TDM 850 alırdım.
hacı abi sana benim gomet i satıyım 2000 lırada cebıne kalır :D
çok merak ediyorum ne alcaksın
Gözünün yaşına bakmam gilera nexus 500e basarım parayı neye bindiğini anlayamassın scooter mi racing mi ben bir türlü anlayamadım michelin lastiklerle tadından yinmez en azından italyan köklü bi firma birkaç malossi modifiyeyle 600 racinglere merhaba denilebilir tabiki bu kalkışlarda ve ara hızlanmalarda
Ne alcak hiç bi şey alamaz o meteliksiz bekchi aha böyle kuyunun birine taş atar sonra bizler çıkarmaya uğraşırız pandanın hayallerini
yamaha majesty 400 de olabilir
8.000 liram olsa 4.500'üne yamaha ybr 125 esd alır geri kalan ilede mont-kask-elcik-dizlik alırdım..
cbf niye köşede duruyor onu anlamadım ben satıp sıfırından bir inazuma alınır yani
T-max daha iyidir belkide ama bu makineleri ben scooter den saymam arkadas, neye biniyoz scooter oturaklı agır olur azcık bunlar yerinde durmuyor adam 800cc v2 makina yapmış gp 800, skuterleri kücümsemeyin diyo herhalde
bm calıbre 250 RR derım ben.cok az yakıyor.ebatlarıda oldukca ırı.600cc gorunusunde.bende var ben cok memnunum.tavsıye ederım bakmanda fayda var.
Olm bak bu motor tanıdığın...
Bence değerlendir...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9313533/detay/
Panda sana 8.000 lazım değilki 5bin daha lazım al bi cbf daha araya lama demirden parça koyar ekleriz vites ve debriyajıda ayarlarız levyelerle al işte miss gibi cbf 300 ün oldu ister sağdakinden bin ister soldakinden hemide yepisyeni ikiside 2013 totonun bi yanağını birine diğer yanağını birine koyar gezersin
Bulabilirsem temiz kawasaki er5 alırım...
Bir ara araştırmıştım.
Gerçekten çok hoş makine.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)