geliboluya gelcek olursanız mesaj atın ve buraya yazın görüşelim ben size gezdiririm burayı
geliboluya gelcek olursanız mesaj atın ve buraya yazın görüşelim ben size gezdiririm burayı
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
Yahya kardeş, iki gündür konuyu açıp duruyorsun, kimseden en ufak cevap yok
Bunda en azından iki beğeni almışsın.
Ankara'dan günün birinde oralara gelecek olursam PM atacağım, misafirperverliğin ve ilgin için teşekkürler
ayıpsın abi olsun önemli degil cevap yazmaları burda bir dostunuz kardeşiniz oldugunu bilmeniz yterli gelin başımın üstünde yeriniz var bu forumda biz bir aileyiz.
bunu unutmayalım yeterli
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
güven kardeşim
bu temmuz başı gökçeada da tatil yapacağım için haliyle gelibolu kabatepeden feribota bineceğim. çok vaktim olsaydı seninle tanışmayı çok isterdim. şimdi ne desem yalan olur, oraya gidip arkadaş arasak bulamayız
gönlü geniş kardeşim kendine iyi bak.
Senin bu davetkar konularını gördükçe gitmeyecekse bile gidesi geliyor insanın sağolasın
ayıpsınız ya öyle şey bi olur bne sizin memleke mobylette gelsem gezdirmezmisiniz beni gelin abi ben okuyorum aynı zamanda babamın elektonik dükyanında çalışıyorum karamana gidicem var karamanlı olan buarada ben karamanlıyım
yahya bende hiç güven verici bir his uyandırmadın
gel gel diyosunda bizi kesmeyeceğini nerden bilelim
belkim organ mafyasısın
ha keçi koyun kesiyosan geliriz öyle gezmeye gelmeyiz
walla iç anadolunun tadı bir ayrı ya şehir güzel aslında insanlar samimi oranın o yönünü seviyorum kimse kimseden bişey kıskanmıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)