Ailem Motor almama izin vermiyor
Reklamlar
-
17 Haziran 2013, 00:20
Kardeş sen önce ehliyetini al . sonrası olur . ankaralıların adı nası insin daha bugun birialtımıza giriyordu zübbe herif freni tutmayan aynasız öküz gibi egzos kask yok mont yok teyp son ses. bunu görünce anne babanın halınide biraz anlamak lazım .
1 ehliyet
2 ciddi bir konuşma (fazla atarlanma terligi kafana yersin )
3ekipman
4 motor . hadı rastgele
Reklamlar
-
17 Haziran 2013, 01:39
Tabiki ehliyet en basta geliyor ehliyete garanti gozle bakiyorum zaten ehliyet olmazsa aileyi ikna etmenin bir anlami yok diye dusunuyorum ama boyle giderse motoru habersiz alacam kapiya koyacam :D
-
17 Haziran 2013, 01:53
Önce ehliyeti cebine koy sonra motorla birlikte koruma ekipmanlarını al aynı anda so ra getir kaskı evin salonuna koy herkes görsün ,d
-
17 Haziran 2013, 02:06
Buna benzer olaylar benimde basimdan gecti , ilk olarak onlara iyi bir sekilde kullanicagina dair izlenimler vermelisin ,egitim alarak hocalarinla gorusturmeli ve gerekli olgunluga geldiginide anlatmalisin sonrasi geliyo zaten ,kendimden ornek vermem gerekirse evdeki herkes bana karsi cikmisti ve konuyu hangi ortamda acarsam acayim "hata affetmez, gecenlerde bilmem ne isimli adam oldu vs vs" gibi konular aciliyodu bu da olumsuz etkiliyo tabii ama zamanla ailende bu tutkunun onune gecilemeyecegini anliyo o yuzden egitim sart!!! Ama ehliyetini alirkenki tiriskadan egitim degil direk ... Sahistan alinmali (guvenli surus ,artcili surus,cesitli viraj teknikleri vs) inanirsan kazanirsin dostum umarim ikna edersin
-
17 Haziran 2013, 09:54
Şöyle bi düşün.Sen babasın,oğlunda senin karşı olduğun bişeyi yapmaya çalışıyor.Hatta sen yapmassan yapma benim param var ben yaparım diyor.Ama bilmiyorki sorun para değil.
Bence onların rızasını almadan böyle bişeye kalkışma.Ara ara konuş ve ikna etmeye çalış.Sevdiğin birinin senden saklı bişey yapması seni kandırarak bişey yapması hoşuna gidermi.
-
17 Haziran 2013, 10:53
Sevgili kardeşim.
Ben de uzun yıllar ailemin motora sıcak bakmaması sebebiyle motor alamadım.
Paramı kazanmaya başlayınca gizlice ekipmaları tamamladım ve motorumu aldım.
Yaklaşık 6 ay oldu hala ailemin motordan haberi yok.
Hala onları motora ısındıramadım.
Başka bir takım sebeplerden dolayı da
bir süre daha motoru aileme söyleyemeyeceğim.
Şimdi dönüp arkama baktığımda
hevesim gerçekten çok kaçmış.
eski motosiklet isteğim yok.
Bence aileni ikna et öyle ne yapacaksan yap.
sonra motora bindiğinde keyif bile alamıyorsun.
-
17 Haziran 2013, 11:01
oralet07 adlı üyeden alıntı
parasını sen verirsen karışamazlar. kaskını eldivenini dizliğini montunu giy öyle kullan alacaksan. apaçilik tekere kalkma amaçsız egzoz tacizi yapacaksan en başta bende yersin küfürü.
karışamazlar dediğin kişiler mahalle bakkalı değil,ailesi..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
17 Haziran 2013, 11:17
cevap Yazanların Çocuğu Varmı Bilmiyorum
Yaşım 35. 13 Yaşında oğlum var.
(20 Yıldır Motosiklet Kullanırım, Yada Düzelteyim. Gençken Motorsiklete binermişim)
Ailenin Sözünü Dinle.
-
17 Haziran 2013, 11:27
Ben ailemden habersiz ehliyet almıştım
Babama yalvar yakar, şehirdısına cıkmıcam diye aldırdım.
Geçenlerde motoru satsam dedim yalandan, satılır mı o deli misin dedi
-
17 Haziran 2013, 11:44
Fatih adlı üyeden alıntı
Ben ailemden habersiz ehliyet almıştım
Babama yalvar yakar, şehirdısına cıkmıcam diye aldırdım.
Geçenlerde motoru satsam dedim yalandan, satılır mı o deli misin dedi
kardes herkes mahallede kulancam diye aldırır sen sehir dısına cıkıcam diye nasıl ikna ettin basarı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)