Megelli 250r vs Bu-moto Calibre 250 cc
Reklamlar
-
13 Temmuz 2013, 15:39
Dün Megelli'yi İstanbul Daytona Motor önünde gördüm 125 CC motor görüntüsüne sahip. Lastikleri benim motorun ön lastiği ebatlarında (Hyosung GT250 Naked) Bana fikrimi soracak olsan bu paralara temiz bir Hyosung al keyfine bak derim. Lakin görüntüsü, motorun torku beygiri piyasadaki en iyilerden. Lastik ebatları motorun ebatları dersen zaten 600'lük sınıfında. Egzoz sesi ise onun ile ilgili söylenebilecek fazla birşey yok
Reklamlar
-
13 Temmuz 2013, 16:19
DEISIS adlı üyeden alıntı
Kimse dememiş ilk bana kısmet
Enteresan?? Forum çinlinin mahalle baskısına ayak mı uyduruyor ne
Dostum bırak megelli yi bu moto yu
8500 e güzel bi cbr250 al
Bencede al ikinci el Cbr250
Hem satınca okadar zarar etmezsin hemde başın ağrımaz
-
13 Temmuz 2013, 17:00
tr_select adlı üyeden alıntı
Dostum, burada kimse bir _eyleri kan1tlaman1n çabas1nda deil. Sen;
Bu tarz bir cümle sarf edebiliyorsan, kusura bakmada ben "Bu adam bir cac1kdan anlam1yor" diyebilirim. Bak burada envai çe_it adam var. Kimisi 500 liral1k scooter kullan1yor. Kimisi pistlerde yar1_1yor... MOTORCU diyorsan abi ay1rt etmeyeceksin. Hani deriz ya motorcu, motorcunun karde_idir.... O hesap.
Burada insanlar bilgi al1_veri_i yapmak için bulunuyor. Daha çok bilenler yaz1yor, bilmeyenler ayd1nlan1yor... Öreniyorlar... Herkes istediini yapmakda özgür sonuçta. 0steyen bumoto al1r isteyen hyosung isteyen s1000RR. Biz burada payla_1m, bilgi al1_veri_i yapmak için bulunuyoruz. Tart1_ma ortam1 olu_turmayal1m he karde_...
Kardes bosuna konusuyorsun fakinda degilsin ama ben kac sayfadir anlatamadim ergenlere laf anlatmasi zor. Bosa yorma kendini.
-
13 Temmuz 2013, 21:00
sıfır takıntısı yapma 2. el temiz cbr 250 yada ninja 250 r al paşalar gibi bin
ama illaki b-moto,mgelalli arasında seçenek,megalli ve arkaya 150lik lastik
-
13 Temmuz 2013, 22:16
Bu ne yahu köy kahvesi gibi herkes birbirine saydırıyor,motosiklet formundayız arkadaşlar ne gerek var basit bi konu için bu denli ağır ithamlar sarfetmeye.
Ben de genel kanı 2.el bir cbr 250 r için sıfır megelli bumoto yuki her neyse yeğdir diyorum.
-
13 Temmuz 2013, 22:36
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Kardes bosuna konusuyorsun fakinda degilsin ama
ben kac sayfadir anlatamadim ergenlere laf anlatmasi zor. Bosa yorma kendini.
Ben bu zihniyetteki insanlara çok kızıyorum. RR ile yolda kalan scooterların yanında çok durdum. Benzini biten arkadaşlara çok benzin aktardık... Motorcu dediğin serseri olmamalıdır benim gözümde. Ayrı bir şey ben motorcuyum demek, benimsemek....
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
08 Ağustos 2013, 18:44
-
08 Ağustos 2013, 22:06
Kardeşim uzatma ya tamam almıssın bari iyi güzel anlatıyosun elestiren olursada sacma sapan konusma cocuk musun merak etme kararımı verdım hyosung alıcam senın megellın kadar etmez ama napcaz artık.
Diğer konuyada gelırsek sen yazmıstın kı megellı r 125 ten cok daha guzel hızlı vs bıseyler soylemıstın bende her konuda haklı olabılırsın fakat goruntude bı r125 etmez dedım git bi daha oku algılamanda sorun var heralde bi de ne sacmalıyosun herkesın elestırısını almısım falan soyledıgımın arkasındayım bence r125 megellıden daha guzel bunda supekılasyon yaratıcak bısey yok dıger soyledıgın seylere bısey soylemedım kendımce daha guzel dedım onunda sonuna gulucuk koymustum hatırlatırım ama sen nasıl bı yorum cıkardıysan artık bişey soyleyemıcem sana.
-
08 Ağustos 2013, 22:27
Tabiki megelli bumotoda ne ola megellinin yanında ! Honda ile mondiali kıyaslıyorsun sen resmen.
