Motoru olmayan 2 teker tavsiyesi
Reklamlar
-
18 Haziran 2013, 15:43
Reklamlar
-
18 Haziran 2013, 15:49
-
18 Haziran 2013, 15:50
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Zamanında bende kullanmıştım Merida Crossway yol bisikletim vardı. 3-4 sene önce yanlış hatırlamıyorsam 1000 $ a falan almıştım fiyatı biraz uçuktu ama ne yalan söyliyim çok rahat bisikletti :D
Kask - Mont - Eldiven Her nereye gidersen git seninle olsun.
-
18 Haziran 2013, 15:53
Valla bana alt limit 200TL, en fazla 400 TL verebilirim.
Ucuz olsa daha iyi olur tabii, bir de bıkıp kenara atarsak paraya yazık olmasın.
-
18 Haziran 2013, 15:56
-
18 Haziran 2013, 16:01
Bim'den bisiklet aldık 1 ayda darmadağın oldu aman ha derim.
-
18 Haziran 2013, 16:12
işe gidip gelicem derken terleyeceksiniz bunu hesaba katın.. ben profesyonel olarak yaptım deli gibi terliyorsunuz acayip kilo verdirir ama rampa falan çıkmanız lazım düz yerde gitmekle olmaz...
-
18 Haziran 2013, 16:41
-ZERO- adlı üyeden alıntı
umarım yardımcı olabilmişimdir
Dostum internet üzerinden araştırmaya kalkınca piyasa bisiklet kaynıyor zaten.
Tavsiye derken kullanan yada yakınına alıp memnun kalanlara soruyorum. yine de ilgin için teşekkür ederim.
albaywolf adlı üyeden alıntı
Bim'den bisiklet aldık 1 ayda darmadağın oldu aman ha derim.
Bende o yüzden A 101 den almak istemiyorum.
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
işe gidip gelicem derken terleyeceksiniz bunu hesaba katın.. ben profesyonel olarak yaptım deli gibi terliyorsunuz acayip kilo verdirir ama rampa falan çıkmanız lazım düz yerde gitmekle olmaz...
işi zaten sivil gidiyorum. Çok kolay terleyen biri değilimdir. Hatta Spor salonlarında terlemek için kreatin kullanan birisiyimdir.
Zaten alışma evresi olarak hemen işe git gel yapmam. işten sonra bir hafta turlarım. Profesyonel olduğuna göre sana soru yöneltiyim.
Amasitör şehir içinde alma diyorlar. Gücün yarısı amasitörlere gidiyormuş ve çabuk yoruluyormuşsun. Şehir efsanesi midir acaba ?
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
18 Haziran 2013, 16:49
Dechatlon mağazasına ait Btwin markası. İki sene önce aldım gayet memnunum. İşe gidip gelmek için almıştım, yaz günleri baya sıcak geçtiğinden ekipman olarak bisikletçi şortu; şort'un iç kısmında popo ve kasıkları koruyacak katman var, bazı seleler sert olduğundan uzun süreli oturmada popo rahat eder , olmazsa olmaz kask (kaskın terden kokmasını istemiyorsan buff şart) , parmak uçları açık eldiven. Fakat emin ol iş yerine varınca baya bir terlemiş oluyorsun eğer iş yerinde duş alabiliyorsan ne ala ama alamıyorsan her gün sırt çantasında temiz havlu, yedek t-shirt, parfüm vs.. alman lazım. Diğer bir konuda iş yerinde ki diğer çalışanlar yada patron senden rahatsız olabilir. Benim başıma geldi. Patron beni bir gün odasına çağırdı parfüm kokusundan rahatsız olduğunu söyledi bende parfümü değiştirebileceğimi daha hafif birşey kullabileceğimi söyledim, o zaman ağzındaki baklayı çıkardı bazı bayan çalışanlar benim şortlu görüntümden rahatsız olmuşlar. İşin özü iş ortamı önemli kaldıramayan zihniyetsizler çıkabilir.
http://www.decathlon.com.tr/Rockride...,PR-13607.html
-
18 Haziran 2013, 16:51
Uzun yol yapacaksınız sakın ha çift amortisörlü dandik ve ağır bir bisiklet almayın.
Sizin boyunuz yanlış hatırlamıyorsam ortalamalardaydı size Kron tavsiye ederim. kron xc 250 tavsiye ederim ikinci el temiz birşey bulabilirsiniz nette...
-
18 Haziran 2013, 16:56
Bunu konuda haklısın. iş yerimizde duş var. Ben zaten güvenlik görevlisiyim. Fabrika da çalışıyorum. Girişte kadın görmek isterdim ama hep erkek
Onlarda ter kokusundan rahatsız olsunlar. Memnun olurlarsa sakatlık var demektir , Hemen iş yerine git gel yapmam zaten, alışma sürem olur.
