Arabayla motora carpıyorduk. . . !!!
Reklamlar
-
16 Haziran 2013, 19:16
Arkadaşlar yarım saat önce kardeşimi hastaneden getiriyorduk komsunun arabasıyla ( ayak parmagını kırdı ) ana yoldan sokaga giriş yaparken bi motorcu geldi tampona vurdu ve durdu . karsıdan karsıya gecenlerden kacıp önümüze atladı . cocuk sort ve tşört kasksız sıfır korumayla ölüme gidiyor neyseki düşmedi motor vurdu durdu . bişi oldumu diye hemen indim arabadan keşke inmeseydim elimde kalıcaktı . suclu bizmişiz onun arka frenler tutmuyormuş benim durmam lazımmış . lan biz nerden bilek senin frenin tutmuyor niye biniyorsun ozaman sıfır korumayla arızalı motora binen o sucu bize atıyo ehliyetide yokmüş zaten dedim var git yoluna elimde kalacan . TAMAMEN İYİ NİYETLE İNİYORUM ARACTAN BİŞİ OLDUMU SIKINTI VARMI DİYE HATALI O OLMASINA RAGMEN BİDE FIRCA YİYORUM . Böyle sürücüler yüzünden tüm motorculara aynı gözle bakılıyo
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
Reklamlar
-
16 Haziran 2013, 19:54
onu güzel bi döveceksin yada hiç bulaşmayayım dersen çağıracaktın polisi anasından emdiği sütü brnundan getirtecektin iyilik kimseye yaramıyor.
-
16 Haziran 2013, 19:59
haklısın ya hocam zaten başımıza gelmeyen kalmamiş kardeşimin ayak cortladı . patronu arıza cıkartıyo . o moralle bizde motora hevesliyiz cocuk korkmasın etmesin dedik özrü kabahatınden büyük .
-
16 Haziran 2013, 20:09
Geçmiş olsun öncelikle. Ama yinede tavsiyedir ehliyetsiz olanı yada dikkatsiz ve tehlikeli araç kullananı polise bildirin. Bildirin ki birilerinin canı yanmasın kendisi de dahil
-
16 Haziran 2013, 20:12
Ankarada her sokakta böyle tiplere raslayabilirsiniz.
-
16 Haziran 2013, 20:59
sailor33 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun öncelikle. Ama yinede tavsiyedir ehliyetsiz olanı yada dikkatsiz ve tehlikeli araç kullananı polise bildirin. Bildirin ki birilerinin canı yanmasın kendisi de dahil
haklısın hocam da dedim ya hic ugraşacak vakit yoktu . bide anacugum saolsun cok evhamlı bi tip polis abiler gelse felan kalpten giderdi kadın
---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:57 ----------
emrb adlı üyeden alıntı
Ankarada her sokakta böyle tiplere raslayabilirsiniz.
özellikle ufuktepede kardeş . teyp son ses . bi mont felanı gectim kask takılmaz aynasız dumansız kafam kadar egzos
diyorum ya bu tip dallamalar yüzünden tüm motorculara aynı gözle bakıyolar .
-
16 Haziran 2013, 22:47
Sirf motorcularin adini kotuluyor diye arardik polisi
-
16 Haziran 2013, 23:29
Valla hocam kasksız montsuz ehliyetsiz motora binenlere acımamak lazım.Güzellik falan hiçç gerek yok.Hakedene iyilik yapmak lazım.
-
17 Haziran 2013, 00:10
birdahakı sefere artık malum öyle zübbelere günde bi kackez rastlaya biliyoruz ankara sokaklarında. . .
-
17 Haziran 2013, 00:51
sen insanlığını yapmışsın ama karşındaki insan çıkmamış ne yazıkki. bu tip apaçilerin gerçektende trafikten uzaklaştırılması gerekiyorki motosiklet camiasına saygı duyulmaya başlansın.
-
17 Haziran 2013, 01:07
murat0642 adlı üyeden alıntı
haklısın hocam da dedim ya hic ugraşacak vakit yoktu . bide anacugum saolsun cok evhamlı bi tip polis abiler gelse felan kalpten giderdi kadın
---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:57 ----------
özellikle ufuktepede kardeş . teyp son ses . bi mont felanı gectim kask takılmaz aynasız dumansız kafam kadar egzos
diyorum ya bu tip dallamalar yüzünden tüm motorculara aynı gözle bakıyolar .
Sen Dikmen'i görmemişsin
-
17 Haziran 2013, 10:44
Valla bi temiz sopa çekseydiniz :D Onlada kalmayıp şikayet edebilirdiniz ehliyeti yok koruma yok frenler tutmuyo . Ayaklı tabut resmen o değil başkasınada zarar vericek
-
17 Haziran 2013, 12:32
albaywolf adlı üyeden alıntı
Sen Dikmen'i görmemişsin
bana bura yetiyor valla orda kafayı sıyırırım herhalde
-
17 Haziran 2013, 14:08
hangi biriyle uğraşcanız türkiyede dolu. kavga etmeye kalksanız hergün biriyle kavga eder; ya cezaevine yada mezarlığa gidersiniz. hepimiz yollarda çok olaylara denk geliyoruz. adam arabayı üzerime sürüyor zor kurtuluyorum ışıklarda gidip arkadaşım az daha öldürüyordun diyorum oda: ölürsen ölürsün diyor. böyle psikolojisi bozulmuş insanlar piyasada çok. herzaman duua ederim allahım beni vadesi gelmişlerle karşılaştırma diye.
-
17 Haziran 2013, 15:25
izmir3535 adlı üyeden alıntı
hangi biriyle uğraşcanız türkiyede dolu. kavga etmeye kalksanız hergün biriyle kavga eder; ya cezaevine yada mezarlığa gidersiniz. hepimiz yollarda çok olaylara denk geliyoruz. adam arabayı üzerime sürüyor zor kurtuluyorum ışıklarda gidip arkadaşım az daha öldürüyordun diyorum oda: ölürsen ölürsün diyor. böyle psikolojisi bozulmuş insanlar piyasada çok. herzaman duua ederim allahım beni vadesi gelmişlerle karşılaştırma diye.
.............................. diyorum başka bişey demiyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)