Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

dostlar xt 125r ile ilgili elektronik bilgilerinize ihtiyacım var . . .

REKLAM ALANI

motorum xt125r ön ekran kendiliğinden gitti sadece ntrd-endr yazıyor fakat çalışmasında bı sıkıntı cıkarmıyordu. hatta cukura dustugumde ekran gelmıstı ve baska bı cukurda gerı gıtmıstı. bugun hıcbır sorun yokken motordan ındım muhabbet falan kı motorun onundeydım düşme kurcalama falan olmadı kontaga anahtarı gecırdım bı cevırdım ntrd-endr hatasıda silindi ve motorun hıcbır fonksıyonu çalısmadı. ıterek calıstırdım kaldırımdan atladım motorla bıde baktım ekran normale dondu tum yazıları geldı sonra bı tumsek gerı gıttı. çözum onerınız nedır ? daha oncekı actıgım konudan hatırlarsanız kayserıden antakyaya gıtmeyı dusunuyordum bu bana sorun olur mu ?
    rumelian bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Problemli tesisatla yola çıkmak bir maceradır..
    Tut ki yolda durdu alet dağbaşında.. Naapçan?

isimbulamadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600F
    Çadır al yanına

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ahmetantakya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorum xt125r ön ekran kendiliğinden gitti sadece ntrd-endr yazıyor fakat çalışmasında bı sıkıntı cıkarmıyordu. hatta cukura dustugumde ekran gelmıstı ve baska bı cukurda gerı gıtmıstı. bugun hıcbır sorun yokken motordan ındım muhabbet falan kı motorun onundeydım düşme kurcalama falan olmadı kontaga anahtarı gecırdım bı cevırdım ntrd-endr hatasıda silindi ve motorun hıcbır fonksıyonu çalısmadı. ıterek calıstırdım kaldırımdan atladım motorla bıde baktım ekran normale dondu tum yazıları geldı sonra bı tumsek gerı gıttı. çözum onerınız nedır ? daha oncekı actıgım konudan hatırlarsanız kayserıden antakyaya gıtmeyı dusunuyordum bu bana sorun olur mu ?
    Sorun icin google da buldugum sonuc:

Orjinali: Turn the ignition on and hold the pass light button in when it says either endr or ntrd depending on whether your bike is an enduro (off road) or the other one (don't know the name).
    When the correct version is flashing Endr for off road and Mtrd for supermotard you need to press the blue switch on the lefthand handlebars.

Ozet ceviri: anahtari on konumuna cevir, ve pass light dugmesine bas (gidonun solundaymis herhalde sellektor dugmesidir) ekranda yanip sonen secenekler cikacakmis, motorunun tipine gore offroad sa endr veya supermoto ise ntrd secip mavi dugmeye tekrar basiyormussun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------

@ AHmetantakya bunu blr dene eger cozemesen detay yaz hatta bana sol taraftaki
    Dugme takiminin resmini koy (ben internette aradim ama bulamadim) tekrar bakalim neymis.

yarın bunu denerim fakat sorun tesisattan olabilir çünkü motosikleti sarsınca ekran geliyor

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    tesisatta fişli bağlantı yerlerinde oksit olabilir... tesisatı elden geçirmen lazım... kablolarda kopuk-ezilem felan da olabilir...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)