Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
ben yeni sigorta yaptırdım yaşım 19 babam 53 babama 86 tl çıkardı güneş sigorta banada 86 çıktı 1 tl bile yok arada bende motoru kendi üstüme aldım
Sadece yaş faktörü değil, Aracın tesçil edildiği il plaka kodu da etkiliyor fiyatı. Mesela ilk motorunsa da fiyat artıyor. Bunların hepsi başıma geldi. Şimdi aldığım araçların plakası büyük şehirse değiştiriyorum. Bir de hasarsızlık indirimim var. Öyle kurtarıyorum.
Bana asıl saçma gelen noterden plaka değişimi talebi ile alınan motorun sigortasını eski plakaya göre yapılması. Ruhsatı ve yeni plakayı alınca zeyil ettirmek. Fazla ödenenin iade edilmesi vs.
Sağlıcakla.
Gençsen kanın kaynıyordur kaza yaparsın, yaşlıysan reflekslerin yavaşlamıştır, gözlerin bozulmuştur kaza yaparsın. Hem böyle sigorta şirketleri daha çok kazanır.
2012 Hyosung gt250r 24 plaka yaş 21 anadolu sigorta 100 tl
bende bugün arabama yaptırdım
2012 model berlingoya geçen sene 264 lira bu sene 333 lira
araç babamın üstüne 55 plaka 51 yaşında benim üsteme olsaydı demekki 500 lira olurdu
Güzel yazmışsınız elinize sağlık nacizane küçük bir ek yapıyım,ülkemizde çalışanın hakkı verilmese de avrupa ve amerikada çalışanlar sigorta,kredi gibi konularda risk alıp fiyat belirleme yapabiliyor ve başarılı politika uygularlarsa şirkete daha az getiriyle iş yaptıkları halde ileri süreçte daha çok kazanç sağladıkları için ödüllendiriliyorlar.Sigorta ve bankacılık sektörü gerçekten çok değişken o yüzken bu işin legal bir normu yok.Sadece devletler çoşmalarına müsade etmiyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)