dersiniz?

http://www.motosikletaksesuarlari.com/search/bell%20m6

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)