Güzel alet....
bu arada geçen aklıma geldi
KTM 990 duke r 123 hp 188 kuru ağırlık
mt-09 115hp 189 herşey dahil ağırlık
bık bık etmeyin. biz de biliyoruz kalite farkını ama biri 46bin küsür diğer 24 bin ulan!!! adamlar piyasayı öptü yeminlen
Tam alınası
Arkadaşlar bu forumda mt 09 sahibi olan arkadaşlar var mı ? İstanbul bölgesinde olan ?
Siparişimi verdim.20den geriye sayıyorum Bunca yıllık azılı kawacıyken durmadan tekere gelmesiyle aşık etti beni kendine.Hem 3 silindir kullanırsam burda daha çok ahkâm keserim artık
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Kawacıyız ezelden vaz geçemeyiz yeşilden :p
Z750 ne kadar ağır olsada güzel motosiklet.Naked ailesinin ağır sikleti,ağır abisi.Şu ana kadar kullandığım nakedlarda 1. sırada.Bakalım Mt09 nasıl çıkacak.Alıp 10000 kullandıktan sonra artı eksi saydıracağım burada
Bende umutluyum.Ecnebilerin ve Barkın abimizin yorumlarından sonra 1 2 ufak tefek ayrıntıyı araştırıp attım kendimi bu maceraya...Tabi senin motoru yakında görmem %90 etkiledi fikrimi
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Oha alper resmen yamaha aliyor.. Kacin kiyamet kopacak
Hayirli olsun
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
arkadaşlar başlangıç motoru olarak mt09 almayı düşünüyorum. şimdi siz diyeceksinizki küçük hacimli bir motorla başla ama olgun yaşım nedeniyle sakin tırım tırım kullanmayı düşünüyorum öyle yüksek hizla derdim yok. biraz para biriktirip borsa falan yapıp seneye yaza inşallah almayı planlıyorum. inşallah pişman olmam. hız yapmayacaksan ne işin var o motorla derseniz gönül işte neye konacağı belli olmuyor ;)
Siz şimdi olgun yaşınızdan dolayı patlamayacağınızımı düşünüyorsunuz ? Tırın tırın gidenlerin örnekleri çevremizde çoook.
Seneye kadar para biriktireceğinize 250cc bir motor alın. Firen, viraj,vites ilişkisi, slolom, panik fren vs vs... Kendinizi yeterince geliştirirsiniz zaten. Aldığınız motoru satıp, mt9 geçersiniz. Arayada eğitim sıkıştırdıkmı ohh mis.
Bu şekilde daha uygun olur görüşündeyim.
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Alın alın, MT09 alın. Zaten adamlar yeni başlayanlar alsın da trın trın gitsin diye yapmış bu motoru.
Tamam arkadalr mesaj alindi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)