Kayış hakkında tecrübeli arkadaşlardan bilgi almam lazım
Reklamlar
-
20 Haziran 2013, 15:53
Sevgili arkadaslar dorado corvus kullanıcısıyım icim rahat degil motorum 14 bin km'de işi garantiye almak icin kayışı degistirmek istiyorum fakat servis fiyati 250 tl ben bildiğim kadarı ile bando marka kayışlar daha kaliteli servisi diyorki bizim kayistan başka kayış kullanmayın neymiş 1 mm uzun kısa olsa bile başka arıza çıkarabilir basınıza diyor birde kayış kodunu bilmediğim için siparişde veremedim başka bir marka siz ne dersiniz bu konuda
---------- Post added at 14:53 ---------- Previous post was at 14:11 ----------
Kimsenin bilgisi yokmu
Reklamlar
-
20 Haziran 2013, 17:02
Senin motoru kullanmadım,ama zamanında kayışlı motorum olduğu için 14.000 km de kayış değişmeyeceğini söyleyebilirim.Zincirin bile,düzenli temizleme ve yağlaması
yapılırsa 40.000 km ye kadar ömrü var.Motor kayışları,arabaların triger kayışları benzeridir,80.000 km gibi ömürleri vardır.Gerginliğini,kayışın durumunu,kenarlarda
tiftiklenme,çatlama vs.var mı sürekli kontrol etmen gerekir.
Tabi,bunlar genel bilgiler,daha önce de çeşitli nedenlerle kopabilir.Bu nedenle,sana önerim,kesinlikle orjinal kayışı al,motorda bulunsun,koparsa her tamirci,hatta elinden
geliyorsa sen de değiştirebilirsin.Bu hayati bir parça olduğu için ucuzunu alman bence doğru olmaz.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
-
20 Haziran 2013, 17:13
Ucuz derken? Arkadasim bando japon menseili bir urundur ve emin ol senin motorun orjinal kayisindan daha saglamdir.. Yabanci forumlarda motorunun kayisinin teknik ozelliklerini bulursan bando da mutlaka bir karsiligi vardir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
http://www.ilanyeri.com/satilik-motorsiklet-ilanlari/dkzzkr-dordo-kayis-85-tl-kdv-kadikoy.html
-
20 Haziran 2013, 17:21
Kürşat,bando markasını bilmiyordum,yan sanayi gibi düşündüm.Sağlam markaysa,haklısın tabi.
-
20 Haziran 2013, 22:38
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim kayışın kodunu bulabilirsem hemen siparişini vereceğim
-
20 Haziran 2013, 23:26
Polemik olsun diye değil ancak tüm forumdaşlarımızın bilgisi olsun diye yazıyorum.
Araçlarımızın tekerleklerinde kullandığınımız, hatta kapı, bagaj, radyatör, hidrolik fren, yakıt, intercooler, intake gibi yerlerde kullanılan kauçuk esaslı hortum keçe vb tüm malzemelerin kullanılmasalar dahi 4-5 yıl sonra değiştirilmelerinde fayda vardır.
Hepiniz karşılaşmışsınızdır, afedersiniz don lastiği bile çekmecede dururken bozulur, özelliğini ve evsafını yitirir.
Hatta kondom paketlerinde dahi son kullanma tarihi gecen ürünleri kullanmamamız tavsiye edilir.
Bu tamamen güvenliğimiz içindir.
-
20 Haziran 2013, 23:35
Haklısın İhtiyar.Hatırlattığın için sağol
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)