Önceden üç gen olmasa 4 gen bir vücut vardı. Şimdi 6-7 gen olmuş durumda, güldüğümüzde karın kısmında meksika dalgası oluşuyor. Bunu bisiklet ve spor yardımı ile eritmek lazım.
Benimde senden aşağı kalır yanım yok. O yüzden bu bisikleti alacağım. Hem spor yapmayı hemde bu spordan zevk almayı hedefliyorum.
En sonunda aidatlı kulüp açacağım zaten, Bisiklet bedavaya gelsin.
Dün salcano bayinde artis evlatlıklar vardı. Bisiklet taytları, ayakkabıları tam donanım. selam verip içeri girdim.
Daha çocuk soru sormadan istediğim özellikleri belirttim.
+ Hocam, 26 jant, ekonomik bir bisiklet önerebilir misin ? Profesyonel yada pahalı yarış bisikleti bakmıyorum.
Çokta para harcamak istemiyorum. Yarın bir gün bıktığım zamanda bodrumda çürümesin yazık olmasın. En uygun model nedir ? (insani Soru)
- Elimde sana uygun bu bisiklet var. Fiyatı 1200 TL
+ Bu dükkanda ucuz kaç bisiklet var.
- Fiyatlar 320 TL den başlıyor. Hangisini istersen.
Ulen az önce sana açıklama yaptım. 400-500 TL aralığı güzel bir bisiklet gösterse yeminle satın alacaktım. O derece şartlanarak dükkana gittim.
İlla seni selesiz bisiklete mi oturtalım. Gittim başka bayiye adam emekli adam ama oldan aldığım bilgiyi bu artisten alamadım.
Hani böyle çam artisleri olur ya bizdeki japon sürücü abiler gibi senin motor düşük cc muhattap olmayız. Be kardeşim müşteri geldi. Sen böyle gidersen biraz zor kazanırsın.
Azcık esnaf olamyı öğren. Bir de genç arkadaşsın. Senin daha çok bu konular üzerinde bilgin olmalı. Çok ayıpladım. çoookkk