Bisiklet temizliği basit iş, Würt ile zinciri temizlerim. 1.000 km de bir yağlarım
Bodrum da salcano zaten, NG650 kastediyorsan görüntü olarak sportif ama çok hantal geldi bana, Bodrumda çamurluk olduğu için yerler ıslak ikende binerim diye düşündüm.
Birde bodrumun arkasında sele var. Bir şeyler koyup taşıyabilirim dedim. Yama vb şeyleri dükkandan alacağım. Hepsi aklımda, Hatta bunla biraz yol yaparsam.
Arkaya küçük bir alet kutusu bile yapabilirim. Tavsiye ettiğin Kaskın aynısından bizim arkadaşın motosiklet dükkanında var.
Gerçi plastik malzemesi markaya göre değişebilir bilmiyorum.
Orda bakmıştım. İçindeki strafor çok kötü idi. Dış plastikde ilk düşmede karpuz gibi ayrılır havası verdi bende
Ben abinin biri damacanaya hortumu ile su doldururken yakalandığından beri çeşme suyu içiyorum. Hem sudan da tasarruf etmiş oldum.
O kadar tasarruflu olmama rağmen elimde ne ev nede araba var. Ulen sankim rus kızlara paraları harcıyoruz
Km sayacı alırım. Aklımda var. Sarfettiğim mesafeyi görmek isterim. Tavsiye edebileceğin hem km hemde kalori gösteren bir saat türü varsa link atabilir misin.
Daha doğrusu böyle bir ürün var mı bende bilmiyorum.
Bu hafta sonu bisikleti alıyım da milleti bu yazıları okumaktan kurtarayım.
Gerçi ben alana kadar benim gibi düşünenlerde fikir sahibi oldu