Sizin tavsiyeniz önemli ...!
-
19 Haziran 2013, 23:07
Merhaba arkadaşlar kendim kedi dinamik lüx çok hoşuma gitti bretonu görmesem kuşkusuz onu alırım yanlız kedi de ön fren kampana bretonda disk fiyat olarak ta kedi biraz daha düşük sizce hoşuma gideni mi alayım yoksa donanımı fazla olanımı fren sorun yaratırmı ayrıca ikiside 100cc
Reklamlar
-
19 Haziran 2013, 23:11
kanuninin parçası çok pahalı. Neredeyse honda parçalarıyla aynı fiyat, ama kalite düşük. Bu ikisi arasında bişey diyemicem.
-
19 Haziran 2013, 23:24
Mondialin motorlarınada bakmalısın bence.. ben drift alcam kısmetse
-
19 Haziran 2013, 23:31
MONDİAL DEN YANA TERCİHİM BU AYRICA BUNUDA DEĞERLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Mondialin motorlarınada bakmalısın bence.. ben drift alcam kısmetse
-
20 Haziran 2013, 00:30
ben dinamik lüx 150 ile 6 bin km devirdim abim ise 10 bin totalde 16 yaptık motorla ben aldığımda abimden ön dişliyi büyüttüm 17 dişli koydum arka dişliyide küçültünce 140 yapıyordum cbf ybr tarzı motorları rahat arkamda bırakıyordum 150 lik olan modeli gayet iyi bayılma vs hiç bişey yapmıyor bayırlarda öneririm alıp kullanabilirsin
-
20 Haziran 2013, 00:34
66birol66 adlı üyeden alıntı
Bu motoru 2 gün önce gördüm dayanıklı sağlam gözüktü bana bilmiyorum mondial iyi işler çıkarıyor gibime geliyor...
-
20 Haziran 2013, 00:59
Ön fren önemli.
Şu zamanda arka freni disk olması bile tercih sebebi olurken ön freni tartışmaya bile gerek yok.
-
20 Haziran 2013, 01:05
Dostum sen daha düne kadar cub motor tavsiyesi istiyordun yarı otomatik !! şimdide vitesli!! yakından uzaktan alakası olmayan motorlarla ilgili soru soruyorsun kafamı buluyorsun anlamadım
-
20 Haziran 2013, 01:36
Ose adlı üyeden alıntı
Dostum sen daha düne kadar cub motor tavsiyesi istiyordun yarı otomatik !! şimdide vitesli!! yakından uzaktan alakası olmayan motorlarla ilgili soru soruyorsun kafamı buluyorsun anlamadım
Bu seni niye gerdi onu anlayamadım ? Yazmassın olur biter, Begendiysen al.Karar senin
-
20 Haziran 2013, 09:14
Kardeş elime para geçti cup dan vazgeçtim sonuçta araştırma safhasındayız kim ne derse o yöne bakıyoruz. Ayrıca o açtığım başlıkta yarı otomatik cup'un adı bile geçmedi özellikle belirttim sıralı diye burasıda kafa bulunacak bi forum değil sanırsam 2 senedir burdayız sonuçta senden eskiyiz anlayacan ama genede yorum yapmışsın sğl
-
20 Haziran 2013, 09:48
yedek parça hangisinde daha ucuzsa onu al derim kalite olarak aynı sayılırlar çünkü
-
20 Haziran 2013, 09:59
Cup'la düz vites birbirinden o kadar uzak değil ki ?
Bütçen ne kadar bilmiyorum ama Kuba XCG150'yi de düşünebilirsin.
-
20 Haziran 2013, 12:48
100'lük motorlar birbirlerine cok yakınlar. Sadece dış görünüşünü seçmek sana kalıyor. Ön frenin kampana olması dezavantaj değil. Ani frenlerlemelerde ön disk olunca kayma şansın daha fazla oluyor bu nedenle hafif motorlarda kampanaya dönmeye başladı firmalar. Honda bile bunu yapmış. Kampana fren yeterli bencede.
Begendigin modellerin hepsi guzel. Fiyatı uygun olanını seçebilirsin. Yılda 100 tl vergi veririm dersen 150'lik makinelere bak derim. 100 km'de de 0.5 litre fazla yakıt tuketirler 100luklere göre. Kuba Strike 150 öneririm 150'lik alacaksan. Motoru seramik kaplama piston yapmışlar ve beygir gücü güzel. Kampanyayla 2.400'e inmiş.
Eger ilk motorun olacaksa da bulundugun ilden motorcu bir arkadaşından yardım al ve 2. el makinelere bak derim. Mutlaka düşüp kalkacagın için yeni motor alıp sağı solu çizilince canın sıkılmamaış olur. 1 yıl tecrube edindikten sonrada değiştirirsin.
-
20 Haziran 2013, 13:08
bahsettiğin motorların fiyatları nedir bilmiyorum fakat onun yerine ikinci el temiz ybr 125 alırsan uygun olabilir çünkü ybr yi satarken fiyat çok fazla düşmemiş olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler