Kron lara bakabilirsiniz bi ara takip ediyodum kullanıcısı çok var gayet güzel bisikletler.
Kron lara bakabilirsiniz bi ara takip ediyodum kullanıcısı çok var gayet güzel bisikletler.
babam tam bir bisiklet hastasıdır bisikleti benim duke 125 den değerli :D geçen mercedes sprinter teklif ettiler kabul etmedi inanamıyorum hala
bisiklet de başka bi tutku 50 bin liralık bisikleti olan adamlar gördüm vay arkadaŞ:D
inanırım. Bizim yan komşumuz her akşam üstü taytı kıyafeti kaskı takıp basıp gidiyor. Adama arada denk geliyorum ama bir türlü sohbet etmek nasip olmadı.
Hiç de üşenmiyor. hazılanması bile bana ızdırap olur. Tayta beni bozar zaten
Birde bizim iş yerinde çoğu kişide bu bisikletlerden var. Bu adamlar ölmüyorsa ben herhalde hiç ölmem
Krona ek olarak sedona da alternatif ama 350 dolardan başlıyor bayisini bulup pazarlıkla alınabilir :D
O kadar para verdikten sonra gider kawasaki bisiklet alırım. En azından havasını yaparız
Dediğim gibi 400 TL den fazla da vermek istemiyorum. Sadece bana bu fiyat aralığında alan ve memnun kalanlar söylese yeter.
Bende ürünü beğenirsem aynısından alırım. Gereksiz para harcamak istemiyorum. Motora zaten yeterince masraf yapıyoruz ;)
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Evet, bir kaç kişide aynı şeyi söyleyince şehir bisikletine yönelmeye karar verdim. Zaten redbull takımına girecek halim de yok. Ben dağdan motorla zor iniyorum.
Bisiklet ile hiç inip çıkmam , Ben sadece kondisyon amaçlı düz yolda süreceğim. illaki hafif 1-2 rampaya denk gelecez ama abartılacak kadar da değil.
Maksat spor olsun.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Tolga, dostum kawasaki alma havası var ama kawa üretmiyor o bisikletleri sadece isim hakkı alan bir firma üretiyor.
Bende Kron city tourer 28" var ama çok büyük ben 188 cm bana bile büyük neredeyse bisikletlerin kle500'ü. eğer daha küçük varsa bir araştır derim. netten bakabilrsin efor bisiklet kronun fabrika bayiisidir. Mustafa bey var gayet ilgilidir, eğer sıfır alacaksan f/p en iyi bisiklettir. Ben senin yerinde olsam internetten 2. el bakarım heves diye alıp bırakan çoktur.
Bende o yüzden ucuz bir şey bakıyorum. Ama bir yaz ayında da dökülsün elimizde kalsın istemiyorum.
26 jant bisikletlere bakıyorum. 24 de olur. Çünkü boy 1.69 kısayım ben kısayım Valla birazdan işten çıkacağım.
Gitmediğim bianci servisi vardı ona bakacağım. Birde korka korka saldano bayine gireceğim. Uygun fiyatlı bulursam bugün bisiklet sahibi olurum.
http://www.salcano.com/Urunler.aspx?idurun=931
arada taşa toprağa çıkarım diyorsanız
http://www.salcano.com/Urunler.aspx?idurun=998
sadece asvaltta kullanırım derseniz
500 tl nin altındaki dandik olacağından 5-10 günde 20 km lik yolda bildiğin ikiye ayrılır tecrübeyle sabittir
cift amörtisör gereksiz agırlıktan baska bişi deil bide disk firenler sorun cıkarır bakımı zor v firen idare eder.
merhaba tolga uzun zamandır aslında senin paylaşımlarını takip ediyorum extremeye neler yaptığını hatta üzerine yattığın bir fotoğrafın var ben o zaman extremeyi çok büyük sanmıştım ama meğer senin boy :-). neyse bende 1.80 boyunda ama 105 kg ondan zayıflamak için bende alcam bir çay söylersen bende kocaeliden gelirim yanına totoyu eritmek adına.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
Ben alıştım bu takiplere, yazanın 100 katı takipçi var. Olmadık bir yerde biri ile karşılaşıyorum. Ben seni takip ediyorum diyor. Korkmaya başlıyorum. Beni neden takip ediyorlar diye
Motor yine crosslara göre büyük, Mesela Ramzey ile yanyana gelince büyük. Kısa boyluyum ama mikroskop haricinde de rahatca görebiliyorsun
Çayı yemekten sonra içeriz. Bizim kapımız herkese açık. İzmit grubu ile bir kere mangal yaptık. 2. ci ye iftar planı var. Seni de bekleriz.
Dün 2 Bisiklet bayine de gittim. Amcam ısrarla bana bunu önerdi ama bu bana çok dede tarzı geld. Biraz daha sportif kişiliğime yakışır dizaynı olsa alırdım. 500 TL
Bu da çok hoşuma gitti. Dağ bisikleti ara ara stabilize yola ve ormanlık alanlara girebilirim. Asfalt yolu sadece haftaiçi günlerde kullanacağım. 550 TL
Bu resim alıntıdır. Dün arkadaşımda vardı. Aldım test ettim. Gerçi onun boy sulu yerde yetiştiği için baya bi uzundu. Sürmekte biraz zorlandım.
Bisiklet bana hantal gibi geldi. Hamlığımdan da olabilir. Tam benlik bisikletti ama şehir ve dağ bisikleti olayı kafamı karıştırdı. Tamamen şehir bisikleti alıpta pişman da olmak istemiyorum.
ŞEhir meydanında geziyorum. Herkesin altında dağ bisikleti var. Ama şehir merkezinde geziyorlar. DEmekki o kadar da yorucu bir bisiklet değil. Gidip de emekli memur bisikleti de almak
istemiyorum. Aslında çok düşünmemekte fayda var. Tamam diyip karttan çırtlamak lazım. Sanırım Kron XC 250 alacağım 500 TL
Hayırlı olsun. Parayı bulunca ben de bi tane Kron alayım. Benim de niyetim vardı ama sıkıştım bu ara ;)
Valla bende kredi kartı ile 12 taksit alacağım. Benzin parasına bisiklet almış olacağız. Biraz tasarrufa gidelim.
Sadece güç olayı kafama takılıyor. Yoksa vatandaş mı çok abartıyor. Şehir bisikletinde 2 damla alınteri akarken, dağ bisikleti ile işe gelsem kanter içinde mi kalırım ?
Denemeden de bilemiyoruz ki ? 10km yol gideceğiz. Valla motor alırken bu kadar düşünmüyorum.
şimdi arkadaşlar önermiştir ama ön amortisör olmazsa olmazı...hatta kilitlenebilir olsun ki yokuşlarda kapatıp güç sarfiyatını azaltasın...orta amortisör olmasın ki bu attığın 8-10 pedaldan birinin boşa gitmesi demek...
disk freni çok önemseme, adam gibi olanları çok pahalı ve bakımı kolay değil...v fren candır...
en ideal başlangıç bisikleti sedona 711, carraro, kron xc 500, ya da ghostun başlangıç modelleri hem kalitelidir hem de keyif verir...
dikkat etmen gereken kadro boyu..kendine uygun boyu seçmezsen eziyet olabilir sürüş...bir de jant boyu önemli...28" asfatta daha kolay akar ama 26" de daha atiktir..gerçi o kadar fark da yok çoook uzun tura çıkmadıktan sonra...
İşte bende böyle bilinçli açıklamalar bekliyordum. 2-3 kişiden duyunca insanın içi rahat ediyor.
Benim boyum 1.68 acaba 26 jant değilde 24 jant mı seçsem. Rahat sürüş için bu boya göre 26 jant uygun mudur acaba ?
Ne motor da ne bisiklette boyumuza göre bulamıyoruz V fren benimde tercihim. Hidrolik yada disk alıp başa bela ve masraf almaya gerek yok.
Sadece işe git gel ve kardio için bisiklete binmek istiyorum. Biraz nefes açalım ama eziyet çekmeden zevk alarak, UUuuu çok pis bi açıklama oldu
Limit Sınırı 500 TL üstüne çıkamam. ne yazık ki, ilgin için çok teşekkür ederim.
üstad benim de binme amacım seninkiyle aynı...ve çok faydasını gördüm inan...iş yerine eşofman şort vs gelip çantada üst baş taşıma eziyetini çekiyorum ama inan koymuyor...
öncelikle senin boyun jant boyu ile ilişkili değil..senin boydan dolayı yapacağın tercih kadro boyu ile ilgili..bisikleti bacak arana aldığın zaman orta demirin testislerine değmemesi gerek..ölçü bu..24 jant boyun çok kısa olsa bile küçük olur ki bu meredin koltuğu boya göre ayarlanıyor zaten...yani boydan dolayı tedirginliklerini kadro boyu seçerken ön plana taşıman lazım...onun için internetten kadro boyunu belirlemeden alma.
kron xc 250 bakabilirsin senin fiyat aralığına yakın..ikinci el düşünebilirsin...
Bisan (eski model gibi olanlar) - Çok sağlam
Salcano Apollo vs.
4 yıldır kullanıyorum. Şükür hiçbir sıkıntısı yoktur. Tavsiye ederim. Tek sıkıntı koltuk. araya kaçıyor
Ben iş yerime motorla da sivil gidiyorum. Orda üstümü başımı değiştiriyorum. O yüzden bu işlem sorun değil.
Bilmediğim bir konu daha bunu nerden nasıl ölçeriz. ilgili bir hazır program var mı ? Kask yada pantalon seçimi gibi mesala, bacak arası bu orta yükseklik bu ?
Bu konu da yavaş yavaş aydınlanıyorum. Adımız parlağa çıkacak , Başka bilmediğimiz şey yoktur inşallah, bisiklet diyip geçmemek lazım
Dede türü olmamalı, ben biraz sportif bir adamım o yüzden biraz spor olursa iyi olur.
Burdan bir çok arkadaş arka da amasitör varsa alma dediler. Cevapları da mantıklı geldi.
O yüzden sadece önden amasitörlü alacağım. koltuk için de sana yaylı olanları tavsiye ederim. 25 TL ücreti var.
İş yerimden bir arkadaşım aldı. Çok rahat bir Sele, Bisikleti alır almaz bende o seleden alacağım. ilgin için teşekkür ederim.
kendileri ucuz değildir fakat aldığınızda üzerinden inmiyeceğiniz bisikletlerdir kendileri sedona 711 ve 721
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)