Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yarın İSTANBUL - YALOVA Günübirlik Gezi. Canı sıkılanlara

REKLAM ALANI
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Yarın 23.06.2013 İstanbuldan Yalovaya gitmek istiyoruz. Çevre illerden yada İstanbuldan gelmek isteyenler acele yazsın buraya.

Çok fazla Yalovayı bilmiyorum. Önemli olan gezip tozmak. Yalovadan yada orayı bilen arkadaşların yardımlarını ve hatta katılımlarını rica ediyorum.

Sabah kahvaltısını Yalovada yaparak gezmeye başlayalım.

Avrupa yakası buluşma yeri: Cevahir Avm önü Saat 08:30 Polo34 nickli arkadaş organize edecek
    Anadolu yakası buluşma yeri: Pendik köprüsü altı saat 09:00 ben organize edeceğim.

Eskihisardan Feribotla karşıya geçip lay lam lom grup sürüşü ile toplamda 2 saatte Yalovada olacağız.

Kahvaltı mekanını birlikte belirledikten sonra gezi planınıda kahvaltı masasında yapacağız.

Yalovadan görüntüler.

mete_han bunu beğendi.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Ben yarimadayi turlayalim diyordum, gunubirlik gezi icin sicakta fazla mi olurdu
    Yalova-armutlu-orhangazi vs

cenkşenver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    301 mz kawasaki en 500 gitti honda 600f geldi
    yalova tarafına gitmekten sıkıldım ama size eşlik edebilirim beli olmaz

absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yalovaya değil de çınarcığa gidin derim. Dün ordaydım. Çinarcıkta teşvikiyenin arkasında çifte şelaleye giderken güzel doğa içinde kahvaltı yerleri var orada kahvaltı yapın. Sonra çınarcığa inin. Sakın ola Koru üzerinden girmeyin yollar çok berbat. Teşvikiye'den girin kumplaja gidin. İstediğiniz mekana girin eğlenin. Memnun kalırsınız. Yarın çok da kalabalık olur orası;)

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    Sinan biz cok gelmek isterdik ama simdi assos'tan gelmemiz uzun surer. Size iyi eglenceler.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Benim aku el salliyor, riske girmeyeyim, arabadan takviye ile denedigim oluyordu, sarj aletine taktim, kisa devre isareti verdi, kismet degilmis diyeyim...bir haftadir surmuyordum...

cenkşenver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    301 mz kawasaki en 500 gitti honda 600f geldi
    bu hafta kimseden ses soluk yok kafama göre biraz sezdikten sonra dükkana acmaya giderim en mantıklısı daha sonraya kaldı gurup halinde ğezi düzenine katılmak sizlere iyi eğlenceler

jaymz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xl883c
    yalovaya gelmeden yolun sağında özdilek avm var. kahvaltı için çok güzel biyer. sınırsız açık büfesi ve taze sıkılmış meyve suları ile depoyu fulledinizmi bi daha karnınız acıkmaz

tavsiye edebileceğim güzergahlar şöyle;

http://maps.google.com/maps?saddr=Yal%C4%B1+Cd&daddr=Unknown+road+to:40.6 08027,28.941954+to:Atat%C3%BCrk+Cd+to:Unknown+road &hl=en&ie=UTF8&ll=40.588407,29.292297&spn=0.253941 ,0.506058&sll=40.60861,29.186554&sspn=0.031733,0.0 99907&geocode=Fd9fbAId2dS-AQ%3BFaYkawIdrMq6AQ%3BFRuhawIdgp65ASmxvymZ34nKFDGT 0WDNYgT8Ug%3BFbpCagIdx-i3AQ%3BFUuSawIdd029AQ&mra=mi&mrsp=4&sz=14&via=2&t= m&z=11

yarın bende çınarcığa gidebilirim belki yolda karşılaşrıız ;)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Başkan Çınarcığa Delmece yaylasına çıkmanızı tavsiye ederim...orman havası dipsiz göl..oh mis..yalova traş...

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinan biz cok gelmek isterdik ama simdi assos'tan gelmemiz uzun surer. Size iyi eglenceler.
    Burak deşme yaramı. Gelemediğimemi yanayım yokda takası yapamadığımamı :( verdiğimiz sözude yedik tam yıkım oldu. Yalova turu yapıp kendımı biraz avutayım dıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:02 ----------

Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim aku el salliyor, riske girmeyeyim, arabadan takviye ile denedigim oluyordu, sarj aletine taktim, kisa devre isareti verdi, kismet degilmis diyeyim...bir haftadir surmuyordum...
    Senden umudu kesıyorum.

Alıntı cenkşenver adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu hafta kimseden ses soluk yok kafama göre biraz sezdikten sonra dükkana acmaya giderim en mantıklısı daha sonraya kaldı gurup halinde ğezi düzenine katılmak sizlere iyi eğlenceler
    Ne demek ıstedın anlayamadım.

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başkan Çınarcığa Delmece yaylasına çıkmanızı tavsiye ederim...orman havası dipsiz göl..oh mis..yalova traş...
    Akıl verme mete gelıyonmu gelmıyornmu
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)