Modifikasyona devam yine patlatmışsın bombayı hayırlısı olsun egzozun sesi nasıl benim avatardaki resmen hırlayıp alev atıyordu
Modifikasyona devam yine patlatmışsın bombayı hayırlısı olsun egzozun sesi nasıl benim avatardaki resmen hırlayıp alev atıyordu
gayet gusel yapmıssın ama kardes harbi ya ben bile pek anlama ragmen olayı cozdum. kofti bunlar amaolsun. hayırlı olsun
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
yoshinura yaw bari çakma yaparken dikkat etseler de doru yazsalar. syrtem de ayrı bi olay ...
Hayat, hâyâl..
Ya selamlar, ben kask konusunda bişey soracam, ben kask aldım bi atne ama ilk kaskım, daha yeni, kafam çok büyük bi kafa değil ama xl bi kask aldım, oldu gibi ama acaba kaskın yüzümü sıkıp kafama sıkıca mı oturması gerek. Yoksa bunun bi önemi yok mu? Eğer sıkması gerekiyosa değiştirip L ya da M alacağım. Ne dersinzi bu konuda.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
kask renkli olmuş trafikte kolay kolay kaybolmazsın iyi günlerde kullan
As technician As Possible
Güle güle kullan...
saolun arkadaşlar kask biraz sıksa ii olur nitekim esnicek zamanla
KARTAL GOL GOL GOL
Kask güzeL eksoz orjin oLmasada eğer kuLLanırken sana zeVk veriyosa probLem deiL. O zaman gaza sonuna kadar yükLen
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
Dostum böyle her yazdığı kelimenin bir harfini değiştiren veya yutan bi adama da ancak bu isimde bir egzost yakışırdı
İyi günlerde kullanmanı dilerim.
[B]Algı kıtlığı yaşıyorum! Lütfen bir kez olsun Türkçe derslerine giren öğretmenini onure et![/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)