Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Motoru olmayan 2 teker tavsiyesi

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    yaw bu tolga nın bisikelet falan alacağı yok işte maksat muhabbet olsun
    ha tavsiye istersen al sana tavsiye yakından gördüm inceledim almaya niyetlendim ama hanım veto etti çok para dedi
    ben ortası açık avrupaii havasından ve beyaz oluşundan bu rengi seçmiştim
    fiyat olarak ta 650 ye 10 taksit anlaşmıştık ama olmadı bisikleti alamadım kendimi yemeğe verdim sonuç ise 90 nı vuruyorum artık paskül e çıktın mı vızz yukarı doğru kaçıyor paskülün tork u sağlam hemen kalkıp gidiyor
    http://www.bianchi.com.tr/urunler.aspx?kat=2&akat=3&urunid=316
    Tolga Can bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Babam gidip AWACS diye gir bisiklet aldı. Biazer modeli sanırım. 200 TL'den başlayıp 1000 TL'ye kadar modelleri var. Diğerlerini görmedim ama bu modeli oldukça hoş yapmışlar. Bir iki kullandım bisikletin tek sorunu ağır olması. Göbek de var malum, yokuş çıkarken o mu seni taşıyor sen mi onu taşıyorsun belli değil. Bir de eve çıkartması var tabiki bunu da düşünmek lazım. İkisi aynı gün olmak üzere 3 defa ön lastiği patlattı. Üçü de aynı yerde olduğuna göre bence sorun babamda :D

Bu arada işe gidip gelmek için bisiklet pek mantıklı mı bilmiyorum. 10 km aralıksız bisiklete binip indiğinde her yerinden su damlar. Bunu da bir düşünmek lazım
    Tolga Can bunu beğendi.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Maşallah sübhanallah diyelim takibe devam edelim o zaman
    Tolga Can bunu beğendi.

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw bu tolga nın bisikelet falan alacağı yok işte maksat muhabbet olsun
    http://www.bianchi.com.tr/urunler.aspx?kat=2&akat=3&urunid=316
    Ulen bu bisiklet güzelde çok pahalı, birde bayan bisikleti, Erkeksi bedenine hapis olmuş kadını bu bisiklet ile mi ortaya çıkaracaksın
    Ben buna 650 verene kadar gider salcano alırım daha iyi, ortada çubuk olacak arkadaş, yarın bir gün bisiklete bile kız bindirebiliriz.
    Sen olsan arka bagaja bindirirsin, yoksa ön demire mi , bu arada yarın bisikletçiye gidiyorum. istersen sende gel, bir tur veririm. sende karşılığında çingen pazarlığı yaparsın.

Alıntı Miskin_86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada işe gidip gelmek için bisiklet pek mantıklı mı bilmiyorum. 10 km aralıksız bisiklete binip indiğinde her yerinden su damlar. Bunu da bir düşünmek lazım
    O konuda kondisyonluyum. 1 aydır koşarak nefes açıyorum. zaten hemen bisiklete pat diye binmem, 1 hafta yakın mesafe ondan sonra işe pedal çeviririm.
    Baktım terliyorum. Akşamları ve haftasonları binerim. Baktım rahat her yere pedal çeviririm.

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maşallah sübhanallah diyelim takibe devam edelim o zaman
    2. el şu bisikleti mi alsam, tesisatı da var. Gümbür gümbür gezerim

2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    abisi ben öyle ucuz mal bakmam paramın yettiğinin en karizmatik ve sağlam olanı alırım
    ucuz mal alınca 2 ayda turşusu çıkıyor nerden biliyorum dersen en son ender den bi çift ayakkabı aldım fiyatı da 40 tl idi yemin ederim bi istanbula gittim geldim sadece 1 günde açıldı gittim üzerine 60 tl daha verdim sağlam olan markalardan aldım 2 aydr tık yok ayakkabıda
    o yüzden pahalı olsun 1 defa alayım paradan yana sıkıntı yok
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Ürün ateş pahası olunca kalitesi de o kadar iyi olur diye bir kaide yok.
    Burda kullanıcı faktörüde var. Bende yeşil kunduradan 50 TL spor ayakkabı aldım. 2 Senedir kullanıyorum.
    Dağa tepeye çıktım. Her akşam koşu yapıyorum. Çarşı pazar geziyorum. Ayakkabıyı yıkayınca yeni gibi, bence sende bir sorun var.
    Kullanmasını bilmiyorsun. Aldığım paralar belli sen hanımdan korkup bianchi alamamışsın bana akıl veriyorsun. Soğan Erkeği

Bende 2001 bianchi aspit var. Uzun yıllar yatıyordu, iş için köprübaşına gelince hafta sonları kullanmaya başladım tekrar. Dağ tepe demeden geziyorum hala banamısın demiyor. Zamanında tesadüfen kaliteli bişey almışım.
    Bisikleti mümkün olduğunca hafif alaşımdan üretilmiş tercih et, vites sayısının fazla olması seni yokuşlarda rahat ettirir.
    Araziye girmeyeceksen arka süspansiyona ve disk frene gerek yok.

Bianchi salcano vs. Birçok marka var kriterlere karar verdikten sonra hepsinde sana uygun bir model bulabilirsin
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Bisiklet
    Tolga abi bisiklet terleme makinasıdır anlında damla damla su olacak emin ol. Ve susadıkça iç ne kadar "çok su içtim be" diyeceksin terlemeden olmuyor bu iş, sen beni bir gör tişört'ün moleküllerine işliyor ter sürdükçe haa birde Bianchi den uzak dur o eskiden kaliteliydi şimdi çok saçmaladı. Emin ol bu pedalı bırakamayacaksın ve daha kaliteli modellere bakıcaksın. içindeki ateş dışarı fışkıracak
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Bugün itibari ile Salcano NC 701 birime kavuştum. İlk görüşte aşk usulü, direk bu dedim. Onu istiyorum dedim. Başlık parası çok tuttu. 800 TL ye aldım.
    Aksesuar olarak yarım eldiven, kilit ve suluk aldım. Ayna, km ve saati de sonra alırım. Acelesi yok. Ama ayna fena olmaz. kafayı geriye çevirmeyeli yıl olmuş.
    10 km işe terlerim diyordum. Bugün 15 km sürdüm. Valla çok eğlenceli, Herkes de beni kesti durdu. Çil çil oluşundan da olabilir.
    Tekerlekler reflektörlü o yüzden reflektör etiket almaya da gerek yok. 28 jant aldım.

Teknik Özellikler :
    TİP : 28" CTB 21 VİTES
    KADRO : ALÜMİNYUM
    MAŞA : SUNTOUR CR-8V-V4 AMORTİSÖRLÜ
    ARKA VİTES : SHIMANO RD-TX35
    VİTES-FREN KOLU : SHIMANO ST-EF51 21 VİTES
    ARKA DİŞLİ : SHIMANO MF-TZ21
    KRANK TAKIMI : SUNTOUR XCC AB
    FREN TAKIMI : TEKTRO ALÜMİNYUM V-FREN
    GİDON BOĞAZI : ZOOM ALÜMİNYUM DERECELİ
    TEKERLEK SETİ : SALCANO X-PRO1 8X4 ÖZEL ÖRÜM
    LASTİK : SALCANO CITY COMFORT 700X35C REFLEKTÖRLÜ

mehmettayfur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık yok
    Hayırlı olsan Tolga Can.Çok güzel,güle güle kullan.Nc 700 ün yanına da yakışmış.İlerde onu da alırsın inş.
    Tolga Can bunu beğendi.
    Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    len o kadar parayı çin malına mı verdim
    abisi ayakkabı adi ise ben neyapayım şimdi aldıklarım taş gibi
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı mehmettayfur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsan Tolga Can.Çok güzel,güle güle kullan.Nc 700 ün yanına da yakışmış.İlerde onu da alırsın inş.
    Teşekkür ederim. Daha iyileri senin olur inşallah.

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    len o kadar parayı çin malına mı verdim
    abisi ayakkabı adi ise ben neyapayım şimdi aldıklarım taş gibi
    Yerim senin pabucunu bisikletim nasıl, eşek değilsin artık boncuk ile rüzgar gülü alırsın bana
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Hayırlı olsun Güle güle kullan çok yakışıklıymış Nc 700 ün yanındada iyi durmuş Nc 701
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Bisiklet
    Hayırlı olsun Tolga abi güle güle kullan. Verdiğim teknikleri tekrar oku çünkü seleyi kaldırmamışsın söylediğim gibi, Tekrar anlatayım da yorulma arka sayfalarda Bisiklete bineceksin pedalı en aşağıya getireceksin ve pedala topuğunu koyacaksın bu pozisyonda bacağın dümdüz olmalı seleye oturduğunda, tabi sen pedala ayağının ortasıyla basacaksın. Birde altın kural, pedalı çok çok çok hızlı çevir ayakların inip inip kalksın. Hadi bakalım yakında arabalarıda sollarsın sen Ben solluyorum şaka değil ama şehir içinde
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Güle güle kullan çok yakışıklıymış Nc 700 ün yanındada iyi durmuş Nc 701
    Saol Dostum. 15 km yol yaptım. Alt kısım eve varınca bi uyuşmaya başladı anlatamam

Alıntı ertuğrul66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Tolga abi güle güle kullan. Verdiğim teknikleri tekrar oku çünkü seleyi kaldırmamışsın söylediğim gibi, Tekrar anlatayım da yorulma arka sayfalarda Bisiklete bineceksin pedalı en aşağıya getireceksin ve pedala topuğunu koyacaksın bu pozisyonda bacağın dümdüz olmalı seleye oturduğunda, tabi sen pedala ayağının ortasıyla basacaksın. Birde altın kural, pedalı çok çok çok hızlı çevir ayakların inip inip kalksın. Hadi bakalım yakında arabalarıda sollarsın sen Ben solluyorum şaka değil ama şehir içinde
    Kardeşim 4-5 parmak daha sonra kaldırdım. daha da yukarı kaldırırsam ayaklarım pedala değmez. Boy 1.68 hatırlatırım. Bisiklette 28 jant, Benim için son fotodaki hali ideal
    Ben çevre yoluna çıktım. Önüne gelen solladı. Ben onlara daha sonra motor ile sorarım

-EmRe- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda fizy 2012 gitti... bajaj discovery 125 gitti
    abiler tekrar söylüyorum 30 vites mtb dağ bisikleti m.t üyelerine özel indirim yaparım ehliyet alacam 3-4 ay kaldı para lazım ilgilenen varsa http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...9050842/detay/ İlan No 129050842 tolga abi 28 jant nasıl çabuk yorulmuyosun dimi ben 29 jant alacaktım adam 2 günde bıkarsın dedi 2 teker tutkudur bıkılmaz dedim .benden söylemesi dedi 26 jant aldım özelden mesajlara açıığım bisiklettim oldukça hafifdir 5 katta oturuyorum yorulmadan indirip çıkarıyorum geçen seneki bisikletim salcano ng650 idi pert e çıktı bi daha da salcano almam
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Bisiklet
    Tolga abi sen o kadar kısamıydın çevre yolunda sağ şeritteki bütün arabaları o bisikletle sollarım, şimdiki bisikletim berbat arka teker samba yapıyor ve kadroya çarpıyor ve bisiklet çok ağır + dişli teker senin bisiklet kısmen hız için zaten Bi sponsor bulayım MTB nin yanına birde yol bisikleti ayarlatıcam Birde tolga abi sen SPD pedalları araştır istersen 180 tl civarına denk gelir ayakkabıyla ama şimdi ki verdiğin gücün 2 katını verirsin. Biraz uzun o yüzden sen araştır diyorum. Tamam ya üşendim yazmaya Birde Emre kardeş 28 29 jant bisikletler (dağ bisikletlerinde hariç) hız yapmaları için tasarlanmıştır ve çok incelerdir yani bir mtb de gereksiz 29 jant ama bir şehir - yol bisikletinde olmazsa olmaz (Zaten yok :D )

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------

Birde Tolga abi matarayı nereden kaç paraya ve aldığın yerin internet satışı varmı yoksa alternatifi söylermisin? Birde matara koku yapıyorsa içine kola doldur buz dolabına koy sabaha kadar dursun. Kokuyu alır.
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı -EmRe- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abiler tekrar söylüyorum 30 vites mtb dağ bisikleti m.t üyelerine özel indirim yaparım ehliyet alacam 3-4 ay kaldı para lazım ilgilenen varsa http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...9050842/detay/ İlan No 129050842 tolga abi 28 jant nasıl çabuk yorulmuyosun dimi ben 29 jant alacaktım adam 2 günde bıkarsın dedi 2 teker tutkudur bıkılmaz dedim .benden söylemesi dedi 26 jant aldım özelden mesajlara açıığım bisiklettim oldukça hafifdir 5 katta oturuyorum yorulmadan indirip çıkarıyorum geçen seneki bisikletim salcano ng650 idi pert e çıktı bi daha da salcano almam
    Dağa sadece Xtreme Max ile çıktığım için bisikleti tourning aldım. ince teker ve 28 jant oluşu tam tersine hiç yormuyor. Arkadaşımın kron MTB 26 jant bisikleti beni daha çok yormuştu.
    Umarım bisikletini bir an önce satar. Ehliyetine çok çabuk kavuşursun. Hayırlı işler. Kal sağlıcakla.

Alıntı ertuğrul66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tolga abi sen o kadar kısamıydın çevre yolunda sağ şeritteki bütün arabaları o bisikletle sollarım, şimdiki bisikletim berbat arka teker samba yapıyor ve kadroya çarpıyor ve bisiklet çok ağır + dişli teker senin bisiklet kısmen hız için zaten Bi sponsor bulayım MTB nin yanına birde yol bisikleti ayarlatıcam Birde tolga abi sen SPD pedalları araştır istersen 180 tl civarına denk gelir ayakkabıyla ama şimdi ki verdiğin gücün 2 katını verirsin. Biraz uzun o yüzden sen araştır diyorum. Tamam ya üşendim yazmaya Birde Emre kardeş 28 29 jant bisikletler (dağ bisikletlerinde hariç) hız yapmaları için tasarlanmıştır ve çok incelerdir yani bir mtb de gereksiz 29 jant ama bir şehir - yol bisikletinde olmazsa olmaz (Zaten yok :D )
    Birde Tolga abi matarayı nereden kaç paraya ve aldığın yerin internet satışı varmı yoksa alternatifi söylermisin? Birde matara koku yapıyorsa içine kola doldur buz dolabına koy sabaha kadar dursun. Kokuyu alır.
    ilkokulda boyum bu kadar dı, bu çocuk NBA de oynar dediler. Nazar ettiler galiba, 20 yılda 2 cm uzadım
    Bu bisikleti geçtim. Diğer bisikletlerde kamyonları zor sollar. Şimdi ki kamyonlar taksi gibi, birde kasa boş ise Allah ne verdiyse basıyorlar.
    O kadar da profesyonel takılmayacağım canım , işe git gel birde şehir içinde gezmek için, Bisiklet ile şehirlerarası bende yemez. Yanıma sıyrık birini bulursam denerim
    Matarayı bisiklet ile birlikte 15 TL ye aldım. içini yıkadıktan sonra çeşme suyu ile doldurup dolaba koydum. Koku falan yok. Bugün bir cemiyete bisiklet ile gittim.
    Motorla gitsem, hem terler, hem çok uzun yol giderdim. Birde benzin cabası, Bisiklet ile dar sokaklardan ve kaldırımlardan çıkıp cemiyete daha çabuk vardım. Hem spor hem tasarruf çok iyi geldi.
    ertuğrul66 bunu beğendi.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    tolga oğlum senin pisikleti kaldırımda görmeyeyim eğer görürsem o jant süsleri araklayıp ybr ye takacağım

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Benim salcano senin ybr den büyüktür süsleri olmaz. Ben senin ybr ye rengarenk boncuk alırım. Sen yeter ki rahat dur

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)