Evet Ehliyeti Yarın Alıcam Salı Günü Başlıcam Önerilerinizi vede Dikkat edeceğim Durumları yazarsanız Sevinirim.İlk Defa Böyle Bi işe Giriyorum. Hayırılısı
Evet Ehliyeti Yarın Alıcam Salı Günü Başlıcam Önerilerinizi vede Dikkat edeceğim Durumları yazarsanız Sevinirim.İlk Defa Böyle Bi işe Giriyorum. Hayırılısı
Kanuni Breton S100 2013 Kırmızı
Daha önceden motor tecrübesi var mı?
adres bilgin zayıfsa geçmiş olsun
kısa bir süre de olsa ileri derecede zorlanırsın
Kanuni Breton S100 2013 Kırmızı
Ekmek parası için zor şartlarda çalışanlara helal olsun diyorum . Çalıp çırpmıyorsunuz , dilenmiyorsunuz . Fakat pizzacılarda motor kullanmak tehlikeli iş . Allah yardımcın olsun . Kaskını mutlaka tak ve kayışını mutlaka bağla yoksa kafandan fırlar . Arabalara çok dikkat et ve yavaş sür bırak siparişi veren 10 dk geç yesin pizzasını , canından kıymetli değil.
Elinden geldiği kadar dikkatli ol uykunu düzenli uyu ve sakın ama sakın acele etme gerekirse yemek 5 dk geç gitsin canından önemli değil.Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
adamlar 30 dak.kapınızda geç kalırsa bedava diye slogan yapmışlar gelde 5 dak. geç götür bakalım
senin sayende herkes bedava pizza yer
daha yenilerde dominosta çalışan birisi kaza yapmıştı forumda mevcut videosu bile var linki bulabilirsem atıcam
http://www.motosiklet.net/forum/kaza...r-diyelim.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------
bu videoya bak şerefsiz araba sürücüsünün dediklerine bak
Güzel kardeşim bende başka bir pizzacıda kuryelik yapıyorum sen olabildiğince rahat ve dikkatli ol yeter. Kendi mahallende olduğun için 1 haftaya kendi mahalleni 2-3 haftaya da çevre mahalleleri avcunun içi gibi bilirsin. En başlarda sadece olabildiğince stres yapmamaya çalış. Tek paket alıyosan pizza tahminen 10-15 dk içinde çıkar. 30 dk sınırı olan bölgede sakin kullanımla en fazla 9 dakikada gidilecek yerler bak 10 dk demiyorum 5 dakika da sana kalır. İlk başladığında bu süre sana çok azmış gibi gelip heyecan veya stres yapabilirsin ama inan yapmaya gerek yok.
Pizzaları bedava verdiğinde ücreti senden kesilmiyo. en fazla o günlük paket primini vermezler o da bizde paket başı 20 kuruş ki çok ta si.imde yani senden önemli değil. En önemlisi de motoruna çok dikkat et ilk gün. özellikle freni ve duruşu. kaskı giymeyi de sakın ihmal etme hayırlı uğurlu olsun.
Kaza yapan arkadaş maalesef hızlı,30dk da yetiştirme derdinde olduğu için hızlı sürüyor/hızlı sürmek zorunda kalıyorlar.Arabayı kullanan elemana diyecek söz yok,haklı olabilir,geldi ona vurdu,ancak yerde kıvranan bir insan var...
Şimdiden kolay gelsin
O kazada motor sürücüsü hatalı... Diğer araçların hareketlerine bakarsanız motorun kırmızıda geçtiği anlaşılıyor, geçmiş olsun tabi Allah kimseye vermesin ama işimden de olacağımı bilsem öyle motor kullanmam / kullanamam...
