Forum Hortlamış sanırım
MT 09 İddalımı bilmem ama kızlar çok iddalı
Forum Hortlamış sanırım
MT 09 İddalımı bilmem ama kızlar çok iddalı
Alınık MT 09 ;) satan varsa ulaşsın arkadaşlar
arkadaşlar mt 09 un saati yanlış nasıl ayarlanıyor bilenler yardımcı olabilir mi?
arkadaslar hepınıze merabalar.Bir mt09 hayranı olarak nisan ayında almayı dusunuyorum anca o zaman gelırmıs bızım buraya..bu arada antalyadada ikamet edıyorum.Sizlere bı sorum olacak.bu motor benı korkuttu bıraz yorumları okuyunca.4 senelık bı motor gecmısım var.normalde arabacıyım hondacıyım yanı..220 beygırlık makınem vardı gecen sene sattım.maxı scooter ve regal raptor daytonamla gecırdım 4 senelık motor seruvenımı..Simdi mt09 un sureklı tek tekere geldıgını bahsedıyorsunuz forumda anı gaz tepkılerınden bahsedıyorusunuz..Acaba ustunden falan atarmı dıye tırsıyorum.Acemı degılım motor konusunda ama yınede ırkılıyorum
Sürdüğün motorlarla alakası olmayan bişeyden bahsediyorsun. Acemei olup olmadığını sürdüğün zaman daha iyi anlarsın bence. Denemek en iyi çözüm, test sürüşüne git.
alakası olmadıgını bılıyorum kardesım..Ya benım tek korkum nasıl bı alet yanı sureklı psıkopat bı sekılde one mı atıyo ınsanı..??ıllakı 2 hafta ustunde olmeden kalırsam acemılıgı atlatırım diye dusunuyorum
Peki nasıl bir anlatım bekliyorsun buradan ? Nasıl anlatsın kullanıcılar? Adamlar test sürüşüne açmış işte cevap belli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)