Arkadaslar bir türlü karar veremedim. Sifir olarak mondialin 125 mh drift mi yoksa honda cbf 150 mi aliyim ikinci el ? Bu iki modelde kaldim bir turlu karar veremiyorum ilk vitesli motorum olucak karar vermek gercekten cok zor
Arkadaslar bir türlü karar veremedim. Sifir olarak mondialin 125 mh drift mi yoksa honda cbf 150 mi aliyim ikinci el ? Bu iki modelde kaldim bir turlu karar veremiyorum ilk vitesli motorum olucak karar vermek gercekten cok zor
ikisindede sorun yaşamazsın 2. el cbf kaç model ona bağlı tabi ama 2 side dayanıklı motor benzin olarak cbf daha az yakıyor son hız güç olarak 2si aynı sınıfda değil zaten biri 150lik birisi 125 lik listesinde bakma drift 150liklerle kıyaslanıyor ama cbf le kıyaslanmaz son hız olarak kalkış ilk vites torku daha güçlü driftin ama cbf sonrasında darma duman eder cbf in uzun yollarda daha rahat bir selesi var drift daha rahatsız ama motoru daha rahat kontrol edebiceğin dar bir selesi var modeli çok eski olmadığı sürece tip olarak değerlendirmezsem kesinlikle cbf derim bir drift kulanıcısı olarak ama cbf in tipi benım hoşuma gitmiyor senin gidiyorsa 2010 model bir cbf ile kıyaslıyorsan cbf
Kullandığın motosiklet tarz görüntüye sahip olmalı. 125 MH Drift bunu başarıyor. CBF 150 ikinci el eğer çok temizse düşünülebilir. 2013 bir drift fiyatına 2007 cbf alıyor . Değermi ? yorum senin ;)
hemen satmıcam diyoosan 0 motorun tadı başkadır diyorum (şahsi fikrim)
Aynı Fiyat aralığını var sayıyorsak Cbf yede 3.000 tl gibi bir rakam vereceksin O fiyatada 2006,2007 modelleri anca alabilirsin ama kaç binde olur kim bilir,Tavsiyem sıfır Mh drift olur 2600,2700e Sıfırını satıyorlar plaka ruhsat 3.000e Alırsın Hiç olmassa kafan rahat olur Yağ yakmaz etmez
Mh drift al hocam sıfır motor olur için rahat olur sen başlarsın motorun sürecine,bozulursa da kapı gibi garantisi var yapmak zorundalar yani kaldı ki güzel motor sıkıntı çıkarmaz.
Drift derim bende. CBF'in canlısını bulmak zor o paralara. Sıfır motor daha sağlıklı seçim olacaktır. gönül rahatlığıyla binersin
bu işe yeni başlıyosan kesinlikle acemiliğini bir ( 0 ) çinlide at . denenmiştir tecrübe ile sabittir. ve o makinayı öldürene kadar bin. ve o vakitten sonra istediğini al yıllarca binersin.
Sağolun yorumlar için zaten driftten yana gönlüm inş sıkıntı çıkarmaz nasıl olsa garantili motor
ben kullanırken de arkasındaydılar ama bi türlü sorunlar çözülmedi bende verdim küfürü telefonda ki yetkiliye ve motoru sattım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)