mete emmi bak bu tam senlik
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24222832/detay
ya da bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27831511/detay
mete emmi bak bu tam senlik
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24222832/detay
ya da bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27831511/detay
len metoşş ben motoru satayım inan şu ilanlardan birini senden önce alacağım
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ganga dur durduğun yerde duran adam ol azıcık bak benim motora fiyat veriyorlar satamıyorum bile
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
8bin liram olsa önce onun 500lirasını ıslatıp 7500e düşürürüm.sonra ben ne yaptım diye kafamı daşlara vuruurm.çünkü bana 10bin civarı lazım
yada metehan abi sen hiç düşünme yarısını bana hibe et yok olmaz kardeşim dersen hepsini ver sende kurutul bende kurtulim.
imzanıda yeni fark ettim.köfteyle gel banada çift lavaş dürümle gel
bana faydası yok bari sen kendini kurtar ..mantıklı aslında...bu kapitalist düzende zengin de bana biraz parasından verse adil bir sistem olurdu...(Gariban Devrimci Hayalleri)
çakma yeberem olsa kendi Kötaya Tren Garının tepesinden kendimi aşağı bırakırdım valla ...
Çakma makma sonuçta Yamaha motoru anam 2555 km geziyo senİN CBF gibi 2000 kmde 400 gram yağ esmiyo naaabeeerrr bi satılık demeylende cayır cayır talep görüyo hemide senin cbf gibi 4bine alıp 2bine satmak kaydınlan deel 2600 e mal edip binip binip 2600 e satmak gaydınlan yiğidom na bunnar gapak ossun sana
Ben yatar zabahına gündüz nöbeti var
benimde nöbetim var Kaaamill yat sen sütoğlan...sütünü içiveee gaalii... tıpış tıpış uyu sen aman diyim...pis salkanocu ...
8bin liram olsa birde cbfim olsa hiç düşünmeden gider inazuma alırım
cbfin abisi zaten inazuma,bence 150 ccde sürünmek akıl işi değil,kendimize göre gerekçeleri var ama hiçte göründüğü gibi değil;
bakımlar pahallı diyoruz: cbf 2binde bir yağ istiyor 4 binde ana bakım inazuma bakım aralıkları daha uzun sonuçta maddi olarak nerdeyse aynı..
cbf az yakıyo; evet az yakıyo ama 70-80 km ile giderken 100 km ve üstü 3 litrenin altında imkansız yakmaz...
250 cc motor alıpta cbfide elinde tutmak mantıklı gelmedi metehan abi
git bi inazumayı test et bence şuan en mantıklı tercih inazuma
birde scooter olayına sen hiç girme neden;bi motorcu ya scooter sever yada commuter tarzı bu ikisi arasında geçiş yapan çok az ben bunu gördüm o yüzden scooter bize göre değil,babam scooter kullanıyor ben vitesli bana bedava versen scootera binmem babamda vitesli motora
bir motora 8000 liradan fazla verme fikri neden beni geriyor anlamıyorum...madem düşük cc alıcam neden 8 binden fazla veriyorum dimi olay o Mücoş..
bende bu konuda hemfikirim ama yapcak bişey yok mete abi
4-5 bin tl verip cbf biniyoruz tat alamıyoruz uzun yolda rahat edemiyoruz,bana göre 250 cc tam kıvamında bir güç,hem elinin altında güç var hemde öyle aşırı bi tüketim yok...
5 binliraya inazuma sattılarda bizmi almadık metehan abi
bu sym wolf'de güzel motor ama;birisi bana motorumun markasını sorduğunda iki saat yok tayvan malı işte şöyle iyi böyle iyi milletle uğraşmak istemem
a kişisi; vayyy hondaa (veya) vaayy suzukii
ben; suratımda pişkin gülümseme
sym markası heralde bu sebepten tutmuyor
8000 liram olsa MONDİAL JETMAX alırdım.. hiiç tereddütsüz..
Mete sen ve cbf ayrılmaz ikili mümkünmü ayrılmanız
Bende niyetleniuırum büyük makinaya ama yakıt olayıda çok önemli inazuma 18 krş yakıyormuş en az aslında bu bile çok bu makinaya sahipleri cbr 250 kadar atik değil ama daha rahat diyorlar çok yaksada şimdilik favorim inazuma ama tabiki cbf ye devam )
Tarzınızı tam olarak bilmiyorum.Fakat kendimce yapabileceğim 2 tavsiye.Birisi Kawasaki ER-5.Diğeri ise(bulunabildiği takdirde,kimi zaman sahibinden de tuhaf fiyatlar konuyor)cbf 500.Standart kullanımda aşırı yakıtı yok ikisininde...Torku yüksek en,az 2 sene idare eder.Tatmin eder ve sağlamdır.Defalarca farklı başlıklarda yazılmıştır tahminen ama ben yine tekrar edeyim 250lik 0 km hafif bir motosikletin üstünde ufacık esintide şerit şerit gezmektense biraz ağır bir motosiklet hep iyidir.Gerçi ER-5 üzerinde 160dan sonra paraşüt görevi görüyorsunuz saklanıcak biryer yok Kısacası uzun süreli sürat istemiyorsanız bu iki modeli göz önünde bulundurun bence...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Günaydın len pis CBF cı 8.000 bine motor alda 4.000 e bana sat emi bu arada akşam demeyi unutmuşum benim Salkanoya 2600 veren adam 2008 cbf i sattı da veriyo o parayı
Valla eskiden bende çok takılıyodum bu konuya ama şimdi hiç umursamıyom adam soruyo ne marka bu ? bende diom Salcano herif diyo vaayy İtalyan işi hee
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
maçlar var abi 1.05 1.10 oran falan bul garanti 2.00 oran olsa 16.000 yapar herkez rahat eder sende bu kardesine dua edersin :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)