cbf yi sat ybr al deme espirisi yapan olmamış hayret
cbf satlığa çıkarmanı bekliyoruz mete abi,,,
8.000 liram olsa derhal çift renk
kmsi 10.000 i geçmemiş 2012 model bi cbr250r alırdım.
250 küçük kalır,bu saatden sonra seni en az 500cc paklar,en mantıklısı cbf500 veya er-5
hatta Coşkun abi satıryordu er-5 i çok temizdi düşün derim...
Mete babus...
Gt650 Comet alacaksan bazi kronik problemleri goz ardi etmeyeceksin. Mesela elektrik problemini motorunu alir almaz cozmen lazim.. Zira piyasada az motor var ve alan uzun sureli biniyor bu zikkima :-) o yuzdende kimse satmak istemiyor.. Az kullanir satarim diyorsan CBF500 gibi ikinci eli nispeten daha hizli bir makina bak.. Er5 de yakisiklidir zamaninda cok kafami kurcalamisti ama ben hyo GT650 almistim.. Sakin 250 cc motor alma.. Seni kesmeyecektir..
1 daha katar 2nci el 200 duke alırım :D
Mete abi Al bi CBR 250R 2011 model filan. ama sen CBF kullanıcısı olduğundan, Suzuki İnazuma al diyecem ama oda Pahalı. 2nci elini beklerdim senın yerıne olsam. Arkadaşımda Var. Çok süper Konforlu Bi alet.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
1-2 yaşında temiz bir cbr250 alırdım sorunsuzca binerdim
Konuyu takip etmedim ama CBF 500 alırdım sanırım.
Mete tasi kuyudan cikartamiyoruz.. Nerdesin?
1695 litre benzin alıp yaklaşık 50.000 km kadar gezerim
abi scoter sana gitmez. s
kullanma şansım oldugu cbf 500 derim.
bu saaten sonra attan inip eşege binme cbf serisine devam et.
gönlüm isterki seni cbf 1000 le göreyim türkiye turuna cık .
ama bu kadar zamandan sonra touring motordan yana secimini yap derim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)