Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Korumalık Giysiler Hakkında Yardım

REKLAM ALANI

Saygıdeğer abilerim, ben motosiklet almak isteyen 17 yaşında bir kardeşinizim. Ailemden de onayı aldım, ufaktan gerekli ekipmanlara bakmaya başladım ama bu konuda bilgim sıfıra yakın. Yeni yeni öğreniyorum. Öncelikle almak istediğim motor, Yamaha YZF R-125. Sorularıma geçeyim, biraz uzun olabilir, kusura bakmayın.

1-) Korumalık olarak ne gerekiyorsa onu alacağım. Kask, mont, eldiven, pantolon, dizlik-dirseklik vs., bellik ve bot alacağım. Eksik bir şey kaldı mı? Kaska karar verdim. AGV K3 Mono almadı düşünüyorum. Doğru bir karar olur mu?
    2-) İzmir'de yaşıyorum. Montu yazlık ve kışlık olarak ayrı ayrı almam gerekir mi? Çünkü İzmir'de kış ayları çok soğuk olmuyor ve kışın çok fazla süremeyeceğim motoru. Kışlık mont gereksiz olabilir mi?
    3-) Gezerken şu ürüne rastladım: http://www.feyizoglu.com/Kross-Giysi_47221.html#0 . Nasıl kullanılır, alta mı üste mi giyilir? Almamı tavsiye eder misiniz ve bunu alınca monta gerek kalır mı?

Sorularım şimdilik bu kadar, yeni soru aklıma gelirse müsadenizle sormak isterim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    16.06.2013 tarihinde 17 yaşında yeni motor almak isteyen ne çok kişi üye olmuş. Canlanmıyo adminler uğraşmayın artık böyle saçmalıklarla

Alıntı aranel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    16.06.2013 tarihinde 17 yaşında yeni motor almak isteyen ne çok kişi üye olmuş. Canlanmıyo adminler uğraşmayın artık böyle saçmalıklarla
    Hayır, lütfen. Ben gerçek bir kişiliğim fake değilim

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    1-kask iyi bir karar.şüphen olmasın
    2-kışlık montu ister al ister alma sana kalmış.ben olsam almam daha. kışa çok var
    3-o ürünü alma.kaza anında hemen kopar dağılır.krossçular için o. alcam dersende montun altına giymen lazım

Hocam motoru aralık gibi anla alabileceğim. Ben kışlık montu hiç almamaktan bahsediyorum. Kışın da yazlık mont kullansam çok şey kaybeder miyim?

Uway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SYM Wolf 250-Hyosung RT125
    Kross giysisi o dediğin o yamaha ya olmaz.Özelden bana ulaş

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

Özel mesajına bak seni bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

bencede fake..17 yaşında heyecanlı biri şimdiye çoktan konu ile ilgilenirdi.

apithin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 250
    Gecende ayni gun iki kisi uye olmus.Birisinin uye isni zakirhasan digerininki tahirhasan bir gun ara ile iki konu acmis.ilkinde kymco 125 aldim diyor digerinde ise hondanin bi modelini soruyor anlam verememistim. Mesele simdi anlasildi

Alıntı Uway adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kross giysisi o dediğin o yamaha ya olmaz.Özelden bana ulaş

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

Özel mesajına bak seni bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

bencede fake..17 yaşında heyecanlı biri şimdiye çoktan konu ile ilgilenirdi.
    Ozel mesaj atmayi becerebilmisimdir umarim. Teşekkürler

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    Alıntı RammsR+ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam motoru aralık gibi anla alabileceğim. Ben kışlık montu hiç almamaktan bahsediyorum. Kışın da yazlık mont kullansam çok şey kaybeder miyim?
    başta desene aralıkta alacağım diye... o zaman yazlık mont alma.içi çıkabilen astarlı montlardan bak. bende aydında yaşıyorum,bizdede kışın çok soğuk olmaz ama kışın motor sürerken kışlık mont şart oluyor.inşallah fake değilsindir,o kadar zahmet verip yazıyoruz arkadaş....

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    http://www.youtube.com/watch?v=NNp7i7ZqBHQ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)