Yamaha bu motor ile fz8 i öldürdü resmen kendi ayağına sıktı
Bana da Fazer 8 imi sattırdı :( Benim motoruma tipsiz derlerdi buna artık iyice laf söylerler...
FZ1 istiyorum ama o da çok pahalı be arkadaş... 0 ı da yok piyasada
Yamaha bu motor ile fz8 i öldürdü resmen kendi ayağına sıktı
Bana da Fazer 8 imi sattırdı :( Benim motoruma tipsiz derlerdi buna artık iyice laf söylerler...
FZ1 istiyorum ama o da çok pahalı be arkadaş... 0 ı da yok piyasada
Bu motorun abs siz versiyonu abs siz FZ8 (tam naked olan) den ucuz. Yamaha nın İngiltere ve Almanya sitelerinden bakabilirsiniz.
Yamaha Almanya sitesinde MT - 09 abs siz € 7.495,00, FZ8 abs siz € 8.150,00. Arada 650 euro yani 1750 tl fark var.
Bizde şu an FZ8 in 23400 tl oldugunu düşünürsek abs siz mt-09 21500 e falan satılır diye düşünüyorum.
bakalım bizim racingçi apaçiler nakedleri ne zaman keşfedecek. mt01 ve 03 e bakarak bir çıkarım yapabiliriz![]()
Ama bu motorun MT-01 ve 03 ile ismi dışında bir alakası yok. O yüzden o taraflardan çıkarım yapmaya çalışmayın hiç. Hoş, TR de yine çok satacak bir alet değil bu yinede....
Bir de Yamaha zaten politika değiştiriyor, bir süre sonra FZ ve XJ serisini kaldıracak. R1'e bile 3 silindir tasarlıyorlar, 1-2 senesi var. Kendi ayağına sıktığı felan yok yani, panik olmayın![]()
Yetkili bayi ile görüştüm. Yamaha'nın çok vurucu bir fiyatla bu motoru lanse edeceğini söyledi. Motorumu sattım, para cebimde MT-09 fiyatının açıklanmasını bekliyorum. Dedikleri gibi iyi bir rakama getirirlerse ilk sahiplerinden birisi ben olacağım.
bu nasıl bir tanıtımdır arkadaş yaa insan bir gün ışığında çeker şu tanıtım filmini
yukarda bazı arkadaşlar seleden bahsetmiş ya o detayı nasıl yakaladınız ben daha motoru göremedimanca tek gördüğüm önde yanan acayip bir far
inşallah güzel bir motordur parası olup da pusuya yatan motosikletçi arkadaşların gözü aydın![]()
http://www.youtube.com/watch?v=rs3RTfu3QC8
tayyip baba buna da giydirir vergiyi merakanmayın![]()
Bu reklam bi harika dostum
reklama bakıp iyi motor diyemeyecem zira bir şey göremedim xj alan arkadaşım rüzgardan şikayetçi yarım cam olsa çok faydası olur
Bu motorları üretiyorlar da okadar,,, şu cam olayını çözemiyorlar. Gerçekten böyle bir motor alıp camdan şikayetçi olmak var bir de şu dünyada
evet arkadaşlar yamaha bu motora 24 bin tl fiyat biçmiş
http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/mt/mt-09.aspx
Sesi Hoşmuş 3 silindirinr1 sesini andırıyor
sesi ve görüntüsü gayet hoş 3 silindirli olmasıda çok ilgimi çekti açıkcası
sesi crossplane r1 gibi aynı krank kullanılıyor tek kötü yanı o bence ilk dinleyince normal uzay gemisi gibi ama değil
sanatsal bir video.motorda sanatsal bir eser
bence görünümü güzel yandan daha bi hoş arkadan ise çok kalıplı bir motoru andırıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)