Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Forumda gelişme mi var diyelim, yoksa gerçekten çinliler bu işi artık başarıyor mu?

REKLAM ALANI
    alemdar2442 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Sonun da honda bile anladı, cub serisin de en çok çinlinin hakim olduğu, 100cc motosikletlerin satıldığını. İnovva iyidir, ama baktılar satışlarda, cbf'yle aynı peynir, ekmek gibi satılmıyor. Wave 110 çıkardılar ve tutulmadı. Şimdiyse 100cc Wing-go modelini çıkardılar. Bu modelin akibetini zaman belirleyecek.
    Bir zamanlar cbf fanatiğiydim, ama wolf 125'i sürdükten sonra, biraz çeki gücünün dışında pekte öyle fark göremedim. Çok rahat bir motor, bu da benim işimi fazlasıyla görür dedim. İleri de niyetim wolf'ten yana. Sırf desinler diye 4.890 tl vereceğime, 2.700 tl wolf alırım daha iyi.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    motor kaliteleri çok büyük bir değişime uğramadı sadece motor kullanıcılarının kullanım kalitesi yükseldi
    eskiden motoru alan biri anasını ağlatıncaya kadar ne bakım yapardı ne de kontrol
    sonra vay efendim bende anında dağıldı diyip kestirip atıyorlardı
    şimdiki motosiklet kullanıcıları artık motosikletin kendi kendine bozulmayacağını
    ve her arızanın kendi hataları olduğunu gördüler ve yeni başlayanlara da bu şekil öğretiyorlar
    search16 ve absolit bunu beğendiler.

absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor kaliteleri çok büyük bir değişime uğramadı sadece motor kullanıcılarının kullanım kalitesi yükseldi
    eskiden motoru alan biri anasını ağlatıncaya kadar ne bakım yapardı ne de kontrol
    sonra vay efendim bende anında dağıldı diyip kestirip atıyorlardı
    şimdiki motosiklet kullanıcıları artık motosikletin kendi kendine bozulmayacağını
    ve her arızanın kendi hataları olduğunu gördüler ve yeni başlayanlara da bu şekil öğretiyorlar
    Farklı bir bakış açısı. Evet dediğinin katkısı olduğunu da düşünüyorum. Ama sadece bakmakla da olmuyor. Adamlar geliştirdiler abi
    __To Be Or NoT tO be__

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    ybr cbf,hikaye..
    şöyleki...

misalen honda cbf 150....1976 lar da 4 vites olan cg nin kalitesi nerede???

1998,2000 model titanların sağlamlığı???

nerde???

demekki arz talep meselesi..honda cbf yi mükemmel yapsa ucuza satamaz,satsa kimse yedek parça almaz.v.s v.s...
    otopsici bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)