motosiklet devir işlemi sorucu
Reklamlar
-
17 Haziran 2013, 13:15
arkadaşlar ben motoru satıcam acaba bir sorum olacak.
önceden 100lük motorla ehliyet cezası yemiştim bunu alırken bir sorun cıkmadı ama satarken sorun cıkarmı acaba?
şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
17 Haziran 2013, 13:19
ehliyetine kesilen ceza bireyseldir, mal satışını etkilemez
-
17 Haziran 2013, 13:24
MBHoro adlı üyeden alıntı
ehliyetine kesilen ceza bireyseldir, mal satışını etkilemez
ehliyetsiz birde bu satacağım ile yedim..benim üstüme kesildi ceza bir sorun teşkil edilmezmi.
-
17 Haziran 2013, 13:28
ehliyet cezası ne demek anlamadım.. ehliyetin mi yok? plakaya kesilen cezalar satışta karşına çıkar.. alırken çıkamaz zaten cezası olan taşıtı satamazlar..
-
17 Haziran 2013, 13:31
MBHoro adlı üyeden alıntı
ehliyet cezası ne demek anlamadım.. ehliyetin mi yok? plakaya kesilen cezalar satışta karşına çıkar.. alırken çıkamaz zaten cezası olan taşıtı satamazlar..
plakanın üstüne ceza yok benim üstüme kesilen ehliyet cezası var sadece 2 tane satışta bir sorun teşkil edermi alırken bir sorun cıkmadı?
-
17 Haziran 2013, 13:37
Kac lira yedin ehliyetsizlik cezası cezaya para yetistirene kadar ehliyet alırdın o paraya
-
17 Haziran 2013, 14:53
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Kac lira yedin ehliyetsizlik cezası cezaya para yetistirene kadar ehliyet alırdın o paraya
2 tane ehliyet cezam var içerde herhalde ben motoru satacam satarken sorun teşkil edermi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
cevap verecek yokmu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)