adam öldürmeye teşebbüsün cezası "özür dilerim"
Reklamlar
-
20 Haziran 2013, 12:45
motosiklete binenlerin sıkça rastladığı bir durummudur bu ?
dün izmit sahil yolunda outlet taraflarında 3 şeritli yolun en sağ şeritinde sakin 60 km ile gidiyorum.
solumdada arabalar var .
birden solumdaki araba üstüme kırdı ve aynası koluma vurarak dengemi bozdu. ve benim şeridime adeta tecavüz ederek geçti.
ben sağa kaçsamda banketle araba arasına sıkıştım. ani frene asıldım ve araba ve banket arasında kalan 1 metre mesafelik alanda tank slapping yaparak düşmeden durdum. ama nasıl durdum allah biliyor. sanki bir el düşmiyeyim diye beni tuttu. ve yalpalayarak düşmeden durdum.
şoktan çıktığımda hemen ileriki ışıklarda bana çarpan arabanın yanında durdum.
ama oda ne , adam arabada telefonla konuşuyor.
zahmet edip telefonu kapatıp camını açtı.
"az önce beni öldürüyodunuz farkındamısınız ?" dedim
"ben görmedim kusura bakma , özür dilerim" dedi.
bastık yolumuza gittik.
benim öğrendiğim ise motosikletli adamı öldürmeye teşebbüsün cezası "özür dilerim" miş ..!
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Reklamlar
-
20 Haziran 2013, 12:51
o durumlarda dikiz aynasını kırın. yakalayabilirse özür dilersiniz.
-
20 Haziran 2013, 12:54
bu durum için yazmak istediğim çok şey fakat forumda küfür yasak olduğu için yazamıyorum.
-
20 Haziran 2013, 12:56
tahsins adlı üyeden alıntı
motosiklete binenlerin sıkça rastladığı bir durummudur bu ?
dün izmit sahil yolunda outlet taraflarında 3 şeritli yolun en sağ şeritinde sakin 60 km ile gidiyorum.
solumdada arabalar var .
birden solumdaki araba üstüme kırdı ve aynası koluma vurarak dengemi bozdu. ve benim şeridime adeta tecavüz ederek geçti.
ben sağa kaçsamda banketle araba arasına sıkıştım. ani frene asıldım ve araba ve banket arasında kalan 1 metre mesafelik alanda tank slapping yaparak düşmeden durdum. ama nasıl durdum allah biliyor. sanki bir el düşmiyeyim diye beni tuttu. ve yalpalayarak düşmeden durdum.
şoktan çıktığımda hemen ileriki ışıklarda bana çarpan arabanın yanında durdum.
ama oda ne , adam arabada telefonla konuşuyor.
zahmet edip telefonu kapatıp camını açtı.
"az önce beni öldürüyodunuz farkındamısınız ?" dedim
"ben görmedim kusura bakma , özür dilerim" dedi.
bastık yolumuza gittik.
benim öğrendiğim ise motosikletli adamı öldürmeye teşebbüsün cezası "özür dilerim" miş ..!
az önce beni öldürüyordunuz demeseydin
affedersiniz hiç .... çocuğu görmedimde bi bu tarafa bakarsanız görmüş olacağm deseydin azdı üstüne birde ağzını yüzünü dağatacaktın
tekrar geçmiş olsun
-
20 Haziran 2013, 12:59
Allah korumus. Orda ölseydiniz kim vurduya gitmiş olacaktınız. Motorun en tehlikeli yanı bu biz ne kadar dikkatli olsakta otomobil sürücüleri çok dikkatsizler. Rahat koltuklarında ayaklarını uzatıp oturdukları için trafik kuralları hiç akıllarına gelmiyor. Şerit değiştirirken sinyal vermek bir yana donecekleri yone bile bakma zahmetinde bulunmuyorlar. Motorsiklette de kamera takmak şart oldu. En azından ölürsek bizi öldürenin bulunmasını sağlar o kamera.
-
20 Haziran 2013, 13:07
adamın plakasını alıp şikayet etseydiniz ceza yerdi.
-
20 Haziran 2013, 13:12
Geçmiş olsun, Özür dilemesi de şaşırtıcı bir durum, Levyeyi kapıp aşağı inebilirdi.
-
20 Haziran 2013, 13:13
Sık rastladığımız durumdur tabii
Adam umursamaz bir tavırla da olsa özür dilemiş, gene iyi.
Bana çok defa kenardan gitsene, dikkatli olsana gibi ifadeler kullanıldı.
Sonrasında tarafımca kullanılmış ifadelerden bahsetmek istemiyorum tabii.
Ancak son benzeri olayımda adamın arkada ailesini farketmeden çok pis konuştuğumu görünce, genelde sakin olmaya çalışıyorum artık.
Kavga etmem ama çok pis baarırım
-
20 Haziran 2013, 13:18
Büyük geçmiş olsun usta.
Naçizane sadaka vermeyi ihmal etmeyin
Allah beterinden esirgesin..
-
20 Haziran 2013, 13:19
alınmayın ama hatanın sizde olduğunun farkında değilsiniz galiba. sürücüleri hem sağ hem de sol taraflarındaki kör noktalarda pek seyir yapmamız lazım. Bir arabayı sollarken o yüzden biran önce hızlanırız. Trafik kurallarına göre %100 siz haklısınız ama iş hayatınız olunca, o bölgede seyir ettiğiniz için hatayı sizde buluyorum.