Elimde dağılacak bir bisiklet olmasın. Çokda para verip 2-3 ay sonra kenarada atmak istemiyorum. Orta halli ekonomil bir bisiklet işimi görecektir.
iş yerinde bir çocukta gördüm. Sele ön bir arkadan 2 yaylı, çok rahat 25 TL bisikleti alır almaz seleyi değiştiririm. tavsiye için teşekkür ederim.
---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:53 ----------
smokaliptus adlı üyeden alıntı
Dechatlon mağazasına ait Btwin markası. İki sene önce aldım gayet memnunum. İşe gidip gelmek için almıştım, yaz günleri baya sıcak geçtiğinden ekipman olarak bisikletçi şortu; şort'un iç kısmında popo ve kasıkları koruyacak katman var, bazı seleler sert olduğundan uzun süreli oturmada popo rahat eder , olmazsa olmaz kask (kaskın terden kokmasını istemiyorsan buff şart) , parmak uçları açık eldiven. Fakat emin ol iş yerine varınca baya bir terlemiş oluyorsun eğer iş yerinde duş alabiliyorsan ne ala ama alamıyorsan her gün sırt çantasında temiz havlu, yedek t-shirt, parfüm vs.. alman lazım. Diğer bir konuda iş yerinde ki diğer çalışanlar yada patron senden rahatsız olabilir. Benim başıma geldi. Patron beni bir gün odasına çağırdı parfüm kokusundan rahatsız olduğunu söyledi bende parfümü değiştirebileceğimi daha hafif birşey kullabileceğimi söyledim, o zaman ağzındaki baklayı çıkardı bazı bayan çalışanlar benim şortlu görüntümden rahatsız olmuşlar. İşin özü iş ortamı önemli kaldıramayan zihniyetsizler çıkabilir.
http://www.decathlon.com.tr/Rockride...,PR-13607.html
Bunu konuda haklısın. iş yerimizde duş var. Ben zaten güvenlik görevlisiyim. Fabrika da çalışıyorum. Girişte kadın görmek isterdim ama hep erkek
Onlarda ter kokusundan rahatsız olsunlar. Memnun olurlarsa sakatlık var demektir , Hemen iş yerine git gel yapmam zaten, alışma sürem olur.
Elimde dağılacak bir bisiklet olmasın. Çokda para verip 2-3 ay sonra kenarada atmak istemiyorum. Orta halli ekonomil bir bisiklet işimi görecektir.
iş yerinde bir çocukta gördüm. Sele ön bir arkadan 2 yaylı, çok rahat 25 TL bisikleti alır almaz seleyi değiştiririm. tavsiye için teşekkür ederim.
djan adlı üyeden alıntı
Uzun yol yapacaksınız sakın ha çift amortisörlü dandik ve ağır bir bisiklet almayın.
Sizin boyunuz yanlış hatırlamıyorsam ortalamalardaydı size Kron tavsiye ederim. kron xc 250 tavsiye ederim ikinci el temiz birşey bulabilirsiniz nette...
Aksiyon en fazla haftasonları o da yerse en fazla 100 km olur. Oda zor ben kafadan 50 km yeterli diyeyim.
evet boyum 1.65 cm pigmelerden zıpırdak tolga amasitörler gücü emiyor dedi 1-2 arkadaş benim kafamada takıldı demek ki doğru
tavsiye için teşekkürler.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
18 Haziran 2013, 17:05
Tolga Can adlı üyeden alıntı
işi zaten sivil gidiyorum. Çok kolay terleyen biri değilimdir. Hatta Spor salonlarında terlemek için kreatin kullanan birisiyimdir.
Zaten alışma evresi olarak hemen işe git gel yapmam. işten sonra bir hafta turlarım. Profesyonel olduğuna göre sana soru yöneltiyim.
Amasitör şehir içinde alma diyorlar. Gücün yarısı amasitörlere gidiyormuş ve çabuk yoruluyormuşsun. Şehir efsanesi midir acaba ?
arka amortisör varsa evet doğrudur.. sadece önde amortisör olan bisikletler var bende öyle vardı mesela ön amortisör lazım ama gerçekten.. hiç süspansyon olmayan bisiklet almayın en azından bilinmedik markalar almayın salcano ng 650 almayın mesela fiyatını hak etmiyor..
-
18 Haziran 2013, 17:06
Amortisor bisikleti ağırlaştırır. Disk frensiz,ön amortisorlü hafif bir bisiklet işinizi görür.
-
18 Haziran 2013, 17:15
Tek amörtisörlü, tercihen disk frenli olsun.
-
18 Haziran 2013, 17:21
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
arka amortisör varsa evet doğrudur.. sadece önde amortisör olan bisikletler var bende öyle vardı mesela ön amortisör lazım ama gerçekten.. hiç süspansyon olmayan bisiklet almayın en azından bilinmedik markalar almayın salcano ng 650 almayın mesela
fiyatını hak etmiyor..
hak etmiyor diyince bakmam bile
djan adlı üyeden alıntı
Amortisor bisikleti ağırlaştırır. Disk frensiz,ön amortisorlü hafif bir bisiklet işinizi görür.
istemeden bir çukura girince drank etmesin en azından, Disk maliyetli bir iş zaten, pabuçların çifti 10 TL her ay eskise ne olur.
Hafif olması benimde tercihim. Çünkü apartman içine taşıyacağım. Çalmasınlar
-
18 Haziran 2013, 17:49
Öncelikle kararından dolayı kutlarım arkadaşım, bisiklet harikadır ama ucuz etin yahnisi de yavan olur. Araziye girmeyeceksen Mtb sakın alma derim, günde 50 km yapabilirim diyorsun mesela. Mtb ile 50 km seni öldürür, Kron xc 250 iyi bisiklettir ama asfaltta seni ağlatır. Sadece yolda gideceksen ön amartisöre de gerek yok, eğer dağdan tepeden inmeyeceksen disk frene de gerek yok. Şimdi ben sana Cannondale Quick5 al diyeceğim ama senin bütçeni çok aşacaktır. İkinci el bulabilirsen Cannondale quick5 (şase ömür boyu garantili), Gt traffic olabilir. Sıfır alacaksan da (kalitesi cannondale ile karşılaştırılmaz ama) Carraro alabiirsin http://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=96
Biliyorum bu seçenekler sana pahalı gelecek ama keyifle bisiklete binmek istiyorsan tavsiye ederim. Ucuz bisiklet yoktur kötü bisiklet vardır
I am the Lizard King, i can do anything
-
18 Haziran 2013, 18:05
Bisikletler ne kadar pahalıymış ya . Bende hafta sonları sürerim belki diye düşünüyordum ama gerek yokmuş
-
18 Haziran 2013, 18:07
Tolga abi
Şu bisikleti alma da: Salcano Nirvana 10 XX1
Benim motosikletten pahalı bisiklet yav :D
Abi benim tavsiyem tek amortisörlü, ince kadrolu, hafif bir bisiklet. Senin fiyat aralığında Bianchi, Salcano vs olabilir.
-
18 Haziran 2013, 18:34
Bianchi aldim 3 senede garajda yata yata çöp oldu alıcaksan git hurdacidan al bi tane gözüne saglam gozukenden az bi masrafla cillop gibi olur
-
18 Haziran 2013, 18:37
poweranimal adlı üyeden alıntı
Öncelikle kararından dolayı kutlarım arkadaşım, bisiklet harikadır ama ucuz etin yahnisi de yavan olur. Araziye girmeyeceksen Mtb sakın alma derim, günde 50 km yapabilirim diyorsun mesela. Mtb ile 50 km seni öldürür, Kron xc 250 iyi bisiklettir ama asfaltta seni ağlatır. Sadece yolda gideceksen ön amartisöre de gerek yok, eğer dağdan tepeden inmeyeceksen disk frene de gerek yok. Şimdi ben sana Cannondale Quick5 al diyeceğim ama senin bütçeni çok aşacaktır. İkinci el bulabilirsen Cannondale quick5 (şase ömür boyu garantili), Gt traffic olabilir. Sıfır alacaksan da (kalitesi cannondale ile karşılaştırılmaz ama) Carraro alabiirsin http://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=96
Biliyorum bu seçenekler sana pahalı gelecek ama keyifle bisiklete binmek istiyorsan tavsiye ederim. Ucuz bisiklet yoktur kötü bisiklet vardır
Bende böyle net yorumlar bekliyordum. ilgin için teşekkür ederim.
Hamlık kötü bir şey, Her yere hazır motor altımızda gitmeye alışmışız. işe 10 km eve 10 km günde 20 km yol yapacağım.
Uzun yol sadece motor ile yaparım. Bisikletlerle grup halinde gezeriz ama oda 50 km yi biraz zor yaparız gibi geliyor.
En baba 400 TL verebilirim. Aslında 200 TL ye araba sebebim eğer sıkılır atarsam paraya yazık olmasın. insanoğlu nankördür.
Motor olunca bisiklet kasabilir. Ama azimliyim her daim binerim diye düşünüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)