ben 100luk motor aldım bretoons100aldım 25 km gttm 10tl benzin koymuştuk yedege geçti.s daha 32kmde
ben 100luk motor aldım bretoons100aldım 25 km gttm 10tl benzin koymuştuk yedege geçti.s daha 32kmde
karbüratör hava ayarına baktır dostum.
Servise gidip ayarlatabilirsiniz.
yuhh bendedede 100mfh var 0 aldım 10tl ile 150km gitti çok yakıyor gibi geldi bana üstüne bide basıyorum motora 70-80 banamısın demiyor (2kişi) :D daha rodaj süresinde toplam 155km de rodaj süresinde normalde fazla yakması ama seninki anormal gerçi senin ki
bundan heralde bence 100lük motor alınacaksa cub olmalı zaten az yaksın diye alıyorsun geçmil olsun artık
http://www.kanuni.com.tr/upload/irenkler/324_hg.png
sorun yok dostum. arkadaşlar iyi okumamış herhalde. yedeğe geçti diyorsun. Yedeği zaten 10tl'ye yakın benzin alıyor. rahat ol.
Bi halt bilmeden konuşmayın Burda diğer arkadaşlar 5lira ile 144km gitmiş alttaki konuyu araştırın biraz nalet muhalefetler biriside 5 liraya 75km gitmiş 10 lira= 150km eder
http://www.motosiklet.net/forum/moto...basligi-3.html
Ben 20 lirayla 130 kilometre gidebiliyorum. Niye Honda'ya biniyorum o zaman? Satıp modiale mi geçiyim?
Bi laf vardır bilirmisin "Senin güttüğün sürü kadar benim s..tiğim çoban var" diye 10TL benzin ile 150 km gitmek demek azıcık hesap biliyorsan 2.1 lt ile 150 km demek 3ü sıfır olmak üzere 4 tane seninde bindiğin motor olan Mondial 100 cub eskittim bu değeri ben yakalayamadım ben değil kimsede yakalayamaz verdiğin link te ilk önce bi tarihe bak 2010 yılında yani sen daha çocukken kucaklarda gezerken yazılmış o sayfa (ayrıca 5 liraya 144 km gittim diye bi şeyde okumadımda neyse) 2010 da benzin 3.5 lira cıvarıydı hesaplarsan gene gitmez o kadar mondial cub dediğin motor ota çöpe yorum yazcam diye insanları yanlış bilgilendirme
bi arkadasım dedigi gibi yedek olablir dusuncem bu ayrıca10tl 150km demen icin benzinin 3.5 tl olması lazım 10tl 100 km gder dedilerde bnce o kadar az olmaz açıldıktan sonra belli olur asıl
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
ayrıca cublar çok kotu heryeri plastik ki bizim ulkemizde motorlunun yol hakkı yok en ufak kazada dagılıyor ama allah kaza bela vermesin
bugun 61km yaptım daha bitmedi yolda bırakmasnı bekliyorum
Keşke motorlara uygun lpg olsaydı ama o zamanda motor ömrü azalacaktır. Ne yapsam bilmiyorum. 30 tl benzinle 90-100 km ancak gidebiliyorum:(
dostum biz 100lük aldık seninki öle motor yakmaz içer bide yakıtı aldıgın yer saglam olsun motoruna zarar verdirme elinden gelecek başka bişey yok
4TEKERDEN HOŞLANIRIM AMA 2TEKERE AŞIK OLDUM... 2013 MAYIS 30 A2+B
evet arkadaşlar 10tlye 75km gttim fazla yakmaya ayarlı oldugundan 25km fark etsin o kadarda
Mondial 100 mfh 5 tl benzin ile 65 km yol yaptım 75 biraz şişirlmiş ama belki yapabilr sabit 60 km hızla gidilse düz yolda neden yapılmasın
ama sen ful bastım felan diyorsun arkadaş öyle biraz zor şehir içinde felan gidilmezi imkansız 5 liraya 60-65km 10 lirayada 130 km
gitmişliğim var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)