Var mı?Alalı 1.5 hafta oldu 100 kmde daha tam alışamadım.şöyle geniş bir alanda slolom fren çalışması vs yapacağım yer arıyorum.bu arada dışardan kimsenin gelip izlememesi lazım konsantre olamam sessiz sakin bir yer olursa çok güzel olur...
Var mı?Alalı 1.5 hafta oldu 100 kmde daha tam alışamadım.şöyle geniş bir alanda slolom fren çalışması vs yapacağım yer arıyorum.bu arada dışardan kimsenin gelip izlememesi lazım konsantre olamam sessiz sakin bir yer olursa çok güzel olur...
sürücü kurslarının eğitim alanlarını boş olduğu zamanlarda kullanabilirsiniz
İstanbul yolunda hipodromla istanbul yolu arasında kalan alan beton zemin tam çalışmalık sanırım hipodromun otoparkı ama tam bilmiyorum
Pazar yerlerinin çoğu düzgün beton zeminleriyle aslında bu iş için uygun. Ama izlenmeme düşüncen olayı bozar.
Buralarda etrafında çocukların toplanması hatta peşinden koşmaları muhtemeldir.
Ama gene de sabah erken saatlerde çalışabilirsin.
hayalimde ağaçların gölgesinde, geniş, kuş cıvıltılı bir alan var
Merkezden 30 kilometre açılırım sorun olmaz dersen bizim köyü tarif ediyim
karşıyaka mezarlığının man adasını aratmayan inişli çıkışlı ,virajlı ,uzun ve boş asfaltlarında istediğin gibi sürüş yapabilirsin ,ben orada öğrendim halada sıkıldıkca giderim
En iyi trafikte öğrenilir slalom felan canlı canlı
Motoru aldığım gün 150 km yaptım şehir içinde şimdi tam olarak hakimim motora
karşıyaka kafama yattı.inin cinin top oynadığı yer.besmelemizi çekeriz gireriz...
keçiören taraflarında olsaydın ben yardımcı olurdum neyse
Ankamall karşısı eski hipodromun içi bahsettiğin şey için çok uygun. Orada arkadaşıma araba kullanmayı öğretmiştim bir zamanlar. Çevrende seni izleyecek insanda olmaz orada.
okul bahçeside olabilirrr...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)