Plakasızken polisin beni çevirme ihtimali kaçtır :)
Reklamlar
-
17 Haziran 2013, 22:27
Saçma şekilde 50 lira az para mı falan diye yorumlar yapılmış. Paranın kolay kazanılıp kazanılmaması değil mesele, 50 lira için insanın stres altına girip sürdüğü motosikletten de zevk almaması asıl konu. Burda kimse milyarder değil, çalışan insanlarız, ama o kadar para verip motosiklet alıyorsanız, bunun keyfini doyasıya sürmek en güzeli. Bu yüzden kafanızda "acaba şu polis durduracak mı, aman arkamdan polis aracı mı geliyor, aha çek sağa dedi sıçtık" sözleri geçmemesi için, alın plakanızı takın, keyfini sürün. Bunlar zorunlu masraflar arkadaşlar, tercih değil.
Reklamlar
-
17 Haziran 2013, 22:28
Acil112 adlı üyeden alıntı
Plakasız motosikleti park halinde iken bile bağlayabilirler.
Plakası kaybolan/düşen motoru parçalara ayırıp imha mı ediyoruz hocam?
-
17 Haziran 2013, 23:29
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
17 Haziran 2013, 23:55
Emre kasiniyorsun. Bak motorun faturasini bile kestirmemisin. Elinde distributorun bayiye kestigi irsaliye vardi en son...
Polis seni cevirir, asayis olmasi da fark etmez cunku kapkac ve teror olaylarinda calinti motosiklet kullaniliyor. Plakam dustu dersen, oyle mi soyle su,plakayi der ve o anda el terminali veya cep telefonu cikar. Kafadan plaka atmaya calisma cunku bir sonraki numarasi sasi no olabilir. Yalan beyanin varsa, motoru otoparka gonderirler. Sende gozalti. Saglam sorgu yersin! Motor benim, 4500 liraya motor aldim, 50 lira vergi vermemek icin geziyodum dersen, inanmazlar. Zaten elinde faturada yok ispat edemezsin. Bekliyeceksin ki bayi gelip seni cikarsin. Tabii distributor de ona fatura kesmisse kurtarabilir. Yoksa isotlarin keyfini beklersin gozaltinda. Sonra memura yalan beyandan savciliga..
-
18 Haziran 2013, 00:47
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Plaka düştüyse en yakın hurda toplama merkezinde moleküllere ayrıştırılıyor...
Sonra ilaç boyutunda kapsüllerle emniyete gidiliyor...
Plaka çıkarıldıktan sonra kapsülü suya atınca motorunuz plakası takılı bir şekilde yeniden kullanıma hazır hale geliyor....
Birdaha da motorunuz plakasını düşürmüyor korkudan...
Not: Sakın üzerine alınma biraz latife yapasım geldi...
Polis zaten kimin samimi söylediğini anlıyor...
Gerçekten düşüren kişi ile hiç takmayanı tanır bilir , anlar...
Sanki polisi övüyormuş gibi hissettim kendimi ya lan...
Naapıyom ben yaaa...
Şükür ki bu dediğin gibi polis miktarı hiç te azımsanmayacak sayıda. Özellikle yaşı geçkin olanlar çok daha nazik, çok daha anasının gözü versiyonlar. Onlar da olmasa yandık!
-
18 Haziran 2013, 01:54
Motosiklet bayisi fatura kesmeden motoru size teslim ettiyse suç işlemiştir. Bu şekilde bir polis çevirmesine maruz kalındığında sizi tanımıyor bile olabilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)