Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bi 100 lük motor tavsiye edebilirmisiniz

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar uzun süre aradan sonra motora tekrar dönmeye karar verdim yanlız fazla motor kullanamıyorum hafta sonları 1-2 saat kadar kısacası çinli bi motor beni keser.sıfır almak istiyorum şöyle vergiden muaf tabi vitesli cup tercihimdir marka olarak da tavsiyelerinize açığım.En önemliside bu benim için çok önemli malum ülkemizde yakıt fiyatları benzin tüketimi en minumum olması gerkiyo.Hız çekiş hiç önemli değil benim için az yakıt hepsinden önemli...
    ozcanaykul bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Mondial 100UKH Az yakar çabuk kaçar vergisizdir
    66birol66 bunu beğendi.

cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    bütçe aralığını yazmamışsınız ama eliniz uzanırsa honda ving go o pahalı dersen salcano mondial asya kuba gibi markalar olabilir modelleri hakkında kullananların yorumu daha iyi olur saygılarımla

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    çok bilinmemekle beraber rks nin jaguar diye bir cupu war balansörlü titreşimsiz ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    Mondial 100MFH tavsiye ederim kendi motorum şuan rodaj süresinde olmakla beraber 100km toplam yol yaptım depoyu fullemiştim şuan gösterge %60-70 tabi agresifte kullanıyoruz Piyasada daha güçlü bi cub göremiyorum şuan geçende Aroranın bi yüzlüğü denk geldi ufak bi kapışmamız oldu o 4te giderken 3le tokatladım forumu biraz araştırsan en çok sözü edilen 100lüklerden birisidir Aşırı atik çıkamayacağı yokuş yok ve bu modelde tork arttırıldı 5000 devirde 7.00nm tork / ukh de ise budeğer 6.00nm olmakla beraber o torkuda 5500 devirde üretiyor ....Siyahta oldumu tadından yenmez :D Ben mersini alt üst ettim adanaya kadar taki siyah renk için şuan koca şehirde 1 bende 1 tane manavın birinde 1tanede ihtiyar bi amcanın elinde var :D
    (Not rodaj süresinde 80km'yi gördüm oda gazı geri çektim zorlamamak için ama rodaj bitiminde bu değeri geçeceğinden eminim

Aklına takılan bişe olursa hocam sorabilirsin
    66birol66 bunu beğendi.

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı Ose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial 100MFH tavsiye ederim kendi motorum şuan rodaj süresinde olmakla beraber 100km toplam yol yaptım depoyu fullemiştim şuan gösterge %60-70 tabi agresifte kullanıyoruz Piyasada daha güçlü bi cub göremiyorum şuan geçende Aroranın bi yüzlüğü denk geldi ufak bi kapışmamız oldu o 4te giderken 3le tokatladım forumu biraz araştırsan en çok sözü edilen 100lüklerden birisidir Aşırı atik çıkamayacağı yokuş yok ve bu modelde tork arttırıldı 5000 devirde 7.00nm tork / ukh de ise budeğer 6.00nm olmakla beraber o torkuda 5500 devirde üretiyor ....Siyahta oldumu tadından yenmez :D Ben mersini alt üst ettim adanaya kadar taki siyah renk için şuan koca şehirde 1 bende 1 tane manavın birinde 1tanede ihtiyar bi amcanın elinde var :D
    (Not rodaj süresinde 80km'yi gördüm oda gazı geri çektim zorlamamak için ama rodaj bitiminde bu değeri geçeceğinden eminim

Aklına takılan bişe olursa hocam sorabilirsin

walla bizim arkadaştada arora wardı mondial mfh yi geçiyodu buna ne demeli peki ?

hacam motor rodajda demişsin biliyorum ama motorun rodaj sonrası veya öncesi şehir içi yakıt tüketimi ne kadar km başına kaç kuruş yakıyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler