trafik cezaları madde 2918 değişti
Reklamlar
-
27 Haziran 2013, 23:08
ak1n adlı üyeden alıntı
• Ehliyetsiz sürücüye 1407 TL, ruhsat sahibi değilse ruhsat sahibine de 1407 TL ve ARAÇ TRAFİKTEN MEN
Adam 1400ü ödedi bir de 7 lirası var
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
Reklamlar
-
27 Haziran 2013, 23:14
c3nk adlı üyeden alıntı
eee çaldıkları paraları nereden çıkarıcaklar başka..
Seninde çoluğunu çocuğunu alkollü veya ehliyetsiz biri ezer inşallah.
Anlayana...
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
27 Haziran 2013, 23:25
54RR adlı üyeden alıntı
Adam 1400ü ödedi bir de 7 lirası var
tabe 10 lirasını bozdurcak hatta vezne bozamıcak boz gel dicek onun stresi felan artık yeter dedirtcek ceza kısmı orası 7 lira deyip gecme piskolojik savaş :D
-
27 Haziran 2013, 23:59
Bence alkol konusunda birşey diyemem ama, ehliyet konusundaki cezalar çok. çünkü ehliyeti para ile alınabilen bir ülkede yaşıyoruz, bilinenlerden farklı bir şey yok kurslarda. Heleki ruhsat sahibine ve trafikten men etme cezası bence fazla, belki arac sahibinin haberi bile olmadan bu tarz cezalar yenilebilir.
-
28 Haziran 2013, 00:17
apranax77 adlı üyeden alıntı
Bence alkol konusunda birşey diyemem ama, ehliyet konusundaki cezalar çok. çünkü ehliyeti para ile alınabilen bir ülkede yaşıyoruz, bilinenlerden farklı bir şey yok kurslarda. Heleki ruhsat sahibine ve trafikten men etme cezası bence fazla, belki arac sahibinin haberi bile olmadan bu tarz cezalar yenilebilir.
kesinlikle katılıyorum.. ehliyet kursunda adam gibi arabayı veya motoru ogretseler neyse.. ehliyet cezası benim gözümde devlete para kapısı açmak için açılmış ceza kapısı 200 300 olsa anlıcaz 1400 nedir :D bir de diğer bakış açısı yakalanıcak cogu elemanda cezadan daha ucuz motorlar vardır eminim ... :D motoru satsa odeyemez.. neyse hayırlısı belki bir kaç apachi azalır 14 yaşında cocuğa motor veren ebebeyinler akıllanır..
-
28 Haziran 2013, 21:51
al sana bır tayyıpcı daha mr.oocan hahahaha sen bana beddua etsen ne olur be sadece guluyorum coluk çocuklarla uğraşıyoruz burda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)