Ben bagdat caddesinde hamburgercide kuryelik yaptim eski kasa activa ile cok zevkliydi. Sure sinirimizda yoktu. Haritamiz vardi ordan sokagi bulup hafizaya atip gidiyoduk bi kere hic unutmam arka mahalledeki sokagin aynisindan tuzla da da oldugundan taa tuzlaya kadar motor surdum. 1 saat sonra soguk bir sekilde dogri adrese goturdum tabi almadilar degistirip tekrar goturdum cok kurumsal firnalara girmeyin o zaman kesinti yapiyorlar ama ben hic kesinti yaptirmadim cok buyuk bir firmaydi ama kurumsal degidi . Dukkan burger i bilmeyen yoktur herhalde bebekteki erenkoydeki bagdat cad deki
Ben 2 haftadır domınosta calısıyorum bolgeyı cok ıyı bılmıyorum ıcerıde kocaman bı harıta var cok yardımcı oluyor suan baya bılıyorum bolge kucuk zaten 30 dakıka olmadan goturebılıyorsun (gecen gun bır tane bedava verdım) motor dısında temızlık yapıyorsun box yapıyorsun tavsıyem ılk baslarda 2 sıparıs alma bır bır gotur motorlar cok dandık daha dun bırını kavacıktan cektım motoru durduramayacagın hızlara cıkma. Motoru aksam eve gıderken verıyorlar. Yemek olayı 2 malzemelı orta boy pızza. Orda çok çakallar var kendıne dıkkat et.(Telefondan yazdım ozur dılerım)
Dominosu severim, motorcu dostluğundan mıdır nedir bolca da bahşiş veririm
Kaza videosunda tamam motorcu haksız kırmızı ışık ihlali var v.s ama arabacıya ayar oldum ben iyimi o beyaz nolan kasklı elemanda iyi sabır varmış onun yerinde olsam o Nolanı kafamdan çıkarır kayışınıda bağlar onun suratına suratına verirdim şerefsiz adam yerden yatan canıyla boğuşan bi insan var ayakta olsaymış orada olsam derdim kesin ben ayaktayım buyur birader diye
Arkadaşım daha dün ehliyetini almışsın 9 aylıkta sürüş tecrüben varmış bu iş sürüş tecrübeni artıracaktır fakat aman diyim dikkatli ol vede bırak bedava yiyecekse millet yesin aynı işi bende yaptım burada geç gittiğim oldu ama hep tek parça halinde temiz gittim çok şükür vede hiç bedavaya düşmedim sende öyle ol unutma pizzadan önce kendini düşün korumalarını tak ihmal etme kurallarada uy gerisini Allaha bırak ekmek parasını kazanmaya çalışana Rabbim yardımcı oluyor hayırlı olsun Kolay gelsin şimdiden
dominosda 30 dakikayı geçerse bedava diyorlar ya o kuryeden felan çıkmıyor şirketin promosyonudur ben dominosda çalışmadım evet bende paket kuryelik yapıyorum ama dominosda çalışan arkadaşlarım var onlar söylüyor...paketçilik iyidir müşteriye hoş görülü kibar davranırsan bahşişinde olur
Geçen sene 4 ay çiğköfte dağıttım soğuk meze bişey değil. Yine yarın işbaşı yapacağım bu sefer işin içine döner falan girdi göreceğiz. Helal para kazanmak gibisi yok. Kolay gelsin kendini zorlama hızlı gitmen ya da siparişi verilen sürenin en düşüğünde götürmen seni çalıştığın yerde yükseltmez yani ha 15dakikada gidip gelmişsin ha 25 dakikada. Motoru kullanırken dikkatli ol adresi zaten bulursun kafana takma adres neresiydi derken kaza falan yapma.
Nolur yavas ve dikkatli git gecen ay bana motosiklet ile ilgili herseyim ters gidiyodu bende bi an icimden cok samimi bi sekilde dua ettim :Allahim eger motor benim hakkimda hayirli degilse kucukte olsa bi isaret goster dedim demez olaydım ama cok icten soyledim o gunun aksami saat 22.00 da binamizin kapidinin onundrki caddede oz amcam dominos pizzanin motoruna vurmus oglan baygin halde yerdeydi annem saniye saniye gormus kadin aglamaktan gozleri sisti simdi 3-4 ay okulina gidemiyo heryeri kirik suc tamamen amcamda dikiz aynasina bakmadan yırtık pantolondan cikar gibi cikip (motorcu arkadaş söyledi) hizli olan motorun amcamin sol on camurluga girmesiyle motorcu havalaniyo keske oyle fua etmeseydim bu benim motosiklet hayatimi badlamadan bitirmeme sevep oldu nolur yavas oz amcamda olsa dangalak dangalak araba surenler var sen ne kadar dikkatli okursan ol Allaha emanet...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)