İstanbul Çıkışlı Rota Tavsiyesi
Reklamlar
-
21 Haziran 2013, 00:24
Merhaba arkadaşlar. Temmuz başı gibi 3 günlük bir tur planları yapıyorum. Maksadım şehirden uzaklaşıp biraz kendimle başbaşa kalmak, motosiklete binmek , ve görülesi gezilesi yerleri gezmek..
3 günküj 1000-1500 km arası yok idealdir diye düşündüm ve şöyle bir rota çıkardım sponten; istanbul-gerede otobandan amasraya, amasradan safranbolu, cide, ılgaz, buradan güney marmaraya geçip bursa eskişehir taraflarını gezmek.. tabi buralarda nerelere gidilir napılır orası ayrı bi konu.
sizin tavsiyelerinizi de dinliyorum atış serbest
Reklamlar
-
21 Haziran 2013, 01:03
Sana şöyle bir rota tavsiye edebilirim,
İstanbul ---> Tekirdağ - Malkara - Keşan - Gelibolu - Ecabat ordan vapura bin Çanakkale - Bursa - Yalova
Yalova sonrası dediğin yerlere gidersin tadından yenmez herhalde. Bu saydığım rota toplamda 700 km.
-
21 Haziran 2013, 01:51
Teşekkürler tavsiyeniz icin ancak bahsettiginiz yollari iş icabi 1 hafta kadar once arabayla katettim :-)
-
21 Haziran 2013, 09:24
ihakanvardal adlı üyeden alıntı
Sana şöyle bir rota tavsiye edebilirim,
İstanbul ---> Tekirdağ - Malkara - Keşan - Gelibolu - Ecabat ordan vapura bin Çanakkale - Bursa - Yalova
Yalova sonrası dediğin yerlere gidersin tadından yenmez herhalde. Bu saydığım rota toplamda 700 km.
Birde koru dağında koru dinlenme tesislerinde satır köfte ve onların özel bir yoğurt'u var şiddetle tavsiye ederim
-
21 Haziran 2013, 09:37
Amasra'ya gelirseniz tanışmak isterim
-
21 Haziran 2013, 11:04
doganmizrap adlı üyeden alıntı
Amasra'ya gelirseniz tanışmak isterim
Amasraya geldiğinizde iş saatim uyqun olursa amasraya bende gelirim. hemde Doğan ile tanıscacam zaten
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
21 Haziran 2013, 13:05
tabi arkadaslar memnun olurum 2 cay iceriz :-):-)
guzergah hususunda tavsiyeler itinayla dinlenir hala bu arada:-)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)