2000-3000 lira aralıgında önerebileceginiz motor var mı? boyum 185, motor kullanmayı cok sevıyorum ama cok motor bılgım yok. ehlıyetım var. eskısehırdeyım. cross oncelıgımdı ama sehır ıcınde pek kullanıslık olmaz dedıler yardımcı olursanız sevınırım
2000-3000 lira aralıgında önerebileceginiz motor var mı? boyum 185, motor kullanmayı cok sevıyorum ama cok motor bılgım yok. ehlıyetım var. eskısehırdeyım. cross oncelıgımdı ama sehır ıcınde pek kullanıslık olmaz dedıler yardımcı olursanız sevınırım
3000 liraya 300 lira daha koy rks titanic 150 al
Cross kullanmadım ama şöyle bir bakınca tabi şehir içi için üretilmemiş diyor insan. Ha şehir içinde kullanan da gördüm o ayrı mesele. Cross u geçersek başka düşündüğün motosiklet tipi yok mu?
genlde ybr-cbf-apache modellerını tavsıye edecekler.muadıl olarak salcano wolf,mondıal drıft vs vs vs....125-150cc makınalar masrafsız az yakıtlı oldukalrı ıcın ekonmık fıyatlarıda bırlesınce zaten bu da gayet normal...fakat ulkemızde motor kulturu oturmadıgından yada oturmadıgından bılgıde kısıtlı.var olanlarda bıreysel.herkes basına gelenı yazıyo.yada teorı uretıyo.ıkıncı el pıyasasınadaguvenmıyoruz cunkı ınsanlarmız katakullı ıslerı cokca sevdıklerınden guvensızlık had safhada oluyo ve bunuda hak edıyoruz.sıfır makına alıyoruz daha 7000-8000 km ıken 125-150 cc makınalar bıze yetmıyo.halbukı bu segmenttekı motorların 35000-40000 sorunsuz gıderı var.hal boyle olunca daha 10 bını gormeyen makınayı 3 te 1 zararına satıp 250cc bı makınaya gecıs yapıyoruz.ewet ılerleyen zamanda buda yetmeyecek bu kesın.ama sahsı kanaatım benım dusuncem;motoru ne ıcın kullanıcaksak onagore marka model secmelıyız.sehır ıcı ayagımı yerden mı kesecek.ıkıcı trafıkte akıp gıdeyım dersen bu mantıklı.uzun yol yapıam zaten 15 gun ıznım va sonrasında depoda duracak dersen byuk cc makına ya kucakla para vermekte ıs degıl.her zaman savndugum bıseyse;MOTOR BİR HOBİDİR VE MASRAFLI BİR İŞTİR.(yakıt,lastık,yag,gezıde harcanacak mıktar)yanı motor almakla ıs bıtmıyor.asıl ıs ondan sonrası.2 ay sonra paraya sıkıstım acıl satılık ılanı vermekte var sahıbındene.yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana.allah kolaylık verın sımdıden.motor alıncada ıyı gezmeler.allah tekerını duz bastırsın....
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)