-
08 Ağustos 2013, 22:55
Arkadaşlar bu motor iyi hoşda çok da savunmayın sizi uyarıyım.Motorun göstergesini biri öve öve bitirememiş ama gösterge çin üretimi ve baya basit bi üretim markası bile yok ve işin kötü yanı aliexpress gibi sitelerde aynısı satılıyor 100 dolar civarında.Umarım motorun diğer parçalarıda o siteye düşen mal kalitesi gibi değildir,ben Daytona da görmüştüm ancak hiç o resimlerdeki etkiyi yaratmadı ve kumaşını hemen belli ediyor sevene alana lafımız yok güle güle kazasız belasız binsinler ancak benim görüşüm bu yönde.Bide son olarak nakedla racing motorun aynı fiyata satılması tam bir epic fail :D
-
09 Ağustos 2013, 03:54
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu motor iyi hoşda çok da savunmayın sizi uyarıyım.Motorun göstergesini biri öve öve bitirememiş ama gösterge çin üretimi ve baya basit bi üretim markası bile yok ve işin kötü yanı aliexpress gibi sitelerde aynısı satılıyor 100 dolar civarında.Umarım motorun diğer parçalarıda o siteye düşen mal kalitesi gibi değildir,ben Daytona da görmüştüm ancak hiç o resimlerdeki etkiyi yaratmadı ve kumaşını hemen belli ediyor sevene alana lafımız yok güle güle kazasız belasız binsinler ancak benim görüşüm bu yönde.Bide son olarak nakedla racing motorun aynı fiyata satılması tam bir epic fail :D
Konu övmek falan değil ya,bayağı bir işlevli gösterge söylediğin tezat bir kere yere göre sığdırılamayan cbr parça ucuzluğu sebebi için tercih sebebi olurken megelli olunca dandik falan...yanlış anlaşılmak istemiyorum,megelli nin genel olarak detaya girmiyorum kalitesi belli fakat 250 segmentinde benim içime sinen motor yok hepsi her açıdan eksik fiyat model özellik kalite teraziye koyduğumuzda megelliyi biraz insafsızca eleştirildiğini görüyorum sana demiyorum genel olarak tepkim yalnızca bu 2000 tl lik motorlar benimle kafa kafaya gayet güzel gidiyorlar arkadaşlar 250r bence büyük yalan 8-10 bin tl veriyoruz ama her açıdan hepsi yetersiz kesinlikle sonuna r ekleyip boyayıp 2 kat fiyatına pazarlıyorlar bize ben öyle hissediyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:31 ----------
_Kotto_ adlı üyeden alıntı
Kardeşim uzatma ya tamam almıssın bari iyi güzel anlatıyosun elestiren olursada sacma sapan konusma cocuk musun merak etme kararımı verdım hyosung alıcam senın megellın kadar etmez ama napcaz artık.
Diğer konuyada gelırsek sen yazmıstın kı megellı r 125 ten cok daha guzel hızlı vs bıseyler soylemıstın bende her konuda haklı olabılırsın fakat goruntude bı r125 etmez dedım git bi daha oku algılamanda sorun var heralde bi de ne sacmalıyosun herkesın elestırısını almısım falan soyledıgımın arkasındayım bence r125 megellıden daha guzel bunda supekılasyon yaratıcak bısey yok dıger soyledıgın seylere bısey soylemedım kendımce daha guzel dedım onunda sonuna gulucuk koymustum hatırlatırım ama sen nasıl bı yorum cıkardıysan artık bişey soyleyemıcem sana.
Batuhan sürçü-lissan ettiysem affola,özür dilerim.
-
09 Ağustos 2013, 12:55
Motor güzel motor kardeşim güle güle kullanın ben hak veriyorum,o parayı vericek olsam bende cbr veya bu moto falan almam,bende megelli alırdım çünkü gerçekten hafif parçası uygun adamlar websiteye bütün fiyatları yazmışlar baktım 250likler 10 bin lirayı geçti arkadaş 8500 iyi fiyat ancak naked modelini aynı fiyata satmaları yanlış olmuş onu 7500 veya 8000 yapsalar çok daha hoş olurmuş.
-
09 Ağustos 2013, 21:39
R&buğra adlı üyeden alıntı
Konu övmek falan değil ya,bayağı bir işlevli gösterge söylediğin tezat bir kere yere göre sığdırılamayan cbr parça ucuzluğu sebebi için tercih sebebi olurken megelli olunca dandik falan...yanlış anlaşılmak istemiyorum,megelli nin genel olarak detaya girmiyorum kalitesi belli fakat 250 segmentinde benim içime sinen motor yok hepsi her açıdan eksik fiyat model özellik kalite teraziye koyduğumuzda megelliyi biraz insafsızca eleştirildiğini görüyorum sana demiyorum genel olarak tepkim yalnızca bu 2000 tl lik motorlar benimle kafa kafaya gayet güzel gidiyorlar arkadaşlar 250r bence büyük yalan 8-10 bin tl veriyoruz ama her açıdan hepsi yetersiz kesinlikle sonuna r ekleyip boyayıp 2 kat fiyatına pazarlıyorlar bize ben öyle hissediyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:31 ----------
Batuhan sürçü-lissan ettiysem affola,özür dilerim.
Sorun degıl dostum ben takılmam boyle seylere ama soyledıklerımın boyle anlasılmasına uzuldum ben kımsenın motorunu kotulemem bana gore kotu bısey gorduysem soylerım bunuda herkes yapıyor kımın ne motoru olursa olsun butun motorcular kardestır bana gore o yuzden kımsenın motorunu kotulemem ben dıger markalardan paramı alıyorum hayır o yuzden neden kotulemeye calısıyım o kadar para verıp bi hevesle motor alıyosun o zevkının ıcıne neden etmek ıstıyım ama dedıgım gıbı soyledıklerımı boyle anlamıs olman uzdu benı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)