Selamün Aleyküm abiler Kuba KM 125-6 motorum için ne gibi modifiye önerirsiniz?
Selamün Aleyküm abiler Kuba KM 125-6 motorum için ne gibi modifiye önerirsiniz?
İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..
Yapılan her masraf boşa giden para anlamına gelir
modifiye yerine masrafdan kaçmayarak güzel bi çift
lastik almak daha anlamlı olacaktır.
ne gibi modifiye istiyosun silindir üst kapak yükseltme filan zaten mersinde filan çok yapıolar cg lere
Bak dostum motorun güzel öncelikle egsozunu açtıracaksın sonra 200lük karbüratör atacan o öndeki muhafazayı çıkartacaksın aynaları iptal edeceksin sana kalan kısım ister 150 istersen 200lük yap bence 200cclik yap motoru arka dişli 32 taktır deponun üstüne siyah flim çektir şu fiber görünümlü olandan ön çamurluğu çıkar kanuni power taktır 30 tl bişe motorunuda indir böylece motorun 150-160 civarı yaparsan benim bi arkadaş bunları yaptı şuan motoru 170km/h yapıyor kalkışlar eskisi gibi seri olmaz onuda söyleyeyim bide ön farı zenon yaptır dicemde boş ver yeterli oldu sanırsam son olarak arka stop lambasınada liselim hastasıyız dede gibi yazılar yazarsan 10 numara olur .... Yeterli bu kadar geriside sana kalmış... (Varmı daha ötesi bu arada bide plakanı kıvırırsın bitti gitti hayırlı olsun
plakalıktaki uzantıyı kes
Ben amöserleri kestirip motorun altına karlık takdırıp iç - dış lastik değişimi jant değişimi ve ön çamurluğu değiştirmeyi düşünüyorum
üste yazdığım yazıya bakman yeterli olacaktır :D
Motorun şu anki inik zaten resimde allttan çektiğim için yüksek görünüyor belki amasörlere hiç dokanmam fakat o karlığı takdırıp jantları ve lastiği değiştiricem kesin birde bu yanakları taktıran babam ben yaptırmam hayatta onun yerine jant kenarına güzel bir şerit daha iyi gider..
İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..
Motorun 10 numara olur Konu kapanmıştır
Zaten biraz şuna benzetmeye çalışacağım.. yorumlarınız için teşekkürler..
kardeş benzette o egzozdan takma çok kaba duruyor cg ye en iyi egzoz ooh egzozdur ondan tak ya zatn mersindesin cg ile ilgili herşeyi bilmen lazım :D
---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 21:00 ----------
https://www.facebook.com/pages/I-lov...737465?fref=ts
[QUOTE=Tsubasa;3074398]benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var, ben sana onu da getiricem
inanmıyonuz ama gerçekten 160 170 yapanlar inanmıyan gelsin gösteririm... ben yokuş aşşağı driftle 140 yapıom bu cg ler hafif motor bide 200lük yapınca hayli hayli 160 170 yapar...
Böyle apaçiler yüzünden sahip olduğum motordan utanıyorum, Cg yi apaçiler diyarının baştacı ettiniz.
Aynaları yuvarlak ve genıs olanlarla degıs .
Jantları orjınal halıne getır .
Motoru orjınal yukseklıgıne getır .
Orjınal eksozunu tak .
Farında renklı fılm varsa sok .
Frenlerı dısk yapabılırsen super olur .
Kendıne ıyı bır kask al ( en azından )
Mıs gıbı motor olur . Gule gule kullan .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)