Hyosung ST7 Kullanıcısı aranıyor
Reklamlar
-
19 Haziran 2013, 23:41
Merhaba arkadaşlar, Motosiklet almayı düşünüyorum ve derin bir araştırma içerisindeyim. Kafamda bir kaç model var. Sıfır almayı düşünüyorum.
Kanuni ve Hyosung sitesinde ST7 modelinin fiyatını göremedim, 2.el ilan sitelerine baktım orada da ilgili bir ilan bulamadım. Acaba Türkiye için satışa çıkartılmadı mı?
Eğer çıkartıldıysa, fiyatı konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca teknik özelliklerinin yazdığı bir çok site buldum, ancak yakıt tüketimi ile ilgili bir bilgi paylaşılmamış.
Yardımcı olursanız memnun olurum.
Reklamlar
-
19 Haziran 2013, 23:46
http://www.stkanuni.com.tr/FiyatListesi.aspx
ST7 24.894 TL imiş.
-
20 Haziran 2013, 00:01
gv 650 sahifesini oku aynı makina ondada mevcut bilgin olur makyajlanmış modeli st7
-
20 Haziran 2013, 00:46
Motorundan memnun bir hyosung kullanıcısı olmama rağmen yerinde olsam Yamaha Midnightstar tercih ederdim.
gv650i adlı üyeden alıntı
gv 650 sahifesini oku aynı makina ondada mevcut bilgin olur makyajlanmış modeli st7
Bir ihtimal aynı motor üzerinden geliştirilmiş olabilir ama beygir gücü, torku hatta silindir hacmi bile farklı.
-
20 Haziran 2013, 00:56
Yakından görünce resimlerdeki karizmadan eser yok.
Bir tane kayalar motordan satıldı. ( onuda zor bela sattıklarını söylemişti ) sonrasında hiç görmedim.
Hyosungdan 250 cc üzerinde model almak için 10 sene kadar beklemek lazım , bu arada kendilerini geliştirirler biraz daha.
Kötü bir drag star kopyası tadında bir model.
Fena hayal kırıklığı yapmıştı bende. Halbuki pozitif ön yargı ve hevesle gitmiştim görmeye.
Kısacası o paraya çok daha iyi alternatifler var.
-
20 Haziran 2013, 01:24
24 bin liraya yamaha midnightstar 950 a alırsınız paşa paşa binersiniz
-
20 Haziran 2013, 10:54
-
20 Haziran 2013, 11:54
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
GV650'nin egzozunun birleşip, tek parça olması hoşuma gitmiyor. ST7'nin tasarımı, resimlerde gördüğüm kadarıyla tam aradığım motor diyebileceğim tarzda. Ancak yakından bakınca aynı hazzı vermiyorsa değmeyebilir. Ayrıca 24.000 çok yüksek bir tutar, 17-18 arası düşünebilirdim.
-
20 Haziran 2013, 12:01
Bu motorun GV650 ile uzaktan yakından alakası yok. Kim makyajlanmış hali demişse yalan söylemiş. Diğeri cadde motorlu cruiserdi, bu cruiser motorlu cruiser. Fiyatı çok yüksek.
-
20 Haziran 2013, 12:43
Seko adlı üyeden alıntı
Bu motorun GV650 ile uzaktan yakından alakası yok. Kim makyajlanmış hali demişse yalan söylemiş. Diğeri cadde motorlu cruiserdi, bu cruiser motorlu cruiser. Fiyatı çok yüksek.
Haklısın, GV650 çok daha hızlı ve seri. Bunun tasarımı bana göre daha güzel ancak çok pahalı.
-
20 Haziran 2013, 14:30
abatay adlı üyeden alıntı
Haklısın, GV650 çok daha hızlı ve seri. Bunun tasarımı bana göre daha güzel ancak çok pahalı.
Yine tekrarlıyorum. Tasarımı resimlerle alakası yok. Çok çirkin bir motor.
