Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arabayla motora carpıyorduk. . . !!!

REKLAM ALANI
    murat0642 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar yarım saat önce kardeşimi hastaneden getiriyorduk komsunun arabasıyla ( ayak parmagını kırdı ) ana yoldan sokaga giriş yaparken bi motorcu geldi tampona vurdu ve durdu . karsıdan karsıya gecenlerden kacıp önümüze atladı . cocuk sort ve tşört kasksız sıfır korumayla ölüme gidiyor neyseki düşmedi motor vurdu durdu . bişi oldumu diye hemen indim arabadan keşke inmeseydim elimde kalıcaktı . suclu bizmişiz onun arka frenler tutmuyormuş benim durmam lazımmış . lan biz nerden bilek senin frenin tutmuyor niye biniyorsun ozaman sıfır korumayla arızalı motora binen o sucu bize atıyo ehliyetide yokmüş zaten dedim var git yoluna elimde kalacan . TAMAMEN İYİ NİYETLE İNİYORUM ARACTAN BİŞİ OLDUMU SIKINTI VARMI DİYE HATALI O OLMASINA RAGMEN BİDE FIRCA YİYORUM . Böyle sürücüler yüzünden tüm motorculara aynı gözle bakılıyo
    EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    onu güzel bi döveceksin yada hiç bulaşmayayım dersen çağıracaktın polisi anasından emdiği sütü brnundan getirtecektin iyilik kimseye yaramıyor.
    66birol66 bunu beğendi.

haklısın ya hocam zaten başımıza gelmeyen kalmamiş kardeşimin ayak cortladı . patronu arıza cıkartıyo . o moralle bizde motora hevesliyiz cocuk korkmasın etmesin dedik özrü kabahatınden büyük .

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Geçmiş olsun öncelikle. Ama yinede tavsiyedir ehliyetsiz olanı yada dikkatsiz ve tehlikeli araç kullananı polise bildirin. Bildirin ki birilerinin canı yanmasın kendisi de dahil
    murat0642 ve omerta bunu beğendiler.

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Ankarada her sokakta böyle tiplere raslayabilirsiniz.
    murat0642 bunu beğendi.

Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun öncelikle. Ama yinede tavsiyedir ehliyetsiz olanı yada dikkatsiz ve tehlikeli araç kullananı polise bildirin. Bildirin ki birilerinin canı yanmasın kendisi de dahil
    haklısın hocam da dedim ya hic ugraşacak vakit yoktu . bide anacugum saolsun cok evhamlı bi tip polis abiler gelse felan kalpten giderdi kadın

---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankarada her sokakta böyle tiplere raslayabilirsiniz.
    özellikle ufuktepede kardeş . teyp son ses . bi mont felanı gectim kask takılmaz aynasız dumansız kafam kadar egzos
    diyorum ya bu tip dallamalar yüzünden tüm motorculara aynı gözle bakıyolar .

Panter38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ******* 250r+bora '03 trendline
    Sirf motorcularin adini kotuluyor diye arardik polisi

audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Valla hocam kasksız montsuz ehliyetsiz motora binenlere acımamak lazım.Güzellik falan hiçç gerek yok.Hakedene iyilik yapmak lazım.

birdahakı sefere artık malum öyle zübbelere günde bi kackez rastlaya biliyoruz ankara sokaklarında. . .

sen insanlığını yapmışsın ama karşındaki insan çıkmamış ne yazıkki. bu tip apaçilerin gerçektende trafikten uzaklaştırılması gerekiyorki motosiklet camiasına saygı duyulmaya başlansın.
    murat0642 bunu beğendi.

albaywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125
    Alıntı murat0642 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın hocam da dedim ya hic ugraşacak vakit yoktu . bide anacugum saolsun cok evhamlı bi tip polis abiler gelse felan kalpten giderdi kadın

---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

özellikle ufuktepede kardeş . teyp son ses . bi mont felanı gectim kask takılmaz aynasız dumansız kafam kadar egzos
    diyorum ya bu tip dallamalar yüzünden tüm motorculara aynı gözle bakıyolar .
    Sen Dikmen'i görmemişsin

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Valla bi temiz sopa çekseydiniz :D Onlada kalmayıp şikayet edebilirdiniz ehliyeti yok koruma yok frenler tutmuyo . Ayaklı tabut resmen o değil başkasınada zarar vericek

Alıntı albaywolf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen Dikmen'i görmemişsin
    bana bura yetiyor valla orda kafayı sıyırırım herhalde

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    hangi biriyle uğraşcanız türkiyede dolu. kavga etmeye kalksanız hergün biriyle kavga eder; ya cezaevine yada mezarlığa gidersiniz. hepimiz yollarda çok olaylara denk geliyoruz. adam arabayı üzerime sürüyor zor kurtuluyorum ışıklarda gidip arkadaşım az daha öldürüyordun diyorum oda: ölürsen ölürsün diyor. böyle psikolojisi bozulmuş insanlar piyasada çok. herzaman duua ederim allahım beni vadesi gelmişlerle karşılaştırma diye.

Alıntı izmir3535 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi biriyle uğraşcanız türkiyede dolu. kavga etmeye kalksanız hergün biriyle kavga eder; ya cezaevine yada mezarlığa gidersiniz. hepimiz yollarda çok olaylara denk geliyoruz. adam arabayı üzerime sürüyor zor kurtuluyorum ışıklarda gidip arkadaşım az daha öldürüyordun diyorum oda: ölürsen ölürsün diyor. böyle psikolojisi bozulmuş insanlar piyasada çok. herzaman duua ederim allahım beni vadesi gelmişlerle karşılaştırma diye.
    .............................. diyorum başka bişey demiyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)