Forumda gelişme mi var diyelim, yoksa gerçekten çinliler bu işi artık başarıyor mu?
Reklamlar
-
20 Haziran 2013, 21:35
Sonun da honda bile anladı, cub serisin de en çok çinlinin hakim olduğu, 100cc motosikletlerin satıldığını. İnovva iyidir, ama baktılar satışlarda, cbf'yle aynı peynir, ekmek gibi satılmıyor. Wave 110 çıkardılar ve tutulmadı. Şimdiyse 100cc Wing-go modelini çıkardılar. Bu modelin akibetini zaman belirleyecek.
Bir zamanlar cbf fanatiğiydim, ama wolf 125'i sürdükten sonra, biraz çeki gücünün dışında pekte öyle fark göremedim. Çok rahat bir motor, bu da benim işimi fazlasıyla görür dedim. İleri de niyetim wolf'ten yana. Sırf desinler diye 4.890 tl vereceğime, 2.700 tl wolf alırım daha iyi.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Reklamlar
-
20 Haziran 2013, 21:43
motor kaliteleri çok büyük bir değişime uğramadı sadece motor kullanıcılarının kullanım kalitesi yükseldi
eskiden motoru alan biri anasını ağlatıncaya kadar ne bakım yapardı ne de kontrol
sonra vay efendim bende anında dağıldı diyip kestirip atıyorlardı
şimdiki motosiklet kullanıcıları artık motosikletin kendi kendine bozulmayacağını
ve her arızanın kendi hataları olduğunu gördüler ve yeni başlayanlara da bu şekil öğretiyorlar
-
21 Haziran 2013, 01:05
otopsici adlı üyeden alıntı
motor kaliteleri çok büyük bir değişime uğramadı sadece motor kullanıcılarının kullanım kalitesi yükseldi
eskiden motoru alan biri anasını ağlatıncaya kadar ne bakım yapardı ne de kontrol
sonra vay efendim bende anında dağıldı diyip kestirip atıyorlardı
şimdiki motosiklet kullanıcıları artık motosikletin kendi kendine bozulmayacağını
ve her arızanın kendi hataları olduğunu gördüler ve yeni başlayanlara da bu şekil öğretiyorlar
Farklı bir bakış açısı. Evet dediğinin katkısı olduğunu da düşünüyorum. Ama sadece bakmakla da olmuyor. Adamlar geliştirdiler abi
-
21 Haziran 2013, 01:19
ybr cbf,hikaye..
şöyleki...
misalen honda cbf 150....1976 lar da 4 vites olan cg nin kalitesi nerede???
1998,2000 model titanların sağlamlığı???
nerde???
demekki arz talep meselesi..honda cbf yi mükemmel yapsa ucuza satamaz,satsa kimse yedek parça almaz.v.s v.s...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)