Ağva Karacaköy Plajı İşletmecisinin terbiyesziliği
Reklamlar
-
23 Haziran 2013, 22:38
Merhaba Arkadaşlar;
Gurup olarak bugün ağvadaki plajı seçtik ve yola koyulduk,gayet neşeli geçen yolculuğumuz ardında ağva karacaköydeki plaja girdik,ilk başta kapıda duran elemana sordum motosiklet park ücreti alıyormusunuz diye 10 TL dedi,bende çok olduğunu söyledim ve 5 TL olurmu dedim yaklaşık 10 motosikletiz,o sırada patronu geldi ve ya olurmu motosikletlerden ücret almıyoruz diye bize gösterdiği köşe bucak bir yere park ettirdi,neyse soyunduk tam denize girecektikki adam ücretleri toplamaya geldi ödemeyi yaparken baktım herkesden 15 tl istiyor adam başı,şezlong kaç lira dedim 10 tl dedi,5 tl de motosiklet başına kesecekmiş,hani ücretsizdi,olayın 5 tl sinde filan değilim,ardından paramızı suratımıza atar gibi boşaltın kardeşim işinize geliyorsa gibi esnaflığa yakışmayan hareketler,bizde bunun üzerine tesisi terk etmek zorunda bırakıldık,farklı bir plajda denizimize girdik.
Yorumu sizlere bırakıyorum,bu terbiyesilik değilde nedir ?
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Reklamlar
-
23 Haziran 2013, 22:57
-
23 Haziran 2013, 22:58
patronu değil elemanı istedi heralde tekrardan, şikayet etseydiniz patrona...
-
23 Haziran 2013, 23:01
kim adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar;
Gurup olarak bugün ağvadaki plajı seçtik ve yola koyulduk,gayet neşeli geçen yolculuğumuz ardında ağva karacaköydeki plaja girdik,ilk başta kapıda duran elemana sordum motosiklet park ücreti alıyormusunuz diye 10 TL dedi,bende çok olduğunu söyledim ve 5 TL olurmu dedim yaklaşık 10 motosikletiz,o sırada patronu geldi ve ya olurmu motosikletlerden ücret almıyoruz diye bize gösterdiği köşe bucak bir yere park ettirdi,neyse soyunduk tam denize girecektikki adam ücretleri toplamaya geldi ödemeyi yaparken baktım herkesden 15 tl istiyor adam başı,şezlong kaç lira dedim 10 tl dedi,5 tl de motosiklet başına kesecekmiş,hani ücretsizdi,olayın 5 tl sinde filan değilim,ardından paramızı suratımıza atar gibi boşaltın kardeşim işinize geliyorsa gibi esnaflığa yakışmayan hareketler,bizde bunun üzerine tesisi terk etmek zorunda bırakıldık,farklı bir plajda denizimize girdik.
Yorumu sizlere bırakıyorum,bu terbiyesilik değilde nedir ?
geçen yılın mayıs ayına kadar o plaj ücretsizdi ama memlekette satılmayan yada kiralanmayan yerler kalmasın kampanyasında orayıda aradan çıkarmışlar oradaki ev sahipleriyle bile plajı kiralayan adamlar arasında tartışma çıkmıştı ben oradayken jandarma gelmişti :(
-
23 Haziran 2013, 23:02
Yok kardeş zaten olurmu ya ücretsiz diyen adam para toplamaya geldi kendi lafını yuttu
GP500-1st adlı üyeden alıntı
patronu değil elemanı istedi heralde tekrardan, şikayet etseydiniz patrona...
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
23 Haziran 2013, 23:06
Kapitalizm gölgesini satamadığı ağacı keser.
Acı ama gerçek budur.
Kapitalist iyi bir fiyat verildiğinde namusunu bile satabilen ve dahi satması gereken kişidir.
-
23 Haziran 2013, 23:11
ne desem ki.. neyse ben kendi kendime söylüyorum zaten...
-
23 Haziran 2013, 23:18
zaten bu plaja deniz kıyısına tesis kurunlara ve kurduranlara çok gıcık oluyorum devletin yeri orası isteyen istediği gibi girer ama türkiye işte burası parayı görünce devlet denizide satar plajıda satar yoluda satar....
-
23 Haziran 2013, 23:19
demedinmi motosikletnet üyesiyim yık dersem yıkarlar burayı.
-
23 Haziran 2013, 23:26
çelikatlı adlı üyeden alıntı
sinirden unutmuştur
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Haziran 2013, 00:05
Mersin İl Temsilcisi
çelikatlı adlı üyeden alıntı
cem yılmazın "sperm bankası parodisinde -yıkarlar-" espirisi geldi aklıma...
yıkarlar dersem yıkmak değil....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
24 Haziran 2013, 00:38
yürekçe adlı üyeden alıntı
cem yılmazın "sperm bankası parodisinde -yıkarlar-" espirisi geldi aklıma...
yıkarlar dersem yıkmak değil....
tüm mt toplanırsak ne yıkmak ne de yıkamakla kalmayız aslında...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
24 Haziran 2013, 00:44
konu açmakla çok iyi yapmışınız. ona göre gidenler birkez daha düşünürler.
-
24 Haziran 2013, 01:03
Her ordan geçen içeri girip bu olaydan bahsetse sanırım o zaman biraz farkına varır hatasının
-
24 Haziran 2013, 01:11
utkan35 adlı üyeden alıntı
zaten bu plaja deniz kıyısına tesis kurunlara ve kurduranlara çok gıcık oluyorum devletin yeri orası isteyen istediği gibi girer ama türkiye işte burası parayı görünce devlet denizide satar plajıda satar yoluda satar....
gelin birde Çeşme'yi Alaçatı'yı görün hergeçen sene bir plaj satılıyor yıllarca denize girdiğimiz halk plajlarına şimdi uçuk ücretler isteniyor halk kayalıklara,yolsuz ücra kıyılara sürülüyor resmen plajları şezlong mafyaları sardı 'lanet olsun hepsine'
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
24 Haziran 2013, 14:02
-
24 Haziran 2013, 14:19
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
Kapitalizm gölgesini satamadığı ağacı keser.
Acı ama gerçek budur.
Kapitalist iyi bir fiyat verildiğinde namusunu bile satabilen ve dahi satması gereken kişidir.
En güzel yorum sizden gelmiş, o plaj bu tesis farketmez anlayış bu oldukça...
I am the Lizard King, i can do anything
-
24 Haziran 2013, 14:54
Bizde Mersin'deki Kızkalesi plajına gittik. Koskocaman yazı yazmışlar "Ücretsiz Halk Plajı".
Yüzmek ücretsiz ama onun dışında kumsalda oturmak bile yasak. Illaki şezlong kiralayacaksın.
Şezlongun fiyatı da, Adana-Kızkalesi arası yakıt parasının iki katı neredeyse.
-
24 Haziran 2013, 15:10
10 motor olarak hakettiğini gösterseydiniz keşke. neyse sağlık olsun
-
24 Haziran 2013, 19:02
Knedi denizimize parayla giriyoruz sata sata bitiremediler zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)