-
20 Haziran 2013, 13:30
o durumlarda dikiz aynasını kırın. yakalayabilirse özür dilersiniz. +1
-
20 Haziran 2013, 13:38
Trafikte önünüzdeki araçta yanlış giden bişey varsa büyük ihtimal o kişi telefonla konuşuyordur. O araçta bi kararsızlık oluyor yani ne yapacağı belli olmuyor. Bunu kaç kez yaşadım.
Çok geçmiş olsun.
-
20 Haziran 2013, 13:42
KTM07 adlı üyeden alıntı
az önce beni öldürüyordunuz demeseydin
affedersiniz hiç .... çocuğu görmedimde bi bu tarafa bakarsanız görmüş olacağm deseydin azdı üstüne birde ağzını yüzünü dağatacaktın
tekrar geçmiş olsun
allah ından bulsun. ben trafikte sakin olmaya çalışıyorum. sopa var bıçak var silah var
plectrum adlı üyeden alıntı
Allah korumus. Orda ölseydiniz kim vurduya gitmiş olacaktınız. Motorun en tehlikeli yanı bu biz ne kadar dikkatli olsakta otomobil sürücüleri çok dikkatsizler. Rahat koltuklarında ayaklarını uzatıp oturdukları için trafik kuralları hiç akıllarına gelmiyor. Şerit değiştirirken sinyal vermek bir yana donecekleri yone bile bakma zahmetinde bulunmuyorlar. Motorsiklette de kamera takmak şart oldu. En azından ölürsek bizi öldürenin bulunmasını sağlar o kamera.
maalesef ölümle burun burunayız..
çelikatlı adlı üyeden alıntı
adamın plakasını alıp şikayet etseydiniz ceza yerdi.
öldürür birini yatar 6 sene aklı başına gelir.
bellide olmaz sağında tır olur. onun altınada girebilir.. şans
abatay adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, Özür dilemesi de şaşırtıcı bir durum, Levyeyi kapıp aşağı inebilirdi.
yani hem suçlu hem güçlü değilmiş demek.
DEISIS adlı üyeden alıntı
Büyük geçmiş olsun usta.
Naçizane sadaka vermeyi ihmal etmeyin
Allah beterinden esirgesin..
zaten bu tank slapping denen olay başladığında bayaa sorguladım verdiğim sadakaları. neyseki yeterli geldi deli gibi yalpalayan motoru topladım. ana bişey bana yardım etti. cidden ön ve arka fren izlerini görünce aklım çıktı.
twili adlı üyeden alıntı
alınmayın ama hatanın sizde olduğunun farkında değilsiniz galiba.
sürücüleri hem sağ hem de sol taraflarındaki kör noktalarda pek seyir yapmamız lazım. Bir arabayı sollarken o yüzden biran önce hızlanırız. Trafik kurallarına göre %100 siz haklısınız ama iş hayatınız olunca, o bölgede seyir ettiğiniz için hatayı sizde buluyorum.
iyide devamlı ben kimin kör noktasındayım diye bakamamki. şerit değişiyosan hem aynana hemde kör nokta aynana bakaman lazım. kör nokta aynan yoksa bizahmet kafayı çevirip bakacaksın bence..
-
20 Haziran 2013, 13:50
-
20 Haziran 2013, 14:05
Geçmiş olsun Tahsin
-
20 Haziran 2013, 14:24
Buradaki herkesin başına geliyordur muhtemelen, özellikle bir elinde telefon olan dingiller çok dikkatsiz oluyorlar! Yanına gelip sinyal ver dediğimde de el kol yapmayı ihmal etmiyorlar. Hayır önümüze kırdıktan sonra onun aynasınıda kırsak bağırsakta ne yaparsak yapalım biz suçlu olacağız, birde şu minibüslerle otobüslerle vb. kamyon büyüklüğünde araçlarla bunu yapmasalar (bursada özellikle sol şeritte görebilirsiniz bunları) daha iyi olacak.
-
20 Haziran 2013, 14:29
Ne yazıkkıi hepimizin başına günde bir kaç gelecek olaylar bunlar.
Cevap hep aynı " görmedim".Baksa görecek ama bakmıyor.
Alaylı şoförlerin yazılı olmayan kanunudur. Trafikte hep küçük araç büyük araca yol verir.Trafikte en küçük motorlu araç motorsiklet olduğu için , ne gerekiyorsa motorsiklet sürücüsünden yapması beklenir. Motor kaçsın , Motor yol versin , Motor dursun beklesin. vs vs vs
ceza kanunları caydırıcı değil. Durumu Polise iletseniz çoğunun umurunda değil. Bunları bile bile teker çeviriyoruz.
Bu yüzden motorsiklet alacak herkezin önceden araba ile trafik tecrübesi edinmesi ve ayna kullanımını iyi bilmesi nerdeyse zaruriridir.
-
20 Haziran 2013, 14:37
Otobüsün solundan geçerken özelliklede korna çalmama rağmen sıkıştırdı el kol yaptı. Sonra bunun önüne biri fırladı Allah belasını veriyordu bende yanından gülerek geçtim.
-
20 Haziran 2013, 14:42
benim arabayla aynı yollarda 100.000km kadar deneyimim var. ama aynı yollarda motosiklette daha 10.000km de kaç kez ezilme tehlikesi atlattım bilemiyorum.
sonumuz hayrolsun ama motora binmek çok büyük dikkat tecrübe ve sabır isteyen bir iş.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
20 Haziran 2013, 14:50
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)