Hayırlı olsun..
Da ..!
Egsoz ürerinde Yoshinura Yazıyor.(Doğrusu Yoshimura değil mi?)
Bi de performance exhaust syrtem(Bu da system olmayacakmıydı?)
Sorması ayıp kaç para bayıldın bunlara ?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
güzel tabi yav. güle güle kullan
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Hayırlı uğurlu olsun...
Da bu arkadaşın dediğine bende katılıyorum,yoshimura olmayacakmıydı ya o Sakın taklit felan olmasın ne kadar verdin?
Akira adlı üyeden alıntı
Gerçeği Yoshimura dır..
özaktasi abi hasta oldum bu resmine bana bi tane imzalı yollarmısın reca etsem
arkadaşlar egzos tabiki sahte bursa işi 150 ytl ama kask orjinal suomy 400ytl
KARTAL GOL GOL GOL
Benim renk zevkime uygun değil ama motorun rengine uygun bir kask almışsın. Egsoz için ise kesinlikle berbat diyorum neden dersen belki de üstünde U.s.a yazmayan yer olmadığındandır. Ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi birde taklitmiş.
Neyse kazasız belasız güle güle kullan.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
madem bursa işi, adını YOSHI-NURİ yapsalarmış bari
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
hayırlı olsun kardeş güle güle kunlanma delı derler )
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
Yada orjinali yoshimura olduğuna göre sahtesi yoshimurat olsa hem daha uygun olurmuş,Türk malı olduğu içinlespaul_84 adlı üyeden alıntı
güle güle kullan..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Kaksın güzel ancak o egzost hiç gitmemiş. Üzerindeki bütün stıcker lar sahte ve yanlış yazılmış.
Yani güzelim comet bu egzostla kamyon şasisinden otobüs yapan bursadaki sanayi ustalarının elinden çıkmış bi alet gibi duruyor...
Bence en kısa zaman da eski egzosuna geri dön veya illa top markaların performans egzostları yerine bütçene uygun ancak orjinal olan egzostlardan satın al....
Motor güzel ,kask on numara bakanlar tam waawwww diyecekken , ahaa... oda de.... egzost markası YOSHINURA..... Yok le brown james....
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
neyse en azından çin malı değilmiş bursa malı
Yeni yine yeniden
kask güzel kazasız çiziksiz kullan inşallah..egsaz ben sahteyim diyo zaten de cıkardığı ses önemli eğer seni tatmin ediyorsa tamamdır...gerisi boş..
vedet a bende katılıyorum orun yok bence..kask ta iyi..allah kaza bela vermesinn
GÜle GÜle Kullan Kazasiz Belasiz Dedİklerİne Bakma Senİn İÇİn Rahat Ve Sesİ KulaĞina İyİ Gelİyorsa BoŞver Ha Yoshimura Ha Yoshinura Ne Farkeder Maksat GÖnÜller Bİr Olsun
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Ben egzosu sevmedim zaten daha iyi performans ve görüntü için değiştirilmiyor mu egzoslar bu taklitten de performans alabileceğini sanmıyorum ama kask güzell
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)