Üzerinde hyosung yazan bir drag star görücekmişsiniz izlenimi veriyor ama tam bir çirkin ördek yavrusu.
Ayrıca güç ve tork devirlerine bakılırsa bir cruiser için rahatsız edici derecede yüksek devirler. Gv 650ye yakışıyordu fakat şu motorun çok daha düşük devirlerde yürümesi gerekir.
-
20 Haziran 2013, 14:35
acayüp adlı üyeden alıntı
Yine tekrarlıyorum. Tasarımı resimlerle alakası yok. Çok çirkin bir motor.
Üzerinde hyosung yazan bir drag star görücekmişsiniz izlenimi veriyor ama tam bir çirkin ördek yavrusu.
Ayrıca güç ve tork devirlerine bakılırsa bir cruiser için rahatsız edici derecede yüksek devirler. Gv 650ye yakışıyordu fakat şu motorun çok daha düşük devirlerde yürümesi gerekir.
Hyosung GV250 ve GV650 şehir içinde sürekli düşük devirlerde kullanılamıyor mu? Ben şehir içinde 30-40 Km/h hızla gidemez miyim? Yani kullanım olarak ybr125 gibi mi?
-
20 Haziran 2013, 14:57
GV250 şehir içi rahat kullanırsın, şehir dışı 110-120 rahat gidersin, 8 bin devir sonrası titreşim rahatsız edebiliyor. GV 650 şehir içi bildiğim kadarıyla kullanım zor. Bu fiyata da ST7 almak mantıksız, Midnight star çok daha mantıklı. Genel olarak ST7 orta karar bir cruiser, ama yorumlara göre midnight starın yanına yaklaşmaz.
---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 13:42 ----------
17-18 bin civarı olsa ben de düşünebilirdim ama hayalkırıklığı. Kuralkan satmamak için getirmiş motosikleti.
-
20 Haziran 2013, 15:15
Midnight Star'la kıyaslaması olmaz.
-
21 Haziran 2013, 14:53
abatay adlı üyeden alıntı
Hyosung GV250 ve GV650 şehir içinde sürekli düşük devirlerde kullanılamıyor mu? Ben şehir içinde 30-40 Km/h hızla gidemez miyim? Yani kullanım olarak ybr125 gibi mi?
Dostum tabiki kullanırsın düşük devir yüksek devir ben gt250 r gv 250 ve gv 650 yi her durumda kullandım. Fakat st 7 de onlardan pek farklı görünmüyor . Uzun yolda 110 -120 km hızlardaki yüksek devir beni hep rahatsız etti. Mesele titreşim felan değil. Altımda yırtınan bir motor ve uzun bir yol hep korkutucu oldu benim için. ( 8 bin devir ve üzeri benim için çok yüksek devir manasına geliyor )
Birde düşük devirlerde viteş geçişleri çok sıkıntılı . Motor resmen yüksek devir için programlanmış
Benim gv 650 den soğuma sebebim şu ki ; bir gün benim motorla aynı yaş ve km de bir honda shadow la yan yana koyduk . Ve honda hala vitrindeki hali gibi duruyordu. Sanki gv 650 10 yaş daha yaşlı gibi. Ki el bebek gül bebek bakmamıza rağmen. Onun dışında özellikle gv 650 gerçekten benzersiz muhteşem güzellikte ve güçte bir model. İleride yine alıp kullanmayı düşünüyorum onun tadı çok farklı birde abidik gubidik sorunlarla uğraştırmasa süper olucak. O yüzden bir 10 yıl sonra mükemmel hale gelir diye düşünüyorum. Sonuçta firmanın ilk yaptığı büyük cc motor ve sorunlar olması gayet olağan. Honda da birden honda olmadı.
Fiyat olarak ta bakıldığında alternatiflerinin yanında hiç şansı yok maalesef. Bir hyosungu sıfır olarak kaça alırsanız alın bir sonraki sene satabileceğiniz rakam 10 bin tl . maalesef piyasanın gerçeği bu.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler