Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Motoru olmayan 2 teker tavsiyesi

REKLAM ALANI
    mehmettayfur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık yok
    İstanbul'da olsan,Kadıköy tarafında marka bisikletler satan yerler.Adam eskiyi takas edip daha pahalısını alıyor.Ya da Sirkeci tarafı,Saraçhane alt geçit.Hatta bir ara Topkapı
    civarında 2.el bisiklet pazarı kuruluyordu,hala vardır belki.Yok mu İstanbul'da tanıdık ?
    Tolga Can bunu beğendi.
    Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Valla 7 sülalem orda ama ben bu işlerle onları yormak istemiyorum. Kendimde istanbulluyum ama bir türlü istanbulu sevemedim arkadaş.
    Doğayı, yeşili seven tarafım ağır bastı sanırım. Deniz, Göl, Akarsu olmadan yapamıyorum. , İstanbula kadar gelip hem masraf yapmayı hemde hüsrana uğramayı istemiyorum.
    Gerçi ortaokul çağında istanbulun tam olarak neresi idi hatırlamıyorum. Babam ile pazar yerinde jawa motora yedek parça bakıyorduk. susadım para istedim.
    Oda git içecek al gel dedi. Yüksek mebla da vermedi. parayı net hatırlamıyorum. Yolda adam önümü kesip sana pinokyo bisiklet satayım dedi. Bende para yok dedim.
    Kaç paran var dedi. Bu kadar dedim. Al senin olsun dedi. Ben bu fiyata bisiklet almanın sevinci ile babamın yanına koştum. Bak bu fiyata bunu aldım dememle.
    Tokadı yemem bir oldu. Çaldın mı len dedi. Çalıntı bisiklet mi aldın dedi. Bir dünya azar. Adamı pazarda aradık ama bulamadık. Bisiklet ile eve döndük.
    O zamanlar bisikletlerim : BMX , 3 Vitesli yol bisikleti, 2 Adet Türkiye gazatesinden alınma bisiklet, bmx komşuya, 3 vitesi arkadaşıma sattım. 1 ay bindikten sonra da pinokyoyu komşunun kıza güzel fiyata vermiştim. Valla ne günlerde. 13 senedir bisikletim yok desem yeridir. Konu içinde neler neler geçti beee

Motosikleti
    Bisiklet
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bisiklet temizliği basit iş, Würt ile zinciri temizlerim. 1.000 km de bir yağlarım
    Bodrum da salcano zaten, NG650 kastediyorsan görüntü olarak sportif ama çok hantal geldi bana, Bodrumda çamurluk olduğu için yerler ıslak ikende binerim diye düşündüm.
    Birde bodrumun arkasında sele var. Bir şeyler koyup taşıyabilirim dedim. Yama vb şeyleri dükkandan alacağım. Hepsi aklımda, Hatta bunla biraz yol yaparsam.
    Arkaya küçük bir alet kutusu bile yapabilirim. Tavsiye ettiğin Kaskın aynısından bizim arkadaşın motosiklet dükkanında var.
    Gerçi plastik malzemesi markaya göre değişebilir bilmiyorum.

Orda bakmıştım. İçindeki strafor çok kötü idi. Dış plastikde ilk düşmede karpuz gibi ayrılır havası verdi bende
    Ben abinin biri damacanaya hortumu ile su doldururken yakalandığından beri çeşme suyu içiyorum. Hem sudan da tasarruf etmiş oldum.
    O kadar tasarruflu olmama rağmen elimde ne ev nede araba var. Ulen sankim rus kızlara paraları harcıyoruz

Km sayacı alırım. Aklımda var. Sarfettiğim mesafeyi görmek isterim. Tavsiye edebileceğin hem km hemde kalori gösteren bir saat türü varsa link atabilir misin.
    Daha doğrusu böyle bir ürün var mı bende bilmiyorum. Bu hafta sonu bisikleti alıyım da milleti bu yazıları okumaktan kurtarayım.
    Gerçi ben alana kadar benim gibi düşünenlerde fikir sahibi oldu
    Tolga abi ilk kask konusunu açıklayayım. Bisiklet kaskları öyle görünebilir çünkü çok hafiftirler hatta 300 tl lik bir bisiklet kaskına bak yine aynı hissi verir ve bu olur zaten ama ilk darbeyi çok iyi emer o straforlar ve kafanızı korur. Yani o gissi yaşamanız normaldir, bir video vardı onu izle orada kaskı kırılan bir adam var yabancı bir video o kask 200 dolar civarlarında ve o video http://www.youtube.com/watch?feature...&v=yFkIqFz33DM 6. dakikada o dediğim bölüm. Arkasındaki sele değil ona bagaj derler buda bir bilgi olsun ve o bagaja takılan çantalarda var istersen onlara bakabilirsin yada kendin yaparsın Bisiklet tercihine gelince abi senin bisikletini buldum: http://www.bisikletcim.com/umit-citys-m-26-bisiklet km sayacına gelince sigma nın saatlarine bak 50 tl civarlarında güzel saatleri var gerçi kalori ölçenleri biraz tuzlu ama ortalama hız en yüksek hız vs vs onları gösteriyor çoğu. Sen bak içine sinenleri buraya koy ben aralarında seçmene yardımcı olurum Tasarruf konusuna gelince abi sen tasarruf ettim sanarsın ama aslında kaybedersin. Şöyle diyeyim yani bir çinli motoru 2000 tl ye alırsın 3 yılda 2000 tl masraf çıkarır. Bir japon motor alırsın 3000 tl ye 3 yılda çıkardığı masraf 100 - 200 tl olur yani rus kızlarına gerek yok :D
    Tolga Can bunu beğendi.
    Eğer Rahat İsteseydim Araba Kullanırdım Lisanslı Bisiklet Sürücüsü...

Motosikleti
    Artık yok
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla 7 sülalem orda ama ben bu işlerle onları yormak istemiyorum. Kendimde istanbulluyum ama bir türlü istanbulu sevemedim arkadaş.
    Doğayı, yeşili seven tarafım ağır bastı sanırım. Deniz, Göl, Akarsu olmadan yapamıyorum. , İstanbula kadar gelip hem masraf yapmayı hemde hüsrana uğramayı istemiyorum.
    Gerçi ortaokul çağında istanbulun tam olarak neresi idi hatırlamıyorum. Babam ile pazar yerinde jawa motora yedek parça bakıyorduk. susadım para istedim.
    Oda git içecek al gel dedi. Yüksek mebla da vermedi. parayı net hatırlamıyorum. Yolda adam önümü kesip sana pinokyo bisiklet satayım dedi. Bende para yok dedim.
    Kaç paran var dedi. Bu kadar dedim. Al senin olsun dedi. Ben bu fiyata bisiklet almanın sevinci ile babamın yanına koştum. Bak bu fiyata bunu aldım dememle.
    Tokadı yemem bir oldu. Çaldın mı len dedi. Çalıntı bisiklet mi aldın dedi. Bir dünya azar. Adamı pazarda aradık ama bulamadık. Bisiklet ile eve döndük.
    O zamanlar bisikletlerim : BMX , 3 Vitesli yol bisikleti, 2 Adet Türkiye gazatesinden alınma bisiklet, bmx komşuya, 3 vitesi arkadaşıma sattım. 1 ay bindikten sonra da pinokyoyu komşunun kıza güzel fiyata vermiştim. Valla ne günlerde. 13 senedir bisikletim yok desem yeridir. Konu içinde neler neler geçti beee
    Muhtemelen dediğim bisiklet pazarı.Tabi orada çalıntı bisiklet de çok olur,aklıma gelmemişti.Hayırlısı,umarım istediğin gibi bir şey bulursun.
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    allahhhhhh benim gibi düşünen biri daha çıktı.........
    ama sakın ben gibi yapma MOTORUN TADINI BİSİKLETTEN ALAMADIM
    ben iknci el aldım fazla pahalı olmasın aynı zamanda ii olsun istedim....
    250liraya salcano astro 210v aldım... bisikletten çok memnunum sadece ekmek almaya gidiyorum
    sıfırı 720lira imişşş......... vay anasına...... neyse size bildiklerimi anlatayım ve kullanım amacımı da....
    motor da olduğu gibi kullanım amacınız önemli..
    asfalttan çıkmam derseniz şehir bisikleti, birazcık hoplar zıplarım derseniz dağ bisikleti(benim tercihim)
    fren sistemi profosyonel kullanmayacaksanız V fren yeterli hakikaten ii tutuyo...
    Disk frenler yağmurlu havalarda tam randuman vermez,
    hidrolik disk frenler on numaradır ama tamiratı sıkıntılı ayrıca çok para ediyolar.........
    son olarak da kadro boyu ve en önemlisi bence........
    ayrıca kilitlenebilir maşalı olursa asfaltta da fazla yormaz....(özellikle tavsiye ederim)
    astro 210V benim bisikletim; hakikaten hafif sayılacak bi bisiklet, vites geçişleri çok güzel üzerine binince zevk alıyorum,
    kilitlenebilir maşası sayesinde de asfaltta fazla efor sarfetmiyorum...
    saygılar...........

-EmRe- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda fizy 2012 gitti... bajaj discovery 125 gitti
    abiler bende bianchi afx 9500 professionel bisiklet var satıyorum aldım alalı 3 defa falan bindim izinli olunca biniyorum 15 günde bir izinliyim garantisi faturası herbişeyi var isteyene piyasa fiyatından 200 lira altına verecem eylül de 17 yaşıma giriyorum ehliyet yaklaşıyo para lazım ilgilenen olursa bilginiz olsun http://n1306.hizliresim.com/1b/n/pdjvd.jpg
    20.09.2013 az kaldı

warlike41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    öncelikle merhaba tolga kardeşim, böle bi konu gördüğüme çok mutlu oldum,bisiklet gerçekten çok faydalı bi alet bence zamanmzn yapılabilcek en iyi sporlarndan biri ayrıca yerine göre en iyi sosyal aktivitelerinden biri.bende uzun yıllardır bisiklet kullannıyorum bi şu 1 senedir ara verdm sattım bisikletlerimi, 1 1,5 senedir piyasadan uzak olduğum için net model önerisi yapamam ama biraz okudum yorumları kron,carraro,scott,corratec,giant,cannondale bunlar iyi markalar alıcaksan bu markalardan almanı tavsiye ederim. eğer 1000 1500 tl den aşağıbi fiyat vericeksen disk fren tavsiye etmiyorum v freninde çok iyileri var ucuz bisikletteki disk fren senin iyi alıcagın bisikletteki v frenden çok daha kötü olur.2. si kesinlikle çift amortisör alma, çift amortsrlü bisikletlerin asıl amacı daha doğrusu türü downhilldr,böle bi sporu yapıcaksan bineceksende zaten çok yüksek rakamları gözden çıkarman lazm,senin dısarda gördüğün piyasada gördüğün bisikletler çakma saçma sapan şeyler hem gereksiz çok fazla agırlık hemde çok fazla enerji kaybı yapar,downhill bisikletlerin gerçekleri diyim yine normal mtbye göre biraz daha ağır olrlar tabiki kaliteye göre ama istenildiğinde kilitlenebilir oluyorlar,çift amortisrü direk çıkar listenden derim. bi tavsiyemde alıcağın bisiklette ön amrtsr olsun çok faydası var ama alabiliyorsan ön amrtsr kilitlenebilen bi bisiklet al bu saydığım markaların en kötüsünde bile amortsr kilitlenebilir zaten gerektiğinde (bayır yukarı veya düz asfaltta ivmelenirken) kilitleyebilir gerektiğinde açabilirsin hatta ayarları bile oluyor. model olarakta mtb tavsiye ediyorum,aslnda genelde şehiriçi aslfaltta kullanıcaksan şehirbisikletleri var ama benm için hiçbizaman görünüşleri cezbedici olmadı ayrıca amacın sporsa mtbyle şehiriçi bisikletndeki enerji farkını pek önemsemessin ayrıca mtbyle her türlü yoldan gidebilirsn ama şehir bisikletyle gidemessn yada zorlanr yorlrsn en basidi kaldrıma çkp inerken bile ön amrtsrü olmadıgından bileklerini yorabilir acıtabilir,gerçi ön amrtsrlü modelleride war ama yinede ben tavsiye etmyorm mtb heleki yeni baslıcak biri için en kullanıslısıdır neyse lafı fazla uzamtmıyım kadro boyuna dikkat et alırkn,26 veya 29 jant öneririm,29 larda yeni çıktı gayet kullanışlı boyun sıkıntı olmaz önemli olan kadro boyu. ayrıca seleyi sakın öle yaylı dede selesi fln alma selen ince olsun,kendine bi tayt forma takımı al,taytı öle giymem ben diyosan bile şortun yada esfmanın içine giyersn bisiklet taytla sürülür taytların içinde ped oluyor tabiki ne olrsa olsn ilk aldıgında kıcının alısma süresi olcak ona yapcak bişey yok ama alısınca hiçbişey olmaz ben karamürselde sapancaya pikniğe gelip dönüyordm ben sana benm aldıgım ama pek kullanmadıgım jel kılıf war onu yollarım istersen uzun yolda takarsn çok rahattr,kaliteli pompamda var,kaskmda var ama onu vermem

---------- Post added 21-06-2013 at 00:00 ---------- Previous post was 20-06-2013 at 23:52 ----------

---------- Post added at 00:05 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

pompada şu

http://www.evanscycles.com/product_i...morph-pump.jpg
    Tolga Can bunu beğendi.

apranax77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    Konuyu takip etmedim ama uygun fiyata, güzel bir bisiklet olarak kron xc150 leri önerebilirim. bir araştırın bence.
    Tolga Can bunu beğendi.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Tolga kardeş kendinde söylemişsin gerçi işyerimde herkeste bu bisikletten var diye bence topluluktan ayrılma sende al bi tane

fiyatıda uygun 399 TL ymiş http://www.bisikletcim.com/bisan-roadstar-gl-26

vallahi ben bile düşünüyorum alıp işe gidip gelip birazda olsa kilo vermeyi
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı ertuğrul66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kask 200 dolar civarlarında - Arkasındaki sele değil ona bagaj derler buda bir bilgi olsun ve o bagaja takılan çantalarda var istersen onlara bakabilirsin yada kendin yaparsın Bisiklet tercihine gelince abi senin bisikletini buldum:
    Evet Bagaj olacak, iş yerinde başımda gereksiz kişiler bıdı bıdı konuşunca anlamsız yazmışım. Evet dün onları da fark ettim. Soft çantada oluyor. Ama o kadar da uzun yollara bisiklet ile gitmem diye düşünüyorum. Ama arkaya belki yakın şehirler için alet çantası yapar yada alırım. Kalp kalbe karşı derler. Dün yarım saat ümit bisikleti denedim. iş yerinde arkadaşım verdi.
    http://s1306.hizliresim.com/1b/p/pdxux.jpg

Alıntı -EmRe- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abiler bende bianchi afx 9500 professionel bisiklet var satıyorum aldım alalı 3 defa falan bindim izinli olunca biniyorum 15 günde bir izinliyim garantisi faturası herbişeyi var isteyene piyasa fiyatından 200 lira altına verecem eylül de 17 yaşıma giriyorum ehliyet yaklaşıyo para lazım ilgilenen olursa bilginiz olsun http://n1306.hizliresim.com/1b/n/pdjvd.jpg
    Bi incelemesine gideyim. Sana özelden dönerim.

Alıntı warlike41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle merhaba tolga kardeşim,
    Merhaba Dostum;
    Öncelikle ilgin ve alakan için teşekkür ederim.
    Bir çok forum ve forum dışı arkadaşımdan altın değerinde öneriler aldım.
    Netlik kazanan konular zaten sadece önden amasitörlü bisikletler. Şehir bisikleti düşünmemdeki sebep,
    Üzerinde Bagajının ve çamurluklarının olması, extra ödeme yapmak gereksiz. Yeri geldiğinde arka bagajda bir şeyler taşıyabilirim diye düşündüm.
    yağışlı havada da binerim. Gönül ister ki 10 yıl bineceğim kaliteli bir bisiklet alayım ama imkanlarım sadece 500 TL ile sınırlı.
    O yüzden aklımda Salcano Bodrum 450 TL lik bisiklet var. Alacağım extra aksesuarlar la birlikte düz 500 TL masrafım olacak. Bu bisiklet beni pişman etmez gibi geliyor.
    Önden amasitörlü aynı fiyat kategorisinde başka model önerilere de açığım. Birde aklımda Salcano NG650 var. Ancak çıplak oluşu ve kalın gövdesi beni yorar düşüncesine itiyor.

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tolga kardeş kendinde söylemişsin gerçi işyerimde herkeste bu bisikletten var diye bence topluluktan ayrılma sende al bi tane
    vallahi ben bile düşünüyorum alıp işe gidip gelip birazda olsa kilo vermeyi
    Haftaiçi hergün koşuyorum. Sabit 10-15 km, 1 ayda 8 kg erimişim. Sağlıksız oldu. Ayda 5 kg olarak hesap etmiştim. Biraz önden gitmişim
    Maksat eve kadar spor yapıp, evden spor için çıkmamak, çünkü işten eve git, üzerini değiştir. Çık koş gel yıkan otur. Hem geç oluyor. Hemde ertesi gün yorgun düşüyorum.
    Koşu işini haftasonlarına da sallarım diye düşünüyorum. Bu bisiklet güzel ama emekli olduğumda kullanabileceğim bir model
    Cem yılmazın dediği gibi "Daha Ölmedik".
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Burantay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    katır
    asla çift amortisörlü olmasın ( çok yorar )ön amortisör iyidir. mekanik disk frenli olmasın ( çok sorun çıkarıyorlar) hidrolik frenliye bütçen müsait değil sanırım, v-fren bakımı en kolay ve ucuz olandır işini de görür. eğer bütçen iyiyse 400-600 arasındaysan alüminyum kadro al ( çelik kadroya göre daha hafiftir ) salcano düşünüyorsan ng 650 tavsiyemdir o bütçeyle zaten bilenler sana bunu tavsiye ederler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

başka bir tavsiye istersen kron xc150 bir üstü xc250 de bakabilirsin
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Zaten seçeneklerim belli ;
    Şehir için : Ümit yada Salcano Bodrum
    Dağ için : NG650 yada Kron xc250 olacak.
    Ben sadece kullanıcı yorumlarına göre haraket ediyorum.
    Birde masraf çok olsun istemiyorum. Aksesuara da para kalsın.
    Nasıl motosiklet için full koruma ve gerekli malzemeleri alıyorsak, bisiklet içinde almak istiyorum.
    Varsın olsun gülsünler dalga geçsinler. Ben ne gerekli ise onu yapmak istiyorum.

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Tolga sen bu işi baya çözdün artık biraz daha araştır sonra ben sana sorucam hangi bisikleti alayım diye ama benim bütçe çok dar olacak
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı Eagle7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tolga sen bu işi baya çözdün artık biraz daha araştır sonra ben sana sorucam hangi bisikleti alayım diye ama benim bütçe çok dar olacak
    Bende böyle bir huy var. iyi mi kötü mü bilemiyorum.
    Eve televizyon alacaksam. Önce Led ve Plazma diye ikiye ayırıyorum. Sonra en iyi led'i yada En iyi plazmayı seçip bu ikisini de birbiri ile karşılaştırıyorum.
    isteklerimi en iyi hangisi karşılıyorsa onu alıyorum. Arkadaşların dediği gibi iyisini al 10 sene kullan. Ama ekonomik çözümüde unutma
    Valla ümit şehir bisikleti kaliteli diyebilirim. 375 TL, iş yerimdeki çocuk 2 senedir biniyorum dedi. Ondan önce 150-200 TL lik bisikletlerim oldu dedi.
    Hepsi sezon içinde paramparça oldu diyince bende araştırmaya karar verdim. Yoksa A 101 den 179 TL ye zebrano alacaktım. Kullan at olacaktı.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    Artık yok
    http://www.hepsiburada.com/liste/del...10-L#Gorseller

Koruma olarak kask yanında düşüneblirsin.Large olanını tabi.Ben de motora artçı için almayı düşünüyorum.
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Aga ben cross yapan adamım, onda bile fazla hasar görmüyorum. Bisiklet de olmaz. Zaten basa gaz değil adam gibi aheste aheste süreceğim.
    Ben bu korumaları lise çağıda paten yaparken takıyordum. hiç gereği yok. Alacağım şey kask, eldiven ve suluk olacak. Extra başka şeye gerek yok. saol.

Motosikleti
    Artık yok
    Sen de sağol.Yukarılarda koruma alıcam demişsin onun için yazdım,yoksa çok gerekli değil tabi.
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Koruma derken o kadar da değil. Kendimi tam ifade edemedim. Hata bende
    Aslında kaskıda takmam ama heves ettim , Şaka Şaka güvenlik önce gelir.
    Yarın olsa da bisikletçilerin kafasını şişirsem, çok iyi araştırma yaparım ama çok kötü pazarlıkçıyım. Hiç indirim yapamam.
    Hep utanmışımdır. Sanki yüz kızartıcı suç işliyoruz.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Hadi bakalım sonucu bekliyorum bende merak içinde takipteyim
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi bakalım sonucu bekliyorum bende merak içinde takipteyim
    O kadar da takip etmeyin. Nazar değer. Bisikletimi çalarlar yada bana çarparlar.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)