Ehliyetsize ve Arac Sahibine de 1.407 Lira CEZA
Reklamlar
-
21 Haziran 2013, 23:34
trafik polislerinin %60-70 kesiminde şöyle bir kanı var. motosiklet kullanıcısı motoru sakin-tecrübeli kullanıyorsa kaza yapmadıysa apaçilik yapmadıysa kaskı ve aksesuarlı takılı güzel sakin efendi gidiyorsa kimseyi tehlikeye atmadan ceza falan kesilmiyor ehliyet sorulmuyor özel durumlar harici bunu biliyorum ortamın içindeyim öyle bir algı var polislerde. ama geneldede zaten o şekilde sürenler bilinçli insanlarımız ve ehliyetlerini alıyorlar zaten. şöyle diyim bir polis sohpetine şahidim konu su abimiz anlatıyor '' kaskını taksın ışıkları yansın arabaları sıkıştırmasın kaza yapıp düşmesin canı sağolsun ''
bende a2+b ehliyet aldım ama şu ehliyette ehliyet ehliyetsiz çıkanı asın biçin 10 bin lira ödesin diyen arkadaşları sevesim bağrıma basasım geliyor.!! ne motor ehliyeti alıpta sürmeyi bilmeyenler çıkıyor insanların hayatını kendi hayatını tehlikeye atıyor biliyormuydunuz bence eğitim sistemi değişmeli kesinlikle değişmeli adam scooter ile iki git gel yapıp bütün motorları kullanım hakkı olan a2 ehliyetini cebine koyuyor trafiğin vay haline apaçiler kask takmadan ruhsatsız cup- köy eşşeği scoterler ile otoyolda can pazarları yapıyor
bunlara engel olan bir zihniyet şart olmustur... adam gözümün önünde arkamda artçı varken otoyolda 80-90 sakin gidiyorum benim arkamdakine hava atıcak motor böyle sürülür diye beni dip gaz solluyor 120-130km hız ile yoldan çıkıp havalarda uçtu ve yoldan geçen kimse durup yarım etmedi aradık ekipleri geldi Allaha şükür bir şeyi yok ama ders olmamış 4 ay sonra tekrar aynı şekilde gördüm apaçilik yaparken kendisini şimdi bu nasıl bir sistemdir.
Resmen motorla 10-20 km uzağa gidiceğim zaman sanki yolda canımı bırakıcakmısım gibi gidiyorm çünkü o kadar bilinçsiz haraket ediliyorki resmen 4 tekerli dikkatsiz katil yada 2 tekerli apaçi dolu... ve bunların %70 i ehliyetli yani yasal trafikte olmaları o yasalcı arkadaşlara duyurulur
Reklamlar
-
28 Haziran 2013, 00:53
güncel.........................
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)